بررسي سوالات پنجمین المپياد نانو با توجه به پاسخنامه - 1393

love star

Moderator
لایک ها
942
پاسخ : بررسي سوالات المپياد نانو با توجه به پاسخنامه

مگه چند درصد زد آقای انصاری؟

nano77

New Member
لایک ها
22

سلام بچه ها .من جدیدا متوجه یه چیزی تو سایت باشگاه شدم و اون اینکه باشگاه یه کاری کرده که امتیاز خبرها از یک حدی پایین تر نیاد مثلا وقتی شما به یک خبری کمترین امتیاز رو هم میدید امتیاز اون خبر اول ثبت میشه بعد که دوباره می ری نگاه میکنی میبینی بدون اینکه به تعداد نفرات اضافه بشه امتیاز از یک حدی پایین تر نمیاد (میتونید امتحان کنید) و من احتمال میدم به خاطر این هستش که نشون بدن بچه ها از همه چیز راضی هستند.

لایک ها
2,054

مگه چند درصد زد آقای انصاری؟
60.............

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام بچه ها .من جدیدا متوجه یه چیزی تو سایت باشگاه شدم و اون اینکه باشگاه یه کاری کرده که امتیاز خبرها از یک حدی پایین تر نیاد مثلا وقتی شما به یک خبری کمترین امتیاز رو هم میدید امتیاز اون خبر اول ثبت میشه بعد که دوباره می ری نگاه میکنی میبینی بدون اینکه به تعداد نفرات اضافه بشه امتیاز از یک حدی پایین تر نمیاد (میتونید امتحان کنید) و من احتمال میدم به خاطر این هستش که نشون بدن بچه ها از همه چیز راضی هستند.
دیگه در راستای انتقاد از باشگاه و المپیاد به همه چی بدبین نشید که! چک کردم الان درست بود میانگین میگیره دیگه مثل سیستم اکثر سایتای دیگه!
دوستانی که مسئولان المپیادو میشناسن میدونن که چقدر برای المپیاد زحمت میکشن چه آقای دارستانی برای آموزش و مدیریت و طرح سوالا و چه مدرسین خود دوره که واسه برگزاری مرحله عملی واقعا خیلی زحمت میکشن...اینکه مسئولین سایت کیا هستند معلوم نیست که خود خانوم اسلامی هم ازشون شاکیه و همچین وضع داغونی رو برای سایت باشگاه درست کرده ولی در کل اون اقلیتی که مجهول الهویه هستند و کلا این یه ماه با بی نظمیشون این وضعو پیش آوردن جا نداره کلا از المپیاد قطع امید کنید!

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

نه خیلی هم بد نمیگه ... ظاهرا میانگین رو 2.3 میمونه ... امتحان کردم ....
شاید من اشتباه کنم ولی بالاخره مسئولیت سایت عضوی از باشگاه هستند و خانم اسلامی در درجه ی اول باید از خودشون شاکی باشند ... بالاخره میتونند افراد بهتری رو منصوب کنند نه؟
در ضمن جو سازی نکنید چون یک نفر 60 زده دلیل نمیشه کف خیلی بالا بیاد .... خدا کنه حداقل 40 باشه ....

لایک ها
4

نه خیلی هم بد نمیگه ... ظاهرا میانگین رو 2.3 میمونه ... امتحان کردم ....
شاید من اشتباه کنم ولی بالاخره مسئولیت سایت عضوی از باشگاه هستند و خانم اسلامی در درجه ی اول باید از خودشون شاکی باشند ... بالاخره میتونند افراد بهتری رو منصوب کنند نه؟
در ضمن جو سازی نکنید چون یک نفر 60 زده دلیل نمیشه کف خیلی بالا بیاد .... خدا کنه حداقل 40 باشه ....
چون درصد ها بهم نزدیکه احتمالا 50 باشه

لایک ها
38

آقاي هادي زاده جند درصد زد شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان ١٠ نفد بالا ٥٠ زدن ببينيم تكليف جيه ؛(
تا آخر خرداد جي جوري سر كنيم منكه زنك زدم ستاد كفتن تا ٣ تا ١٠ روز اينده
درباسخ به آقاي مقيمي نه نميشه كف ٥٠ باشه
بيش بيني من اينه كه كف حدودا ٤٠ باشه
تا الان فقط ٢٠ نفر بيدا شدن كه بالا ٤٠ زدن

loyal75

New Member
لایک ها
211

از صحبتای ضد و نقیضشون معلومه اصلا برنامه ای ندارن.. وگرنه یه خبرم تو سایت برا تاریخ اعلام نتایج میزدن..
فکر خودتونو مشغول نکنین.. بالاخره میاد نتایج..

