پاسخ : برداشتتون از این عکس چیه؟؟؟؟
برداشت من ازاین عکس این بود که:
اون شخص خودش ساعته (منظورم همون مخشه که مثل ساعت میتونه کارکنه:4
ولی خودش روباورنداره وبایدساعتی راکه خریده نگاه کنه این یعنی اون چیزی که ما آرزویش راداریم ودردیگران ودرچیزای دیگه درجست وجویش هستیم ولی درون خودمونه وبایدخودمان راباورش داشته باشیم وهمین طورشناخت کافی. وچیزدیگه ای هم که هست اینه که همون سرش که شکل ساعت هست ازاون ساعتی که روی مچشه بزرگ تره یعنی اگرخودمان راباورداشته باشیم میتونیم بهترین باشیم والگوی دیگران باشیم یعنی مثل دیگران که ساعتشون راازروی یک ساعت دقیق تنظیم میکنند.(چقدریعنی گفتم:4
واین بودبرداشت من:4::4:.
------------------------------------------------------------------
ازاینکه چنین عکس های پرمعنی رامیگذاریدمتشکرم.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
برداشت من ازاین عکس این بود که:
اون شخص خودش ساعته (منظورم همون مخشه که مثل ساعت میتونه کارکنه:4
ولی خودش روباورنداره وبایدساعتی راکه خریده نگاه کنه این یعنی اون چیزی که ما آرزویش راداریم ودردیگران ودرچیزای دیگه درجست وجویش هستیم ولی درون خودمونه وبایدخودمان راباورش داشته باشیم وهمین طورشناخت کافی. وچیزدیگه ای هم که هست اینه که همون سرش که شکل ساعت هست ازاون ساعتی که روی مچشه بزرگ تره یعنی اگرخودمان راباورداشته باشیم میتونیم بهترین باشیم والگوی دیگران باشیم یعنی مثل دیگران که ساعتشون راازروی یک ساعت دقیق تنظیم میکنند.(چقدریعنی گفتم:4
واین بودبرداشت من:4::4:.
ازاینکه چنین عکس های پرمعنی رامیگذاریدمتشکرم.
یکم بادقت بیشترعکس رانگاه کردم دیدن انگارداره خودش راتنظیم میکنه ازروی ساعت مچی.
یه برداشت دیگه ی من اینه که گاهی انسان های بزرگ ازانسان هایی که به اندازه ی اون بزرگ ومعروف نیستند درس های بزرگی میگیرند.