بررسي سوالات پنجمین المپياد نانو با توجه به پاسخنامه - 1393

yasaman4018

New Member
لایک ها
2
پاسخ : بررسي سوالات المپياد نانو با توجه به پاسخنامه

بچه ها الان بهنظرتون کف چنده؟35 تا40؟

loyal75

New Member
لایک ها
211

نه کف کمتر از 40 نمیشه..!

ممنون از دوستان به خاطر شفاف سازی برخی مسائل! امیدوارم باشگاه یه تکونی به خودش بده!

لایک ها
2,054

درمورد نقشه های ترور باید بگم که امسال هم پابرجاست.البته اون بخشی ش که مربوط به اقایون قبول شده ست که به جد پیگیر عملی شدنش هستم.ولی بابت مسولین هم خیالتون راحت خودمم توفکر یه انتقام اساسی ازشون هستم!هم بابت یه سری مسائل دوره سال پیش و هم فروم وتمام کارای باشگاه در امسال....
خدایی باشگاه نانو اینقدر بی برنامه و بدقول نبود.منم خیلی ازشون دلخورم.نمیدونم چرااینجوری شد اما کاش باشگاه بشه همون باشگاه قدیم...
بلـــه!! البته به گستردگی و شدت پارسال نباشه واقعا پارسال خیلی اذیت شدیم!

kfxray13

New Member
لایک ها
201

ای فرهاد نغل. :)
همه مون یا طنز تلخ میزنیم یا کنایه آبدار!

yasaman4018

New Member
لایک ها
2

چرا کمتر از 40 نمیشه؟؟؟

لایک ها
4

30 هست . الکی میگه

A...H

New Member
لایک ها
88

با سلام و احترام.
شنبه فایلی که آقای فرهادی داده بود رو به آقای دارستانی دادم. و ازشون خواستم پاسخ نامه رو منتشر کنن.
قبلش هم به صورت مفصل مشکلات سوال ها رو بهشون توضیح دادم.
بعید میدونم رو جوابا تغییری صورت بگیره چون کسی وقت این رو نداره به المپیاد برسه، همه کارای مهم تر دارن.
با این عزم راسخ که دوستان برای انتشار پاسخ نامه دارن بهتون پیشنهاد میکنم به کارتون برسید.
احتمالا چنتا از بچه های خود من تو قبولی ها هستن و من به همه بچه ها گفتم که دیگه بحث المپیاد رو بذارن کنار و به امتحانا برسن. بخصوص بعضیا... البته میدونم 10 درصد بیشتر وقت نمیزارن ولی بهتر 100 درصد تمرکزشون رو بذارن رو امتحانا.

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

خب!
اول باتشکر از آقای بابایی که نهایت تلاش خودشون رو کردند.

و با تشکر از اغایونی که موقع سوال طرح کردند مشکل داشتند :217:

موقع اعلام کردن کلید مشششکل داشتند:182:

موقع تصحیح کردن پاسخنامه ی قشنگی تا الان روش بحث میشه مشکل داشتند :43:

و این آغایون اصلا ارتباطی با المپیاد نانو نداشتند!!!!!!! داشتند؟:217:
فکر نکنم!

و این بود پنجمین المپیاد دانش اموزی نانو!!!!!!!!!!!!!

موفق باشید:2:

yasaman4018

New Member
لایک ها
2

30 نیست ولی حدسم اینه چون تو مایه های دوره سوم بودن سوالاکف بین35 تا 40 باشه اقای بابایی مرسی از توضیحاتتون !! ولی بدترین دوره المپیاد بود

kfxray13

New Member
لایک ها
201

اینقذه روی کف بحث نکنید. اعتماد به سقف داشته باشید.
----
منتظرم دوباره رییس ستاد بیاد تو مقدمه ها و موخره ها از خوبی ستاد بگه. که فلان کردیم و فلان شد.

kfxray13

New Member
لایک ها
201

salam.
یه سوال دارم و یه جواب. اول جواب رو مینویسم:
------
برهان.
- سر همه کلاه رفته.
- kfxray13 جزء همه است.
- سر kfxray13 بزرگه.
نتیجه: کلاه بزرگی سر همه رفته.
------
سوال مرحله دوم المپیاد: (10 نمره) (نتیجه اخلاقی و غیر اخلاقی با مخاطب - از هر بخش این سوال میشه نتیجه گرفت)

