برای رسیدن به هدفت بجنگ(1)...

Ss_20

New Member
لایک ها
452
سلام به همه..امیدوارم این مطالب براتون مفید باشه...به مقدمه میرم سراغ مطلب.

به نظر شما اونایی که میدونن چی میخوای و به دنبال چی هستن از اونایی که نمیدون زود تر میرسن یا دیر تر . در توضیح اهمیت هدف گذاری همین بس که اگه ازت بپرسن کجا میری ؟ بگی هرجا که شد ٬پس بدون از هر وری ! که بری میرسی .

تا حالا فکر کردی هدفت از زندگی چیه یا اصلا خود تو برای رسیدن به چیزایی که ازشون با عنوان اهداف زندگیت یاد میکنی چی کار کردی ؟ چقد کار کردی ؟ ببین هدفمند ها یک سری ویژگی های مشخص دارن . هر کسی نمیتونه اسم خودشو بذاره آدم هدفمند . که مهم ترین ویژگی همچین آدمی که خوبه اینجا ازش یاد کنیم اینه که :
- هدفمند ها وقت برای تلف کردن ٬ دعوا کردن ٬ انتقاد کردن و ... ندارن .
یادت باشه انسان بی هدف مثل کسی است که اتومبیل زندگیش فرمان ندارد .
ما انسانها ماشین رسیدن به باور های خودمان هستیم .
حالا شما فکر میکنین که چرا بعضی از ماها هدف نداریم ؟
سه تا دلیل عمده داره :
۱. عدم آموزش
هیچ جای فرهنگمون اجتماعمون و .. به من و تو یاد ندادن که هدف گزاری کنیم .
۲. ترس از شکست
همیشه با خودت میگی اگه قبول نشدم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟! این یعنی حرکت نکردن . یه بچه کوچیک که تازه میخواد راه بره اگه بترسه و بگه : نکنه راه برم بیفتم کشکک زانوم بشکنه !!! دیگه هیچوقت میتونه راه بره ؟؟
پس یادمون باشه موفقیت یه وجب بعد از ترسه .
بذارید یه چیزی رو بهتون بگیم . بچه ها شکست یا پیروزی یک پدیده ی ثابت و واقعی نیست . تنها تو ذهن من و تو ست . هرکسی از شکست و پیروزی یه تعریفی داره . بچه ها نقله که ادیسون بیش از هزار ماده رو امتحان کرد تا لامپو اختراع کنه . یه خبر نگاری ازش پرسید :آقای ادیسون شما نمیخوای بعد از اینهمه شکست دست ازین تلاش مسخره ات برداری ؟!؟!
حدس بزنید ادیسون بهش چی گفت ؟؟؟؟؟
گفت : نه دوست من اشتباه نکن من هرگز شکست نخوردم . بلکه من بیش از هزار راه نساختن لامپو یاد گرفتم !!!!!!!!!!
۳. باور های غلط
شنیدین میگن پاتو اندازه گلیمت دراز کن ؟؟!! این گلیمه همون باور توست . گلیم تو چقدره ؟ گلیمتو دراز کن چرا پاهاتو جمع میکنی ؟! باور های الان تو همون حرف های همسایه و والدینته . زنجیره ی زیر رو به خاطر بسپارین ( هر حلقه حلقه ی بعدی رو میسازه ) :
باور ها ----> اندیشه ----> رفتار ----> عادات ----> نتیجه ...
اگه میخوای نتیجه رو عوض کنی باید باور هاتو تغییر بدی .

خوب این بحث رو همین جا نیمه کاره میذارم تا شما برین یه کم راجع به این مطالب فکر کنین و در پست بعدی ( به زودی ) این بحث رو کامل میکنم .
یادتون باشه : برای درخشیدن باید سوخت ...
این داستان ادامه دارد ! ...:)

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا