پاسخ : برای بیست وسومین المپیاد شیمی چقدر آماده اید؟؟؟
خوب همین سوال سادست که باعث میشه در حق خیلی از افراد ظلم بشه.
اینجوری نزدیکی رتبه ها به هم از نظر نمره ی قبولی هم زیاد میشه و اونی که شاید خیلی آماده بوده سر مسائلی و به دلیل همین نزدیکی رتبه ها به هم قبول نشه.:4:
با چند تا سوال میشه قبول شد؟تو شهر ما اصلا نه مدیر و... به فکر المپیاد نیستند خلاصه خودم شیمی1 و شیمی 2 رو به طورکامل تموم کردم میشه با همین قبول شد گفتن اگه مرحله اول قبول بشی مرحله دوم مدرسه کلاس واست میزاره
با چند تا سوال میشه قبول شد؟تو شهر ما اصلا نه مدیر و... به فکر المپیاد نیستند خلاصه خودم شیمی1 و شیمی 2 رو به طورکامل تموم کردم میشه با همین قبول شد گفتن اگه مرحله اول قبول بشی مرحله دوم مدرسه کلاس واست میزاره
سلام.
من امسال اولین بارمه توالمپیاد شرکت می کنم.یه ماه وقت دارموشیمی2و3روباید بخونم.خیلیییییییییییییییییییییییییم استرس دارم.
یکی کمکم کنه.اصلا نمی دونم باید چه چوری بخونم.چیوبخونم
سلام.
من امسال اولین بارمه توالمپیاد شرکت می کنم.یه ماه وقت دارموشیمی2و3روباید بخونم.خیلیییییییییییییییییییییییییم استرس دارم.
یکی کمکم کنه.اصلا نمی دونم باید چه چوری بخونم.چیوبخونم
سلام
چون سال دومید هنوز 1.5 سال وقت دارید پس استرستون بی دلیله
شما تو انجمن جستجو کنید منابع کامل هست
اول از کتابهای مبتکران(مهندس بازرگانی) مطالعه کنید و تست بزنید
سلام
چون سال دومید هنوز 1.5 سال وقت دارید پس استرستون بی دلیله
شما تو انجمن جستجو کنید منابع کامل هست
اول از کتابهای مبتکران(مهندس بازرگانی) مطالعه کنید و تست بزنید
من تموم تلاشمو کردم و دارم روزی 8ساعت تست میزنم و مطالب رو تو ذهنم تثبیت میکنم دیگه باقیش با خداس ت توکل کن به خدا و درس بخون ...کاش که دوباره 60 تا بیاد تا شانش اونا که دوم هستن بیشتر بشه
قطعا تا اخر کتاب سوال میاد دیگه
اگه تا اخر بخونید احتمال قبولیتون زیادتر میشه
ولی فکر کنم اگه تا اخر فصل 2 هم بخونید ولی خداییش همه سوالای شیمی 2 و فصل 1 و 2 شیمی 3 رو درست بزنید احتمالا قبول بشید