گاجیلانو و گاجولانو (گاج+گاگول+نانو) خواهر و برادر هستند. این دو با هم قرار گذاشتند که امروز عصر ساعت 6 به رستوران گاجینو بروند و اوقات فراغتشان را در کنار هم بگذرانند. اما گاجولانو سر وقت نیامد. گاجیلانو ناراحت شده و برای تنبیه برادرش تصمیم گرفت معمایی را به او بدهد تا در صورت حل صحیح، با او صلح کند.
گاجیلانو سایت باجگاه نانو را باز کرده و فایل پی دی افی مشتمل بر یک آرایه ی 60 تایی ستونی از اعداد دانلود کرد. در کنار هر عدد 4مربع 1و2و3و4 قرار گرفته بود و به صورت اتفاقی فقط و فقط یکی از آن مربع ها رنگ شده بود. اما در بعضی از سطرها، مربع غلطی رنگ شده بود.
در همین هنگام گاجولانو رسید. گاجیلانو آرایه 60تایی را رو به برادرش قرار داد و به او گفت تا ترتیب صحیح رنگ ها را به صورت یک عدد 60 رقمی که فقط و فقط ارقام1و2و3و4 دارد، بنویسد. و با او شرط کرد که در صورت صحت پاسخ، حاضر خواهد بود جواب سلام او را بدهد وگرنه نگاهش هم نمیکند.
به عنوان ارفاق و رعایت حق خواهر و برادری , گاجیلانو دفترچه سوالات آزمون نانو را نیز به برادرش داد.
حال به گاجولانو کمک کنید تا ترتیب صحیح عدد 60رقمی را بیابد.

loyal75

New Member
لایک ها
211

این دینی پدر همه رو درآورده! کاملا اثراتش مشهوده!
بچه ها میخواستم ببینم سوالای کتبی دوره سال پیش رو کسی داره؟ میشه پیداشون کرد؟ اگه اوناو باهم کنترل کنیم فکر کنم بهتر و نتیجه بخش تر باشه!

kfxray13

New Member
لایک ها
201

من واقعا مخم سوخت تا تمومش کردم دینی رو.
از سوالای پارسال , فرهاد عکس داره. فک نکنم منتشر کرده باشه به صورت خاص.
یه نمونه سوال المپیادی نوشتم که من!!!

loyal75

New Member
لایک ها
211

نمونه سوالای شما رو ک توقع ندارین تو همین چند ساعت حل کنیم! نیاز به تدبر دارن !

اگ میشه سوالارو قرار بدین اینجا با هم بررسی کنیم.. خیلی خوب میشه..

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

درمورد نقشه های ترور باید بگم که امسال هم پابرجاست.البته اون بخشی ش که مربوط به اقایون قبول شده ست که به جد پیگیر عملی شدنش هستم.ولی بابت مسولین هم خیالتون راحت خودمم توفکر یه انتقام اساسی ازشون هستم!هم بابت یه سری مسائل دوره سال پیش و هم فروم وتمام کارای باشگاه در امسال....
خدایی باشگاه نانو اینقدر بی برنامه و بدقول نبود.منم خیلی ازشون دلخورم.نمیدونم چرااینجوری شد اما کاش باشگاه بشه همون باشگاه قدیم...
کاش...
------------
بچه ها کسی آرشیو سوالات امتحان نهایی خارج از کشور رو نداره؟
میگن وقتی بخوان یه سوال جدیدو تو امتحان نهایی بیارن اول تو خارج از کشور سوال میدن بعد سال بعد داخل..
-----------
امیدوارم کف 35 نباشه چون من با این وضعیت 33-34 زدم!!! و ترجیح میدم منفی بزنم تا اینکه مرز باشم ...

fhNaNo

New Member
لایک ها
132

salam.
یه سوال دارم و یه جواب. اول جواب رو مینویسم:
------
برهان.
- سر همه کلاه رفته.
- kfxray13 جزء همه است.
- سر kfxray13 بزرگه.
نتیجه: کلاه بزرگی سر همه رفته.
------
سوال مرحله دوم المپیاد: (10 نمره) (نتیجه اخلاقی و غیر اخلاقی با مخاطب - از هر بخش این سوال میشه نتیجه گرفت)

