mefmef

New Member
لایک ها
232
پاسخ : بخشهای جدید تالارهای گفتمان آیریسک

قسمت مشاوره توی همه ی بخش ها هست ولی چون مشاورا کم هستن از این بخش ها استقبال نمیشه...
افزایش تعداد مشاور کاربردی تره.
منظور من این بود که همه مشاور ها با فعالیت شدید تر از قبل در یک بخش فعالیت کنند و به جایآنکه دنبال سوال توی تاپیک ها و بخش ها بگرددند به یک مکان معین بیایند اینجوری روند کار سریع تر پیش می رود

آخرین ویرایش توسط مدیر

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

با سلام خدمت جناب خلینا
البته نمی دونم که چنین بخشی توی سایت وجود داره یا نه.
**مشاوره ی شغلی هست توی سایت؟**
مثلا منی که الان دارم المپیاد نجوم می خونم بعد ها در چه زمینه های شغلی می تونم فعالیت داشته باشم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

با سلام خدمت جناب خلینا
البته نمی دونم که چنین بخشی توی سایت وجود داره یا نه.
**مشاوره ی شغلی هست توی سایت؟**
مثلا منی که الان دارم المپیاد نجوم می خونم بعد ها در چه زمینه های شغلی می تونم فعالیت داشته باشم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام دوست من،
در حقیقت هنوز رابطه ای قانونمند بین رشته تحصیلی و شغل افراد در هیچ کجای دنیا و به خصوص ایران وجود ندارد. همچنین دانش پژوهان فارغ التحصیل که در زمینه المپیادهای علمی موفقیتی کسب کرده اند و در ایران هستند بسیار اندک میباشند. بنابراین صبر میکنیم تا بچه های آیریسکی شاغل شوند و با بازگشت به اینجا دیگر دانش پژوهان را راهنمایی کنند و مسایل شغلی را برای آنها باز کنند.
البته هم اکنون در بخش رشته های دانشگاهی میتوانید این بحثها را انجام دهید و با ماهیت و هدف این رشته ها آشناتر شوید.

موفق و پیروز باشی

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان،

با توجه به اخبار تقریبا قطعی برای راه‌اندازی المپیادهای جدید در رشته‌های زمین‌شناسی، جغرافی و قرآن، تالارهای اخبار اولیه‌ی این المپیادها در آیریسک راه‌اندازی شد.
هر خبری را درباره‌ی تاسیس این مسابقات در تالار مربوطه خواهید دید. پس از آنکه شکل نهایی، مراحل و منابع این رشته‌ها مشخص شود زیرمجموعه‌های این تالارها نیز تاسیس خواهد شد.

اخبار آغاز المپیاد زمین‌شناسی

اخبار آغاز المپیاد جغرافی

اخبار آغاز المپیاد قرآن

همچنین در راستای ایجاد نطم بیشتر در تالارها، جابجایی‌هایی در ترتیب انجمن‌ها صورت گرفته و به زودی ترتیب الفبایی برای رشته‌های گوناگون در نظر گرفته خواهد شد.

یاحق

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سه امکان جدید به تالارهای آیریسک اضافه شد:
1- از این پس مسوولین (راهبران، مشاورین و ناظم‌ها) می‌توانند در بخش آمارهای انتهای صفحه‌ی اول تالارها، سایت‌هایی را که به آیریسک لینک داده‌اند مشاهده کنند. همچنین موضوعاتی که به آن‌ها لینک داده شده است نمایش داده می‌شود. این موضوع برای برنامه‌ریزی تاپیک‌های مفیدتر (پر طرفدار از نظر دیگران) استفاده خواهد شد.

2- مدت‌زمان آنلاین بودن، میانگین زمان فعالیت و اطلاعات اینچنینی در جدول اطلاعات هر فرد در تالارها نمایش داده خواهد شد.

3- نیازی به رفرش (بازخوانی) تاپیک‌ها نیست! به محض ارسال جدید، آن را خواهید دید. این امکان به پیشنهاد ARMIN_BIOLOGYST اضافه شد.

