برداشتتون از این عکس چیه؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S.H1997

New Member
لایک ها
241

به قوانین تاپیک احترام بگذارید.
قوانین:
1.اسپم ممنوع هستش
2.هر روز بیش از یک عکس درتاپیک قرار ندهید
3.عکستون مناسب باشه
4.شماره ی عکس یادتون نره!

سپاس!

آخرین ویرایش توسط مدیر

S.H1997

New Member
لایک ها
241
پاسخ : برداشتتون از این عکس چیه؟؟؟؟

سلام اون چند نفری که دارن تعظیم می کنن فکر میکنن رادیکال 4 با دو فرق داره و چون همشون رو پیراهنشون دو نوشته شده و فکر می کنن اونی که رادیکال 4 است با بقیه فرق داره بهش تعظیم می کنند.اونایی هم که دارند از اونجا میگذرند و بهشون می خندند میدونند که رادیکال 4 و 2 فرقی با هم ندارند
عزیز اونا نمی خندن!!!d:

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

سلام اون چند نفری که دارن تعظیم می کنن فکر میکنن رادیکال 4 با دو فرق داره و چون همشون رو پیراهنشون دو نوشته شده و فکر می کنن اونی که رادیکال 4 است با بقیه فرق داره بهش تعظیم می کنند.اونایی هم که دارند از اونجا میگذرند و بهشون می خندند میدونند که رادیکال 4 و 2 فرقی با هم ندارند
نمیخندن!!! دارن میبرن سرشو بزنن!!!

S_A_M

New Member
لایک ها
413

همه دارن رادیکال 4 رو می پرستن چون فکر می کنن با خودشون متفاوته!
و بعضی از این طرز تفکر سود می برن...
حالا وقتی یک نفر اینو می فهمه ساکتش می کنن
======
خیلی قشنگ بود

S.H1997

New Member
لایک ها
241

خب حالا این توصیف کاریکاتور بود

من پرسیدم برداشتتون چیه؟؟:213:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

خب حالا این توصیف کاریکاتور بود

من پرسیدم برداشتتون چیه؟؟:213:
يه چيزه عادي تو زندگي روزمره !

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

اون آدم رادیکال چهار خیلی فروتنه.رادیکال رو گزاشته که مثه بقیه بشه.وگرنه میشد 4 که از بقیه بیشتره.آدم شایسته ای هست بخاطر این فروتنیش.
اون آدمه رو هم میبرن بهش جایزه بدن.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اون آدم رادیکال چهار خیلی فروتنه.رادیکال رو گزاشته که مثه بقیه بشه.وگرنه میشد 4 که از بقیه بیشتره.آدم شایسته ای هست بخاطر این فروتنیش.
اون آدمه رو هم میبرن بهش جایزه بدن.
جالب بود براي اينكه شون بديم مي شه از زاويه ديد هاي ديگه هم به موضوعات نگاه كرد ولي
از كي تا حالا به طرف به زور جايزه مي دن ؟:4:
اون وقت طرفي كه مي خواد جايزه بگيره بلند داد مي زنه و حرف بقيه رو تاييد مي كنه ؟ :4:
بقيه هم حتما سر تعظيم فرود اوردن برا فروتني يه اون فرد كه از روي فروتني بالاتر از بقيه وايستاده ؟ :4:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

جالب بود براي اينكه شون بديم مي شه از زاويه ديد هاي ديگه هم به موضوعات نگاه كرد ولي
از كي تا حالا به طرف به زور جايزه مي دن ؟:4:
اون وقت طرفي كه مي خواد جايزه بگيره بلند داد مي زنه و حرف بقيه رو تاييد مي كنه ؟ :4:
بقيه هم حتما سر تعظيم فرود اوردن برا فروتني يه اون فرد كه از روي فروتني بالاتر از بقيه وايستاده ؟ :4:
سر تعظیم کجا بود؟کلیدشون افتاده رو زمین دارن دنبالش میگرده!
اون بنده ی خدا هم انقدر هیجانزده است که میخواد جایزه بگیره باید دو نفر نگهش دارن.هی هم داد میزنه که یعنی دمت گرم که انقدر فروتنی.

