لایک ها
15
سلام به همگي
به نظر شما خوندن المپياد ادبي بدون معلم ممكنه؟! (البته با در نظر گرفتن همه ي منابع ، نه فقط كتاب هاي درسي) :106:
ممنون مي شم اگه از تجربه هاتون در اين زمينه بگين.

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74
پاسخ : بدون معلم هم مي شه؟!

من سال پیش امتحان کردم نشد!!!
ولی شاید شما بتونی!!!:99:

abrang

New Member
لایک ها
748

من تجربه ای ندارم... ولی مطمینم که میشه...

خود من کلاس نمی رم ولی هر سوالی داشته باشم از معلمای خودمون می پرسم...( حتی تو منابع غیر درسی).. اونام همیشه همکاری می کنند.

به نظر من کلاس ممکنه وقتمو بگیره!

بیشتر احساس می کنم اگه خودم کار کنم و کتابای مختلف بگیرم بهتر باشه . برای منابع غیر درسی م کتابای با توضیحات کامل می خونم... مثلا برای گلستان نسخه ی دکتر خطیب رهبر رو می خونم چون تک تک آرایه ها و اینا رو داره....

کلا کلاس خسته کننده س به نظر من.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ي سوال(صرفا ي سواله;)) :
الان شما مثلا برا تاريخ ادبيات و اينا معلم جدا مي خواين ك بهتون تدريس كنه ك مثلا فلاني مال چه قرني هست و كيه و اينا..؟!:4:
و يا برا ارايه هاي ادبي و مفاهيم معلم مي خوايد..؟!
مسلما قبولي تو المپ ادبي بدون معلم هم مي شه...شك نكنيد!
ولي حالا معلم برا چي مي خوايد..؟! اخه معلم مدرسه هس ديگه، ي معلم ك رشته تخصصي ش اينا باشه واقعا لازمه جداً ؟!;)
بابهترين ارزوها:)

amideoxy

New Member
لایک ها
400

بی اچ این حرفت مثه اینه که یکی بیاد بگه میکائیلیس متن که چیزی نیست بدون معلمم میشه!!

آره میشه ولی با پشتکار بسیااار

abrang

New Member
لایک ها
748

ي سوال(صرفا ي سواله;)) :
الان شما مثلا برا تاريخ ادبيات و اينا معلم جدا مي خواين ك بهتون تدريس كنه ك مثلا فلاني مال چه قرني هست و كيه و اينا..؟!:4:
ولي حالا معلم برا چي مي خوايد..؟! اخه معلم مدرسه هس ديگه، ي معلم ك رشته تخصصي ش اينا باشه واقعا لازمه جداً ؟!;)
شما یه باب قابوس نامه رو برای من توضیح بده لطفا؟

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74

ي سوال(صرفا ي سواله;)) :
بنده فکر کنم یه کم سوالا از رشته انسانی است!!!!

لایک ها
15

به نظر من حتی این که آدم شعر ها رو با لحن درستی بخونه، به فهمیدنش کمک می کنه، برا همینم بیش تر برای آرایه ها و مفاهیمه که به معلم نیاز هست.
ولی درست می گین، تاریخ ادبیات واقعا معلم نمی خواد!:d

لایک ها
2,386

صد در صد ميشه.:147:

وقتي بدون دبير بشه المپياد هاي شيمي و فيزيك رو رفت ، مسلما ادبي روهم ميشه بدون دبير رفت.:3:

براي معاني ابيات و قرابت معنايي كه خب كتاباي زيادي هست.پس 30 درصد قضيه حله.:35:

تاريخ ادبياتم كه كلا دبير نميخواد! تا اينجا شد60 درصد.:46:

زبان و عربي هم كه غالبا گرامر و قواعدن . اونا روهم بدون دبير ميتونيد خيلي راحت ياد بگيريد.تا اينجا 80 درصد.:119:

20 درصد ديگه هم زبان فارسيه كه كلا با كتاب مبتكران بريد جلو ، همه چي حله.:191:

موفق باشيد

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

بدون معلم میشه مباحث مقدماتی هر درسی رو پیش رفت اما به شرطی که از کتب مولفان مورد قبول کمک گرفته بشه ، به شرطی که تنها خوندن باعث اشتباه خوندن نشه ...از طرفی تنها خوندن میتونه وقت بیشتری برای یادگیری بهت بده ولی به نظرم با تجربه ای که داشتم هفته آخر به یک استاد ادبیات مجرب برای رفع اشکال حتما رجوع کنید....

