بررسي سوالات پنجمین المپياد نانو با توجه به پاسخنامه - 1393

AlcorStar

New Member
لایک ها
73
پاسخ : بررسي سوالات المپياد نانو با توجه به پاسخنامه

سلام من تازه رسیدم:)
درصدم 58.333333333 شد.
باریکلااااااااااا ریحانه
دیدی این همه بهت میگفتم .. حالا اگه ایشالا منم قبول شدم دارم برات ! :)))))

لایک ها
17

بچه ها ميشه درصداتونو بگين؟؟‌ بعدا اگه سوالي جوابش تغيير كرد يه فكري ميكنيم ..فقط درصداتونو بگيد ببينيم در چه حديه؟؟:217::161:

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

41.4 دوره گردش!

ParsaHat

New Member
لایک ها
4

بچه ها ميشه درصداتونو بگين؟؟‌ بعدا اگه سوالي جوابش تغيير كرد يه فكري ميكنيم ..فقط درصداتونو بگيد ببينيم در چه حديه؟؟:217::161:
52.7 درصد

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

مریم من جواب هامو برات بفرستم تو تصحیح کنی؟
من اصلا جرئت نمیکنم !

love star

Moderator
لایک ها
942

الان چی شد؟قراره کدوم سوالا رو بگید که تصحیح کنن؟؟

o.math

New Member
لایک ها
26

من 28.88 زدم.
رشته‌ی اصلیم نانو نیست؛ برای این شرکت کردم که دانشم از نانو بالاتر بره. در کل راضی‌ام از خودم.
امیدوارم اونایی که واقعا تلاش کردن موفق بشن. :)

لایک ها
38

من 45 درصد زدم ایا قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه خواهشا درصداشونو بگن
ما تکلیفمون روشن بشه
تا الان 8 نفر معلوم شدن بالا 50 زدن

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

تا الان دو تا 58 درصد داشتیم یک 53 یک 52 سه تا 51 و 1 نفر 50

loyal75

New Member
لایک ها
211

عجله ای نیست! مطمئنا همه کسایی که المپ دادن اینجا نیستن و نمیشه فعلا چیزی گفت.. تا نیمه خرداد نتایج میاد.. میتونین به امتحانا برسین تا تکلیف معلوم شه :88::88:

لایک ها
38

من برا سوالات 2و 3و 32 قانع نشدم هنوز یکی بهم کمک کنه:2:

شما چند درصد زدید

loyal75

New Member
لایک ها
211

تو همین تاپیک بچه ها درمورد اون سوالا بحث کردن.. مثل اینکه سوال 3 توی لیست سوالایی بود که قراره برای ستاد بفرستن و در مورد سوال 32 و 2 هم فکر کنم به توافق رسیدن! صفحه های 4و5 همین تاپیک..

منم جزو همون 51 درصدیام...

لایک ها
17

صرفا جهت بالا آمدن تاپيك!!:65:

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

واقعا باشگاه خیلی پر کاره!!!!
چرا پاسخنامه تشریحی رو نمیزاره رو سایت؟؟؟؟؟؟!!!!

kfxray13

New Member
لایک ها
201

واقعا باشگاه خیلی پر کاره!!!!
چرا پاسخنامه تشریحی رو نمیزاره رو سایت؟؟؟؟؟؟!!!!
(1.5 نمره)

برهان:
این چه حرفیه. حداقل میگفتید چرا پی دی اف سوالات رو نمیذاره. پاسخ تشریحی خب یه کم طول میده تا اماده شه دیگه :) خسته شون میشه. اونها هم آدمن(!) درضمن باشگاه خبر رسمی نداده که کی پاسخ ها رو بذاره. پس نمیشه از تابع زمانی شون استفاده کرد و گفت کی میذاره! (0.5)
چندبار بوده که تابع y=1.4x براشون صادق در اومده. مثلا 30 روز میشه 42 روز. یک هفته میشه حدود 10 روز. پاسخ کلیدی رو هم حدود 9.5روز بعد زدن. (0.5)
به استدلال استقرایی ثابت شد.(0.25)

استثنا:
پاسخ باجگاه درباره زمان تاسیس فروم جدید.
نتونستم با روابط ریاضی توجیه کنم قضیه رو. (0.25)

