mshf گفت
هر کی از من کمتر شده قطعا بلد بوده فقط بی حوصله تر از من بوده من ترازم8300 شده رتبه کل را pirate17پرسیده نمیدونم اگه جز 3 نفر اول بودی میفهمیدی اما شاید اگه زنگ بزنی بت بگن راستی من دوستم14 دخیره دندون تهرانه قبول میشه ؟
ایول مهرزاد ترازتون عالیه!
من فک نمی کنم اگه پیش باشم به این تراز برسم!
اقای irmath واسه چی بحثو منحرف می کنین؟! :evil:
با شه هر چی راجع به خرخونی من((که نیست البته))می خواید بگید ولی ارزشیو که واسه المپیاد گذاشتم زیر سوال نبرید!!من یه ماه مدرسه نرفتم!!دروغ نمی گم!اگه واسه المپیاد نمی خوندم قبول نشدنم از سر بی دقتی نمی شد!از سر ندونستن می شد! :? تو ازمون اخر سنجشم نمی دونم هرچی بلد بودم زدم!!طبیعتا شیمی خیلی ترازمو بالا برد!! :cry:
یه چیز دیگه هم هست!تو اون بحث علت عدم موفقیت شهرایی مثل اردبیل اومده بود که نمی ذارن ما مدرسه نریم!شاید شهید بهشتیو نمی ذاشتن یا بقیه ی مدرسه ها رو ولی به ما اجازه می دادن که سر کلاسا نریم!این وسط مامان من بهم اجازه نمی داد!!!!!!نصف کلاسارو می رفتم نصفشونو نه!همین که تو کلاس بودم یه چیزاییم به گوشم می خورد دیگه نه؟! :idea:
حالا واسه این که این پستم بحثو منحرف نکنه!!!تو ادامش می خواستم چند تا سوال بپرسم!!!
ازمون ازاد طبیعتا اسون تر از سراسریه ولی حدودا چقد؟!درصداتون چقد با سراسری فرق داشت؟! :?:
یکیم این که من با این که سوم بودم و بعضی از سوالارو نخونده بودم وی باز تو اختصاصیا وقت کم اوردم!
این وقت کم اوردن من با زدن تستایی که خودم واسشون وقت می ذارم((کمیکم تر از کنکور))درست می شه؟!