گاجیلانو و گاجولانو (گاج+گاگول+نانو) خواهر و برادر هستند. این دو با هم قرار گذاشتند که امروز عصر ساعت 6 به رستوران گاجینو بروند و اوقات فراغتشان را در کنار هم بگذرانند. اما گاجولانو سر وقت نیامد. گاجیلانو ناراحت شده و برای تنبیه برادرش تصمیم گرفت معمایی را به او بدهد تا در صورت حل صحیح، با او صلح کند.
گاجیلانو سایت باجگاه نانو را باز کرده و فایل پی دی افی مشتمل بر یک آرایه ی 60 تایی ستونی از اعداد دانلود کرد. در کنار هر عدد 4مربع 1و2و3و4 قرار گرفته بود و به صورت اتفاقی فقط و فقط یکی از آن مربع ها رنگ شده بود. اما در بعضی از سطرها، مربع غلطی رنگ شده بود.
در همین هنگام گاجولانو رسید. گاجیلانو آرایه 60تایی را رو به برادرش قرار داد و به او گفت تا ترتیب صحیح رنگ ها را به صورت یک عدد 60 رقمی که فقط و فقط ارقام1و2و3و4 دارد، بنویسد. و با او شرط کرد که در صورت صحت پاسخ، حاضر خواهد بود جواب سلام او را بدهد وگرنه نگاهش هم نمیکند.
به عنوان ارفاق و رعایت حق خواهر و برادری , گاجیلانو دفترچه سوالات آزمون نانو را نیز به برادرش داد.
حال به گاجولانو کمک کنید تا ترتیب صحیح عدد 60رقمی را بیابد.
تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر:)

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
38

آقا یکی بگه با 45 قبول میشم یا نه وااااااااااااااااااااااااااااااای از دست باشگاه که پاسخ داده در حد بندسلیگا
من نمیدونم مگه سوال طرح میکنن میدن به باشگاه با جواب تشریحی نیست خوب کاره یک کپی پیست هست طرح پاسخنامه
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
اونم از سایت که یک تالار نداره اومدن به روز کردن زدن همه امکانات سایتو له کردن
یک سوال:(1.5 نمره)
اقای فرهادپور شما پیشی یا سوم؟

لایک ها
17

مفهوم: خیلیا نظر دادن و تایید نشده. 2.25 انگیزه چیست؟ 0.5

برهان.
فقط 1 نظر تایید شده است. فرض می کنیم تنها یک نفر نظر داده است که او را نمی شناسیم (فرض خلف).(0.25) kfxray13 نیز می گوید که نظر داده است. اما ما اورا می شناسیم و برای ما مشخص است که دروغگوست. پس نمیتواند در حل مسئله راه گشا باشد. (0.25)
دو حالت داریم:
1- loyal75 میگوید که نظر داده اما تایید نشده است (0.25) که ما اورا میشناسیم و میدانیم که راستگوست. (0.25) پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
2- فرض میکنیم loyal75 دروغگوست. بیش از 1500 نفر آن صفحه را دیده اند. می دانیم از هر 30 نفر که احتمال می دهند قبول میشوند حداقل 1 نفر نسبت به سوالات اعتراض دارد و نظر داده است. (0.25) طبق اصل لانه کبوتری (0.25) آن پست دست کم 50=1500/30 نظر دارد. (0.25) که با فرض متناقض است. پس فرض خلف باطل و حکم ثابت است. (0.25) پایان.//
انگیزه: آزمایش توانایی نانوآموزان در تجزیه و تحلیل (0.25) و حل مسائل زندگی به زبان ریاضی. (0.25)

کم کم ادامه بدید سوالای المپیادی مطرح میکنید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

تصحیح:
انگیزه: افزایش روحیه بی خیالی و عمل در راستای ضرب المثل شتر دیدی ندیدی. نیم نمره.
رياضيدانان محترم به اين سوال هم پاسخ بديد..با حذف يك سوال امكان تغيير درصد (افزايش _كاهش) و يا ثابت ماندن آن را اثبات كنيد.(1.5 نمره)
الف)سوالي كه غلط پاسخ داده شده است.
ب)سوالي كه پاسخ درست داده شده باشد.
ج)سوال بدون پاسخ.

loyal75

New Member
لایک ها
211

دوستان پاسخ نامه تشریحی به سلامتی اومد!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

درمورد سوال 9 و3 قانع شدم نسبتا!! پس اینطور ک بوش میاد قرار نیست جواب سوالی تغییر داده بشه..

بالا