آخرین ویرایش توسط مدیر

loyal75

New Member
لایک ها
211

مثل اینکه نهایی خیلی تاثیر داشته تو دقت برا بارمها!:65:
میشه به این سوال منم ج بدید! یعنی واقعا فقط یک نفر برای پست مربوط به کلید مرحله 1 نظر گذاشته؟ از اونجایی که خودمم نظر داده بودم نه! و حالا این سوال پیش میاد که چرا فقط اونو تایید کردن؟ انگیزشون چی بوده؟ :176:

love star

Moderator
لایک ها
942

من نمیدونم باشگاه چرا دیگه باشگاه سابق نیس...هر نظری که خوششون بیاد تایید میکنن بقیه رو نمیکنن

kfxray13

New Member
لایک ها
201

مثل اینکه نهایی خیلی تاثیر داشته تو دقت برا بارمها!:65:
میشه به این سوال منم ج بدید! یعنی واقعا فقط یک نفر برای پست مربوط به کلید مرحله 1 نظر گذاشته؟ از اونجایی که خودمم نظر داده بودم نه! و حالا این سوال پیش میاد که چرا فقط اونو تایید کردن؟ انگیزشون چی بوده؟ :176:
مفهوم: خیلیا نظر دادن و تایید نشده. 2.25 انگیزه چیست؟ 0.5

برهان.
فقط 1 نظر تایید شده است. فرض می کنیم تنها یک نفر نظر داده است که او را نمی شناسیم (فرض خلف).(0.25) kfxray13 نیز می گوید که نظر داده است. اما ما اورا می شناسیم و برای ما مشخص است که دروغگوست. پس نمیتواند در حل مسئله راه گشا باشد. (0.25)
دو حالت داریم:
1- loyal75 میگوید که نظر داده اما تایید نشده است (0.25) که ما اورا میشناسیم و میدانیم که راستگوست. (0.25) پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
2- فرض میکنیم loyal75 دروغگوست. بیش از 1500 نفر آن صفحه را دیده اند. می دانیم از هر 30 نفر که احتمال می دهند قبول میشوند حداقل 1 نفر نسبت به سوالات اعتراض دارد و نظر داده است. (0.25) طبق اصل لانه کبوتری (0.25) آن پست دست کم 50=1500/30 نظر دارد. (0.25) که با فرض متناقض است. پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
انگیزه: آزمایش توانایی نانوآموزان در تجزیه و تحلیل (0.25) و حل مسائل زندگی به زبان ریاضی. (0.25)

کم کم ادامه بدید سوالای المپیادی مطرح میکنید.

تصحیح:
انگیزه: افزایش روحیه بی خیالی و عمل در راستای ضرب المثل شتر دیدی ندیدی. نیم نمره.

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

مفهوم: خیلیا نظر دادن و تایید نشده. 2.25 انگیزه چیست؟ 0.5

برهان.
فقط 1 نظر تایید شده است. فرض می کنیم تنها یک نفر نظر داده است که او را نمی شناسیم (فرض خلف).(0.25) kfxray13 نیز می گوید که نظر داده است. اما ما اورا می شناسیم و برای ما مشخص است که دروغگوست. پس نمیتواند در حل مسئله راه گشا باشد. (0.25)
دو حالت داریم:
1- loyal75 میگوید که نظر داده اما تایید نشده است (0.25) که ما اورا میشناسیم و میدانیم که راستگوست. (0.25) پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
2- فرض میکنیم loyal75 دروغگوست. بیش از 1500 نفر آن صفحه را دیده اند. می دانیم از هر 30 نفر که احتمال می دهند قبول میشوند حداقل 1 نفر نسبت به سوالات اعتراض دارد و نظر داده است. (0.25) طبق اصل لانه کبوتری (0.25) آن پست دست کم 50=1500/30 نظر دارد. (0.25) که با فرض متناقض است. پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
انگیزه: آزمایش توانایی نانوآموزان در تجزیه و تحلیل (0.25) و حل مسائل زندگی به زبان ریاضی. (0.25)

کم کم ادامه بدید سوالای المپیادی مطرح میکنید.

تصحیح:
انگیزه: افزایش روحیه بی خیالی و عمل در راستای ضرب المثل شتر دیدی ندیدی. نیم نمره.
طنز تلخ...!
منم نظر دادم:)
من که فکر نکنم قبول بشم ولی دوستانی که قبول میشن لطفا اگه دستشون به مسئولین باشگاه رسید یه حرکتی انجام بدن...
دوستان پارسال که پروژه ی ترور داشتین:)
امسال اون ترور رو رو مسئولین باشگاه امتحان کنین:)

nanogirl

New Member
لایک ها
107

طنز تلخ...!
منم نظر دادم:)
من که فکر نکنم قبول بشم ولی دوستانی که قبول میشن لطفا اگه دستشون به مسئولین باشگاه رسید یه حرکتی انجام بدن...
دوستان پارسال که پروژه ی ترور داشتین:)
امسال اون ترور رو رو مسئولین باشگاه امتحان کنین:)
میگم اقای فرهادی قرار بود اشکالاتو بفرستین...چی شد ؟فرستادین؟
2هفته دیگه به کوری چشم حسودان تنگ نظر و عنودان بدگهر قراره نتایج اعلام شه!اینقدر دیر اقدام کردیم ممکنه-تاکید میکنم فقط ممکنه ها!-این اصلاحاتو در نظر نگیرن!
همینایی که بچه ها گفتن رو بفرستین!
درمورد نقشه های ترور باید بگم که امسال هم پابرجاست.البته اون بخشی ش که مربوط به اقایون قبول شده ست که به جد پیگیر عملی شدنش هستم.ولی بابت مسولین هم خیالتون راحت خودمم توفکر یه انتقام اساسی ازشون هستم!هم بابت یه سری مسائل دوره سال پیش و هم فروم وتمام کارای باشگاه در امسال....
خدایی باشگاه نانو اینقدر بی برنامه و بدقول نبود.منم خیلی ازشون دلخورم.نمیدونم چرااینجوری شد اما کاش باشگاه بشه همون باشگاه قدیم...

