M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : بدون تقلب چگونه؟؟؟!!!

امتحان دفاعی ما که از همه درسهامون جالب تره. قبل امتحان یکی از بچه ها نصف درس رو کاغذ مینویسه برا همه فتو میکنه. نصف دیگه رو هم رو تخته فینگیلیش مینویسیم معلممون اصلا متوجه نمیشه که همه دارن از رو کاغذ های فتو شده جوابها رو مینویسن. امتحان ترم اولمون هم کلا تستی بود با 2-3 تا کوتاه پاسخ. خیلی خوش گذشت.:133:

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

تقلب شدیدا یادگیریو افزایش میده دقت کردین سوالاییرو ک تقلب میکنین تا اخر عمر بلدین؟بهتر از اون تقلبیه ک معلم بهت برسونه عجیب تو ذهن ادم هک میشه اینطور نیست؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آره راس میگی منم سوم راهنمایی یه سوال تاریخ رو گیر کرده بودم معلم بهم گفت و هنوز کامل یادمه ولی اون موقع اصن حفظ نمیشدم.

amideoxy

New Member
لایک ها
400

تقلب شدیدا یادگیریو افزایش میده دقت کردین سوالاییرو ک تقلب میکنین تا اخر عمر بلدین؟بهتر از اون تقلبیه ک معلم بهت برسونه عجیب تو ذهن ادم هک میشه اینطور نیست؟

آره منم موافقم
دبیر دینی با المپیادیا خیلی خوبه
سر جلسه امتحان اومد بالا سرم
اول گفت کدوم صفحس
منم که ماشالله هزار ماشالله یه ماهه لا دینی وا نکردم
هیچی یادم نبود
آخر سر گفت بابا ته صفحه نوشته تو هین به مقدسات و .....:93:

aftab75

New Member
لایک ها
76

من که اصلا اهل تقلب نیستم!یعنی نه بلدم برسونم نه بلدم بگیرم!!!:71:
ولی این ترم اول که امتحان دفاعی داشتیم خیلی خوب بود....من چند تا سوال بلد نبودم جلوییم هم اتفاقا هیچی نخونده بود ولی دقیقا همون سوالی رو که همه توش مونده بودن رو بلد بود.....حالا جالب اینجاس که اون جوابو بلند به کل کلاس میگفت بقیه هم باقی جوابا رو یواش بهش میرسوندن!منم که این وسط خوب فیض میبردم!!خیلی خوب بود.تازه معلم هم سر کلاس بود یه جورایی هم خودش میرسوند.
مثلا جواب یکی از سوالا شلمچه میشد من نوشته بودم حلبچه!اومد سر میزم اینو که دید زد زیر خنده گفت حلبچه چیه میشه شلمچه!!:93:منم درستش کردم.ولی آخرش شدم 19.5:71:

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

وای تقلب دسته جمعی چ حالی میده؟ما امسال سر بعضی امتحانا اینکارو میکنیم یادمه 1سالم سر احکام ک ب زور از هممون گرفتن همه با مشورت معلممون جواب دادیم :93:

amideoxy

New Member
لایک ها
400

من که اصلا اهل تقلب نیستم!یعنی نه بلدم برسونم نه بلدم بگیرم!!!:71:
ولی این ترم اول که امتحان دفاعی داشتیم خیلی خوب بود....من چند تا سوال بلد نبودم جلوییم هم اتفاقا هیچی نخونده بود ولی دقیقا همون سوالی رو که همه توش مونده بودن رو بلد بود.....حالا جالب اینجاس که اون جوابو بلند به کل کلاس میگفت بقیه هم باقی جوابا رو یواش بهش میرسوندن!منم که این وسط خوب فیض میبردم!!خیلی خوب بود.تازه معلم هم سر کلاس بود یه جورایی هم خودش میرسوند.
مثلا جواب یکی از سوالا شلمچه میشد من نوشته بودم حلبچه!اومد سر میزم اینو که دید زد زیر خنده گفت حلبچه چیه میشه شلمچه!!:93:منم درستش کردم.ولی آخرش شدم 19.5:71:
دفاعی معلممون امتحان میگرفت خودشم میرسوند
سر جلسه
میرفت بالاسر تک تک بچه ها
میگفت نه
اینجا میشه مثلا فلان چیز
آی حال کردیم سر امتحان:93:

saba rad

New Member
لایک ها
97

وای!! وای!! شما دانشمندان عزیز هم آره!!!!!

mahfana

New Member
لایک ها
2

توی امتحانات ترم اول امسال
تو مدرسه ما هر صندلی از اون یکیش تقریبا 2متر شایدم بیشتر فاصله داشت
و تو هر کلاسی تقریبا چهار ردیف صندلی جامیشد
بچه ها که اومدن اول کپ کردن با این وضع اصلا نمیشد تقلب کرد ازقضا اولین امتحانمون زیست بود
خلاصه هرکی سر جاش نشست و من بهشون گفتم این ریختی نمیشه تقلب کرد چی کنیم چی نکنیم
من گفتم برو بچ پایه اونایی که گوشی دارن که هیچ اما اگه ندارن یه جوری جور کنن میخوایم اساسی تقلب کنیم
خلاصه هرکی هرسوالی رو نمیدونست از من میپرسید اگه منم اون سوالو بلد نبودم از یکی که امتحانشو داده بود و رفته بود بیرون جلسه میپرسیدم
اون امتحانو هممون 19.75 شدیم در این موقع واقعا مراقب شوووووووت غنیمتیه مث لنگه کفش تو بیابون میمونه.....!

ولی خدا وکیلی هیچ دقت کردید اگه تقلب ازاد بود هیچ کس تقلب نمیکرد...........:93:

لایک ها
207

منم کلاس چهارم دبستان بودم.بعد از یه سرماخوردگی شدید رفتم مدرسه از قضا امتحان فارسی داشتیم.من به بهترین دوستم گفتم من نمیدونستم سر امتحان تقلب برسون.سر امتحان اون نامردی نکرد گذاشت تمام سوال ها رو از روی اون بنویسم.تمام سوال ها رو.
من برگم رو تحویل دادم که یهو دیدم آقا کل برگشو پاک کردو شروع کرد از اول نوشتن.دنیاروی سرم خراب شد.
از اون موقع به بعد هیچ وقت تقلب نکردم(به غیر از سه بار)

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

من شیمی 1، برج نفت رو واسه همه امتحانای کلاسی رو برگه نوشته بودم!
واسه ترم آخرم نخوندمش 20 شدم!!
خدا هم یاره باهامون!
پس تقلب نه تنها جایزه بلکه واجبه!!!:91:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

من شیمی 1، برج نفت رو واسه همه امتحانای کلاسی رو برگه نوشته بودم!
واسه ترم آخرم نخوندمش 20 شدم!!
خدا هم یاره باهامون!
پس تقلب نه تنها جایزه بلکه واجبه!!!:91:
البته اين تبديل جايز ب واجبيه تقلب برا ي زمان هاي ب خصوص!بلييييييييي!:90:

بالا