اردوش

New Member
لایک ها
0

به نظر شما المپیاد ریاضی رو هم میشه بدون استادخوند البته من کتابهای مخصوص رو دارم می خونم ولی نمی تونم ایده های جالب برای حل سوال بدم.

lady_s

New Member
لایک ها
215

شدنش که میشه.اما سخته.یعنی تلاش زیادی میخواد.
من از adabi.irاز یکی از دوستام که طلا بود واسه رفع اشکال ش یه استاد رو گرفتم.اگه میخواین پ.خ بگین که بهتون بدم

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

من ادبی نیستم ریاضی ام ..... ولی خوب بدون معلم میشه خوند. اوایلش خیلی سخته ولی بعد از 2 - 3 ماه اگه درست و خوب بخونید راه میوفتید ..... توی نشریه آیریسک یه مقاله در مورد معلم داشتن توی حوضه المپیاد بود ... اونجا می گفت اکثر کسانی که به طور دائم معلم دارن از م 2 به بعد به مشکل می خورن .... به نظرم نصف فرآیند یادگیری (مخصوصا تو ریاضی) فکر کردن روی یه سری سوال ها یا مشکلاته که آدم اولش درست نمی فهمه ... کسی که کلاس داشته باشه این فرصت تفکر ازش گرفته میشه .... توی اکثر کلاس های مدارس خاص چون معلماشون برای م 2 سوال می دن و طراح سوالن خوب طبیعتا با بچه ها سوال هایی رو کار می کنن که اون ایده ها توش باشه (نه اینکه الزاما سوال رو بگن)

amir 3263

New Member
لایک ها
24

به نظر شما المپیاد ریاضی رو هم میشه بدون استادخوند البته من کتابهای مخصوص رو دارم می خونم ولی نمی تونم ایده های جالب برای حل سوال بدم.
عباس ثروتی رو می شناسی؟
اون بدون معلم به اینجا رسید

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

بچه ها...با عرض شرمندگى بايد بگم اين تاپيک به ادبى مربوط ميشه....بنابراين بهتره بحث هاى مربوط به ساير رشته ها رو قبل از بسته شدن موضوع توسط ناظما به تاپيکاى مناسب منتقل کنين...ممنون

frahmani110

New Member
لایک ها
163

تو حوزه ادبیات مسلما میشه بدون معلم پیش رفت اما توصیه میکنم کسی را برای رفع اشکالات احتمالی درنظر داشته باشید...

منابع درسی که با کتابهای آموزشی و تست و ... حل میشه اما درباره منابع غیر درسی اگر کسی رو برای رفع اشکال داشته باشید، راحت تر میتونید جلو برید.

pineapple

New Member
لایک ها
2

سلام دوست عزیز من.من حرف شما رو 50/50قبول دارم.درسته.آدم با پشتکار و تلاش میتونه به جا هایی برسه ولی بودن یک مشوق و راهنما الزامی هستش.حالا این راهنما میتونه والدینت باشه یا معلم و یا کس های دیگه. با تشکر از موضوع خوبت@_@
:92:

mahallehm

New Member
لایک ها
487

سلام دوست عزیز من.من حرف شما رو 50/50قبول دارم.درسته.آدم با پشتکار و تلاش میتونه به جا هایی برسه ولی بودن یک مشوق و راهنما الزامی هستش.حالا این راهنما میتونه والدینت باشه یا معلم و یا کس های دیگه. با تشکر از موضوع خوبت@_@
:92:
چرا خودت نباشی؟!;)..........

بالا