لایک ها
3,082

وا!

جل الخالق!

کنار بعضی تاپیک ها گنده نوشته live ( زنده ) اینم از بخش های جدیده؟ یعنی چی؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

هم اکنون برای بررسی فعالیت هر کاربر (یا مسوول تالار) بخشی جدید به صفحه‌ی شخصی هر فرد اضافه شد که تعداد نوشته‌های وی را در هر یک از شاخه‌های آیریسک نشان می‌دهد.
با این توضیح، می‌توان فهمید که هر فرد دقیقا به کدام موضوعات علاقمند یا در کدام بخش‌ها توانمند است.

وا!
جل الخالق!
کنار بعضی تاپیک ها گنده نوشته live ( زنده ) اینم از بخش های جدیده؟ یعنی چی؟
این تصویر جایگزین شد. تاپیک‌هایی که تیک دارند، از امکان به روزرسانی خودکار استفاده می‌کنند.

لایک ها
3,082

هم اکنون برای بررسی فعالیت هر کاربر (یا مسوول تالار) بخشی جدید به صفحه‌ی شخصی هر فرد اضافه شد که تعداد نوشته‌های وی را در هر یک از شاخه‌های آیریسک نشان می‌دهد.
با این توضیح، می‌توان فهمید که هر فرد دقیقا به کدام موضوعات علاقمند یا در کدام بخش‌ها توانمند است.

این تصویر جایگزین شد. تاپیک‌هایی که تیک دارند، از امکان به روزرسانی خودکار استفاده می‌کنند.

یه کاری بکنید که به ترتیب از زیاد به کم نشون بده ، بهتر و قشنگ تره

در ضمن روی هر کدوم از انجمنا که کلیک می کنم میگه این انجمن وجود نداره!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

با سلام خدمت استاد خلینا
می خواستم پیشنهاد بدم که تو همون صفحه اصلی سایت یه کادر کوچک بزنید برای نظر سنجی (من خودم چند تا پیشنهاد واسش دارم) بعد از یک هفته نتیجه ی اماری رو تو سایت بزارید
کار جالبی میشه اگه بکنید
با سپاس فراوان

best student

New Member
لایک ها
72

باسلام
من اضافه شدن یه بخش با نام جشنواره ها ومسابقات روبه سایت پیشنهادمیکنم.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان،
با سلام خدمت استاد خلینا
می خواستم پیشنهاد بدم که تو همون صفحه اصلی سایت یه کادر کوچک بزنید برای نظر سنجی (من خودم چند تا پیشنهاد واسش دارم) بعد از یک هفته نتیجه ی اماری رو تو سایت بزارید
کار جالبی میشه اگه بکنید
با سپاس فراوان
کاربران قدیمی‌تر آیرسک به یاد دارند که نظرسنجی‌های زیادی بسته به موضوع و زمان مناسب در اینجا انجام شده است. مکان این نظرسنجی‌ها در تالار نیست (زیرا اینجا هر بخش‌، می‌تواند نظرسنجی اختصاصی داشته باشد) بلکه در صفحات خبری آیریسک این کار انجام می‌شود.

باسلام
من اضافه شدن یه بخش با نام جشنواره ها ومسابقات روبه سایت پیشنهادمیکنم.
همواره در آیریسک احتیاج و علاقه احساس می‌شود و سپس بخش جدید اضافه می‌گردد. در صورتی که میزان علاقمندی، اخبار مناسب، مطالب و ... در یک بخش به حد قابل قبولی برسد، برای آن تالار ویژه‌ای درست خواهد شد. موضوع جشنواره و مسابقات می‌تواند موضوع خوبی باشد، اما پیشنهاد شما برای طبقه‌بندی مطالب چیست؟ چند خبر جشنواره‌ای در سال داریم؟