لایک ها
4

سوال 3
چون سطح ویژه ها با هم برابره پس باید دید کدوم سطح دم دست تره که احتمالا طراح دیده سطح ماده غیر متخلخل دم دست تره پس این رو انتخاب کرده. سطح متخلخل ها دسترسیش سخت تره.
البته من با این سوال این مشکل رو دارم.
سطح ویژه رو با روش bet اندازه میگیرن و تو این روش اساس کار جذب و وا جذب نیتروژن هست پس از نظر من فرقی نداره که این سطح روی دیسک باشه و یا درون تخلخل چون به هر حال گاز اونجا جا شده و جذب شده.
اگر فاکتور قیمت رو در نظر بگیریم چگالی متخلخل ها بسیار پایین تر از غیر متخللخل هاست پس گزینه 3 بهتره. مثلا با 10 گرم طلای غیر متخلخل اون سطح ایجاد شده ولی شاید متخلخل بتونه با 0.1 گرم این سطح رو به ما بده...
.
.
این توجیه آقای بابایی بود ... و منطقیه ... بستگی به دید طراح سوال داره ....
برای سوال 58 هم به سرگذشت من نگاه کنید و غصه نخورید! :)
.
.
یکی 4 رو توجیه کنه!
گفته عملکرد بهتری داره و هیچ ربطی به قیمت نداره . در ضمن گاز تو تخلخل ورود بهتری داره تا ی چیزی که تخلخل نداشته باشه

خب هرمم که سیم نمیشه!
آخه خب این جه طرزه سوال طرح کردنه؟خب دریت منظوروالا رو نمیرسونن که!:(
خاکتوسرشون با این سوال طرح کردنشون

سلام:)
سواله4 رو 3 زدم سطح داخلی هم حسابه دیگه؟
بچه ها سوال 60؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4 نمیشه.......
اره . منم زدم 1

می تونید باتوجه به مقالات توضیحش بدید؟
من که با آقای شلاگه و انصاری چک می کردم شک مون بین دو گزینه 1 و 3 بود.
اقای انصاری و شلاگه چند درصد زدن ؟؟؟؟؟؟

بخوایم یک جمع بندی کنیم ...
فکر کنم تا الآن با سوال های
2
3
9
32
42
58(بخاطر بد خوردن گزینه ها)
مشکل داشته باشیم ... (یعنی به طوری که فکر می کنیم جواب پاسخ نامه غلطه!)
اگر چیزی از قلم انداختم بفرمایید!
لاو استار درست میگه . سوال 32 گزینه 3 کاملا درسته

در مورد 60 فقط میتونم بگم اگر رشد عرضه گرا باشه اونوقت دو تا از گزینه ها درست میشه ... احتمالا همون 4 باشه چون در عین حال داره وارد بازار میشه ولی حقیقتش اینه که به نظر من نانو الآن در مرحله رشد هست و به نظرم سیاست های عرضه گرا خیلی مهم تر هستند از تقاضا گرا برای نانو در حال حاضر! دیگه همش به دید طراح بستگی داره!
برای سوال 32 خودمم یکم روش فکر کردم به این نتیجه رسیدم که باید همون 3 باشه ... چون درسته که واکنش انجام شده ولی نتیجه ی نهایی مخلوطی از سه ماده هست که با هم پیوند شیمیایی ندارند یعنی مثل این میمونه که اونها رو در بیرون از زمینه واکنش بدیم و بعد وارد زمینه کنیم!
به عبارت دیگه باید به محصول نهایی توجه کنید نه اتفاقاتی که قبلش افتاده!
.
.
.
.
در ضمن برای سوال 2 : این ترانزیستور های فسفری 0/5 نانومتری توی کدوم مقاله هستند؟ چون اگر تو مقاله ها باشند از اونجا که سوال گفته از چه مرتبه ای هستند 0/1 درست میشه ... ولی اگر نباشند میشه اعتراض کرد ...
برای سوال های دیگه اگر آقای بابایی لطف کنند بررسی کنند که اصلا اعتراضمون وارد هست یا نه ممنون میشم ... که انشاءالله بعدش یک فایل تهیه کنیم با توضیحات!
به جز ترانزیستور فسفری خیلی سوالای دیگش هم تو کتاب هایی که در بخش دانش اموزیش هست حرفی نزده

بالا