برداشتتون از این عکس چیه؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Astronomy*

New Member
لایک ها
73
پاسخ : برداشتتون از این عکس چیه؟؟؟؟

باسلام.
بنده کمی درباره ی این تاپیک فکرکردم ونتیجه ی تفکرات من اینه که انسان هاخوب تفکرهای متفاوتی دارندمثلا درمشورت چیزی به فکرماخواهدرسیدکه به فکردیگری نمیرسدپس مهم نیست که هرکسی چه برداشتی میکندولی این مهم است که چیزی که برداشت کردیم بتونه به پیشرفت ماکمک کنه واین همان هدف تاپیک است.
حس کردم گذاشتن برداشت های دوستان کم شده چون فکرمیکنم بنده به اشتباه کلمه ایی که آیابرداشت من درست بوده راگفته ام.
بنده عذرمیخواهم وبا توجه به توضیحات بالایی هربرداشتی که داریدرابگوییدتادیگران بتوانندغیرازبرداشت خودهزاران برداشت متفاوتی هم ببینندوازآن سودببرند.

لایک ها
0

انقدر به المپیاد فکر کردند که گیج شدن باشه عیب نداره اونا هم اونجوری هستن:43:

Aref Physics

New Member
لایک ها
224

باسلام.
بنده کمی درباره ی این تاپیک فکرکردم ونتیجه ی تفکرات من اینه که انسان هاخوب تفکرهای متفاوتی دارندمثلا درمشورت چیزی به فکرماخواهدرسیدکه به فکردیگری نمیرسدپس مهم نیست که هرکسی چه برداشتی میکندولی این مهم است که چیزی که برداشت کردیم بتونه به پیشرفت ماکمک کنه واین همان هدف تاپیک است.
حس کردم گذاشتن برداشت های دوستان کم شده چون فکرمیکنم بنده به اشتباه کلمه ایی که آیابرداشت من درست بوده راگفته ام.
بنده عذرمیخواهم وبا توجه به توضیحات بالایی هربرداشتی که داریدرابگوییدتادیگران بتوانندغیرازبرداشت خودهزاران برداشت متفاوتی هم ببینندوازآن سودببرند.

افرین وصدافرین بر نوع و زمان فکرت

ذهن بازی که داری رو غنیمت بشمار

S.H1997

New Member
لایک ها
241

شماره ی 12 که دوستمون گذاشتن ،من هیچی نفهمیدم و سایزش کوچیک بود.
لطفا اونو حذف کنید و این جایگزین بشه: @ pymn_nzr@ Aref physics @*Astronomy
دوازدهمی:

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

شماره ی 12 که دوستمون گذاشتن ،من هیچی نفهمیدم و سایزش کوچیک بود.
لطفا اونو حذف کنید و این جایگزین بشه: @ pymn_nzr@ Aref physics @*Astronomy
دوازدهمی:
خوب همان طورکه درتصویردیده میشه کلاه هایی که روی چوب هستندخیلی شیک هستندولی کلاهی که روی اون خانم هست کمی کهنه وقدیمیه.
برداشت من ازاین تصویراینه که مهم نیست خیلی شیک پوش باشی وماشین مدل بالاسواربشی مهم اینه که انسانیتت روازدست ندی ومانندیک چوب خشک شده نباشی.ادم میتونه بالباس های ساده وبدون ماشین هم زندگی کنه وهمیشه سرافرازباشه.(یادتون باشه فرق ماباحیوانات درهمین موضوعات است);)

آخرین ویرایش توسط مدیر

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

سیزدهمی

آخرین ویرایش توسط مدیر

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

برداشت خودم ازاین تصویراینه که اون پلاستیک آب هایی که اون فردبه خودش وصل کرده درزندگی نقش توکل.تلاش رادارد.وهمین طورآتش درزندگی نقش مشکلات راحالا منظورچیه؟منظور اینه که مشکلات زندگی همانندآتشی هستندکه باتوکل وتلاش میتواندحکم آب روی آتش راداشته باشد.

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

اوه اوه اینجا چه گردی روش نشسته.یک عکس میزارم که اینجا کمی زنده بشود. اما عکسش کمی متفاوته.شایددرنظراول بی معنی باشه ولی بهتون پیشنهادمیکنم حداقل یک دقیقه بهش فکرکنیدونتیجه ی برداشتتون رابگذارید.
باتشکر
چهاردهمی

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

یعنی هیچ کس هیچ برداشتی نداشت.:confused:
اگه اوضاع همین طوری پیش بره ازمدیران محترم تقاضادارم این تاپیک بسته بشه چون تاپیکی که هیچ سودی نداره بهتره بسته بشه.
باتشکر

S.H1997

New Member
لایک ها
241

لطفا ببندید ناظم عزیز [MENTION=11463]Ali Akbar Kabiri[/MENTION]

لایک ها
2,054

بسته شد...

وضعیت