best student

New Member
لایک ها
72

درسته که تعداد جشنواره هایی که درسال برگزار میشه زیادنیست اما خب کم هم نیست!
علاوه براین ما درحال حاضریه سری جشنواره ها ومسابقات روداریم که برگزارکنندگانشون ازخوددانش آموزان هستند!با ایجاد یه چنین بخشی کاربران علاوه براینکه میتونن به معرفی جشنواره ها ومسابقات شهرخودشون بپردازن میتونن ازمسابقات وجشنواره هایی که تو شهرای دیگه هم برگزارمیشه مطلع بشوند.
باز هم اگه که به نظرشما ایجاد یه چنین بخشی یه خرده زوده وممکنه استقبالی نباشه تصمیم گیری برعهده خودشماست وقطعا نظروتصمیم شما برای ما قابل احترامه.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان گرامی،
سه امکان جدید به تالارهای آیریسک اضافه شده است:
1- از این پس در هر نوشته می‌توانید از دوستانی که باید آن پست را مطالعه کنند، یاد کنید. روش این کار به این صورت است:
نوشتن @ و سپس نام کاربر مورد نظر، مثلا: @khalina
توجه1: تعداد محدودی کاربر را به این طریق می‌توانید صدا کنید (فعلا 10 نفر)
توجه2: این روش فقط برای صدا کردن کاربرانی است که در نام آن‌ها فاصله وجود ندارد. (نام کاربری متصل دارند)

2- برای هر تاپیک برچسب‌هایی قرار می‌دادید (این کار به شدت توصیه می‌شود) که جستجو را راحت‌تر کند. حالا، در این برچسب‌ها می‌توانید از نام دوستانتان نیز استفاده کنید تا برای آنها پیغامی ارسال شود و دعوت به خواندن تاپیک شوند.

3- هرگاه در نوشته‌ی خودتان از نوشته‌ای دیگر نقل قول کنید، پیغامی برای نویسنده‌ی مطلب ارسال می‌شود تا بداند نقل قول شده است. استفاده از نقل قول (و نقل قول چندگانه) پیگیری نوشته‌ها را آسان‌تر می‌کند و مخاطبین جدید متوجه امتداد بحث می‌شوند.

یاحق

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

سلام دوستان گرامی،
سه امکان جدید به تالارهای آیریسک اضافه شده است:
1- از این پس در هر نوشته می‌توانید از دوستانی که باید آن پست را مطالعه کنند، یاد کنید. روش این کار به این صورت است:
نوشتن @ و سپس نام کاربر مورد نظر، مثلا: @khalina
توجه1: تعداد محدودی کاربر را به این طریق می‌توانید صدا کنید (فعلا 10 نفر)
توجه2: این روش فقط برای صدا کردن کاربرانی است که در نام آن‌ها فاصله وجود ندارد. (نام کاربری متصل دارند)

2- برای هر تاپیک برچسب‌هایی قرار می‌دادید (این کار به شدت توصیه می‌شود) که جستجو را راحت‌تر کند. حالا، در این برچسب‌ها می‌توانید از نام دوستانتان نیز استفاده کنید تا برای آنها پیغامی ارسال شود و دعوت به خواندن تاپیک شوند.

3- هرگاه در نوشته‌ی خودتان از نوشته‌ای دیگر نقل قول کنید، پیغامی برای نویسنده‌ی مطلب ارسال می‌شود تا بداند نقل قول شده است. استفاده از نقل قول (و نقل قول چندگانه) پیگیری نوشته‌ها را آسان‌تر می‌کند و مخاطبین جدید متوجه امتداد بحث می‌شوند.

یاحق
سلام ممنون
خیلی طرحای قشنگین.
اینا پیام میاد برای آدم اون وقت یا تو جهت اطلاع؟
بهتر نیست تو جهت اطلاع بیان؟
و اینکه مورد 1 رو هم نگفتید که پیام میاد یا نه !