_Mobin_

New Member
لایک ها
257

به نظر من این عکس شرح حال اون آدمایی هست که الگوی خوبی برای دیگران هستند و برای دیگران خیلی مفیدند اما متأسفانه نمی تونند از استعدادهای خودشون در جهت پیشبرد اهدافشون استفاده کنند و بیخودی به چیزهای دیگر محتاج اند. نه؟؟:3:

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

برداشت من ازاین عکس این بود که:
اون شخص خودش ساعته (منظورم همون مخشه که مثل ساعت میتونه کارکنه:4:) ولی خودش روباورنداره وبایدساعتی راکه خریده نگاه کنه این یعنی اون چیزی که ما آرزویش راداریم ودردیگران ودرچیزای دیگه درجست وجویش هستیم ولی درون خودمونه وبایدخودمان راباورش داشته باشیم وهمین طورشناخت کافی. وچیزدیگه ای هم که هست اینه که همون سرش که شکل ساعت هست ازاون ساعتی که روی مچشه بزرگ تره یعنی اگرخودمان راباورداشته باشیم میتونیم بهترین باشیم والگوی دیگران باشیم یعنی مثل دیگران که ساعتشون راازروی یک ساعت دقیق تنظیم میکنند.(چقدریعنی گفتم:4:) واین بودبرداشت من:4::4:.
------------------------------------------------------------------
ازاینکه چنین عکس های پرمعنی رامیگذاریدمتشکرم.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

برداشت من ازاین عکس این بود که:
اون شخص خودش ساعته (منظورم همون مخشه که مثل ساعت میتونه کارکنه:4:) ولی خودش روباورنداره وبایدساعتی راکه خریده نگاه کنه این یعنی اون چیزی که ما آرزویش راداریم ودردیگران ودرچیزای دیگه درجست وجویش هستیم ولی درون خودمونه وبایدخودمان راباورش داشته باشیم وهمین طورشناخت کافی. وچیزدیگه ای هم که هست اینه که همون سرش که شکل ساعت هست ازاون ساعتی که روی مچشه بزرگ تره یعنی اگرخودمان راباورداشته باشیم میتونیم بهترین باشیم والگوی دیگران باشیم یعنی مثل دیگران که ساعتشون راازروی یک ساعت دقیق تنظیم میکنند.(چقدریعنی گفتم:4:) واین بودبرداشت من:4::4:.
ازاینکه چنین عکس های پرمعنی رامیگذاریدمتشکرم.
یکم بادقت بیشترعکس رانگاه کردم دیدن انگارداره خودش راتنظیم میکنه ازروی ساعت مچی.
یه برداشت دیگه ی من اینه که گاهی انسان های بزرگ ازانسان هایی که به اندازه ی اون بزرگ ومعروف نیستند درس های بزرگی میگیرند.

n_maths

New Member
لایک ها
275

به نظم این عکس دومیه نشون دهنده ی آدم فوق العاده منظمه که برای هر کاریش داره یه زمان خاصی رو در نظر میگیره.مثلا برای کارy داره ساعت خودشو کوک میکنه که فلان موقع کارم باید تموم بشه(گرچه ما تو ساعت بزرگه عقربه ی هشدار نمیبینیم!)

آخرین ویرایش توسط مدیر

hanieh_sh

New Member
لایک ها
1

این عکس وضع کنونی مملکت ماست ....!!!!

گرفتین...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

فکرکنم این عکس بهترین عکس انتخاب شده وهمه انگارتحت تاثیرقرارداده ولی اصلا هم تاثیرگذارنبوده چون همون گدای بدبخت بیرون داره ازسرمامیلرزه واونافقط شعارمیدن وفقط ادعامیکنندکه به فقرااهمیت میدهندوبرایشان مهم است.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اولی رو.....کردید
دومی بدک نبود
اینم سومی:
ياد اين جمله افتادم : برنده ي جايزه ي بهترين عكس سال ، عكسي از بيچاره ترين ادم ها بود .
همه دم از كمك و استقبال از كمك به بيچارگان مي زنند و كلــــــي همايش ها و سمينار ها براي ياري به مستمندان مي گذارند ولي كوووووو تا اين ها حرف ها و لغوزخوني ها :)4:)تبديل به عمل شه ....

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

اگر 1 ای از این افراد کمک میکرد به فقیره بقیه هم برای ظاهر بینی و پر کردن دهن مردم کمک میکردند.!!! فقط همینو میتونم بگم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا