F fien-shadow New Member 1391/6/23 #1 ارسال ها 1 لایک ها 0 امتیاز 0 1391/6/23 #1 سلام.داشتم روند رسیدن به معادله موج الکترومغناطیس رو میخوندم که به یک اتحاد رسیدم: خوب به نظر من این نمیتونه درست باشه چون سمت چپ برداریه ولی سمت راست یه بردار به علاوه ی یه عدد.از اساتید خواهش می کنم توضیح بدن.
سلام.داشتم روند رسیدن به معادله موج الکترومغناطیس رو میخوندم که به یک اتحاد رسیدم: خوب به نظر من این نمیتونه درست باشه چون سمت چپ برداریه ولی سمت راست یه بردار به علاوه ی یه عدد.از اساتید خواهش می کنم توضیح بدن.
orion Well-Known Member 1391/6/23 #2 ارسال ها 1,193 لایک ها 1,168 امتیاز 113 1391/6/23 #2 پاسخ : این اتحاد از کجا اومده؟! اگه تو فصل اول گریفیث دقیق میشدید گفت که یه بردار هم میتونه لاپلاسی داشته باشه در ضمن تو بخش فیزیک میگذاشتید بهتر بود(یعنی درستش همونجاست)
پاسخ : این اتحاد از کجا اومده؟! اگه تو فصل اول گریفیث دقیق میشدید گفت که یه بردار هم میتونه لاپلاسی داشته باشه در ضمن تو بخش فیزیک میگذاشتید بهتر بود(یعنی درستش همونجاست)
mrbayat New Member 1391/6/24 #3 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1391/6/24 #3 پاسخ : این اتحاد از کجا اومده؟! fien-shadow گفت سلام.داشتم روند رسیدن به معادله موج الکترومغناطیس رو میخوندم که به یک اتحاد رسیدم: خوب به نظر من این نمیتونه درست باشه چون سمت چپ برداریه ولی سمت راست یه بردار به علاوه ی یه عدد.از اساتید خواهش می کنم توضیح بدن. کلیک کنید تا باز شود... این به این صورت درسته. دو طرفش هم برداره و از دستور زیر نتیجه میشه که میتونیم اسمشو بزاریم دستور «کب منهای بک» ( این دستور رو میتونید تو کتاب هندسه تحلیلی چهارم دبیرستان بیابید.)(البته تو کتاب اسمی نداره.) آخرین ویرایش توسط مدیر 1391/6/24
پاسخ : این اتحاد از کجا اومده؟! fien-shadow گفت سلام.داشتم روند رسیدن به معادله موج الکترومغناطیس رو میخوندم که به یک اتحاد رسیدم: خوب به نظر من این نمیتونه درست باشه چون سمت چپ برداریه ولی سمت راست یه بردار به علاوه ی یه عدد.از اساتید خواهش می کنم توضیح بدن. کلیک کنید تا باز شود... این به این صورت درسته. دو طرفش هم برداره و از دستور زیر نتیجه میشه که میتونیم اسمشو بزاریم دستور «کب منهای بک» ( این دستور رو میتونید تو کتاب هندسه تحلیلی چهارم دبیرستان بیابید.)(البته تو کتاب اسمی نداره.)