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام ممنون
خیلی طرحای قشنگین.
اینا پیام میاد برای آدم اون وقت یا تو جهت اطلاع؟
بهتر نیست تو جهت اطلاع بیان؟
و اینکه مورد 1 رو هم نگفتید که پیام میاد یا نه !
کمی صبر می‌کردید، استفاده‌اش رو می‌دیدید!
هم توی جهت اطلاع میاد و هم در صفحه‌ی کاربری شما نمایش داده می‌شود.

m.amin75

New Member
لایک ها
84

محدودیت تعداد پیام خصوصی افزایش نمی یابد؟

ali19

New Member
لایک ها
260

سلام استاد خلینا خسته نباشید .

من چندتا پیشنهاد و انتقاد داشتم که وقتی که دیدم اصلاحاتی دارید رو سایت انجام می دین گفتم بگم .

1. صفحه فروم ایریسک خیلی حجم گرفته و خیلی دیر لود میشه به نظر من اگه المپیاد هایی مث جغرافیا , قرآن و ... که هنوز فعال نیستند رو تو یه تالار با عنوان المپیاد های جدید بذارین بهتر بشه و زود تر صفحه لود بشه

2 . تا جایی که من می دونم با توجه به تعداد پست هایی که هرشخص ارسال می کنه ستاره گرفته و در اصطلاح درجش بلا میره ولی به نظرتون اسامی مثل : سالار و دوستدار و آماده به کار و کاربر پیشرفته و ... زیاد واسه یه سایت علمی زشت به نظر نمیرسن ؟؟؟

3. تو جای تشکر ها تاریخ تشکـر هم نوشته میشه خواستم بدونم لازمه تاریخ تشکر هم نوشته بشه ؟؟؟

همچنین پیشنهاد های من :

چرا تو آیریسک تالاری با عنوان هنر با موضوع های گرافیک , خطاطی , موسیقی و... نیست

اگه تو بخش پیام خصوصی یه بخشی واسه گفتگوی آنلاین باشه فکر کنم بهتر باشه

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام استاد خلینا خسته نباشید .
من چندتا پیشنهاد و انتقاد داشتم که وقتی که دیدم اصلاحاتی دارید رو سایت انجام می دین گفتم بگم .
1. صفحه فروم ایریسک خیلی حجم گرفته و خیلی دیر لود میشه به نظر من اگه المپیاد هایی مث جغرافیا , قرآن و ... که هنوز فعال نیستند رو تو یه تالار با عنوان المپیاد های جدید بذارین بهتر بشه و زود تر صفحه لود بشه
2 . تا جایی که من می دونم با توجه به تعداد پست هایی که هرشخص ارسال می کنه ستاره گرفته و در اصطلاح درجش بلا میره ولی به نظرتون اسامی مثل : سالار و دوستدار و آماده به کار و کاربر پیشرفته و ... زیاد واسه یه سایت علمی زشت به نظر نمیرسن ؟؟؟
3. تو جای تشکر ها تاریخ تشکـر هم نوشته میشه خواستم بدونم لازمه تاریخ تشکر هم نوشته بشه ؟؟؟
همچنین پیشنهاد های من :
چرا تو آیریسک تالاری با عنوان هنر با موضوع های گرافیک , خطاطی , موسیقی و... نیست
اگه تو بخش پیام خصوصی یه بخشی واسه گفتگوی آنلاین باشه فکر کنم بهتر باشه
سلام [MENTION=13364]ali19[/MENTION] ،

اولا که خوبه به عنوان تاپیک نگاه کنی! شما باید در اینجا می‌نوشتی:
http://www.irysc.com/forum/t5592/

دوما که نظرات شما در جمع اتاق فکر آیریسک مطرح خواهد شد. تشکر از علاقمندی شما.

یاحق

لایک ها
3,082

سلام @ali19 ،

اولا که خوبه به عنوان تاپیک نگاه کنی! شما باید در اینجا می‌نوشتی:
http://www.irysc.com/forum/t5592/

دوما که نظرات شما در جمع اتاق فکر آیریسک مطرح خواهد شد. تشکر از علاقمندی شما.

یاحق
البته من با ایناش مخالفم :

===========================================
===========================================

mohy1376

Well-Known Member
لایک ها
311

برای اون کاربرانی که اسمشون همراه با فاصله هست چی کار میکنید؟

بالا