لایک ها
38

يكبار زنك زدم كفتن كسايي كه سال بيش مدال كرفتن قانون تصويب شده كه جزو ٣٠ نفر نيستن و به صورت فرد اضافه ميان نميدونم راسته يا نه

نميدونم واقعا جه خبره أون بشت برده:97:
راستي اكه سوال ٥٨ رو درست زده باشم حذفش كنن جه قدر درصدم مياد بايين اقاي فرهادي دو مورد رو حساب كردن أينو حساب نكردن

love star

Moderator
لایک ها
942

هر مدالي يا مدال طلا فقط؟؟؟

60.............

دیگه در راستای انتقاد از باشگاه و المپیاد به همه چی بدبین نشید که! چک کردم الان درست بود میانگین میگیره دیگه مثل سیستم اکثر سایتای دیگه!
دوستانی که مسئولان المپیادو میشناسن میدونن که چقدر برای المپیاد زحمت میکشن چه آقای دارستانی برای آموزش و مدیریت و طرح سوالا و چه مدرسین خود دوره که واسه برگزاری مرحله عملی واقعا خیلی زحمت میکشن...اینکه مسئولین سایت کیا هستند معلوم نیست که خود خانوم اسلامی هم ازشون شاکیه و همچین وضع داغونی رو برای سایت باشگاه درست کرده ولی در کل اون اقلیتی که مجهول الهویه هستند و کلا این یه ماه با بی نظمیشون این وضعو پیش آوردن جا نداره کلا از المپیاد قطع امید کنید!
يك لحظه قلبم وايساد!!فك كردم لابد 80 زده!!!
دوستان كلا وقت كرديد مارو دعا كنيد!!
(ميدونم اميدي نيس!اما خب بازم در نومديد اميدي نبود!اميدي بايد يافت!(از خودم بود:4:):4:)
:4::4::4::4::4:

kfxray13

New Member
لایک ها
201

يكبار زنك زدم كفتن كسايي كه سال بيش مدال كرفتن قانون تصويب شده كه جزو ٣٠ نفر نيستن و به صورت فرد اضافه ميان نميدونم راسته يا نه

نميدونم واقعا جه خبره أون بشت برده:97:
راستي اكه سوال ٥٨ رو درست زده باشم حذفش كنن جه قدر درصدم مياد بايين اقاي فرهادي دو مورد رو حساب كردن أينو حساب نكردن
محاسبه کاهش یا افزایش درصدا که کار راحتیه...
بهتره اگه میخوان کاری کنن و اگه واقعا حرفشون رو عملی بخوان کنن (!) فقط طلاها رو معاف از دوره کنن. نه بقیه! با تشکر از فرهاد که 10 شبانه روز منو تحمل کرد.
سوال 58 , بالقوه , 2.22 درصد کم و زیاد میکنه...

لایک ها
2,054

محاسبه کاهش یا افزایش درصدا که کار راحتیه...
بهتره اگه میخوان کاری کنن و اگه واقعا حرفشون رو عملی بخوان کنن (!) فقط طلاها رو معاف از دوره کنن. نه بقیه! با تشکر از فرهاد که 10 شبانه روز منو تحمل کرد.
سوال 58 , بالقوه , 2.22 درصد کم و زیاد میکنه...
یجور میگی طلا ها انگار چند نفرن هستنا صادقیون که رفت منو یوسفم که امسال نمیایم!
ولی اینی که کسایی که مدال دارند نتونن شرکت کنند خیلی غیر منطقیه فقط در حد ایده تو دوره مطرح شد فکر نکنم به اون صورت عملی شه..درضمن اختیار داری شما:3:

love star

Moderator
لایک ها
942

ولی اینی که کسایی که مدال دارند نتونن شرکت کنند خیلی غیر منطقیه فقط در حد ایده تو دوره مطرح شد فکر نکنم به اون صورت عملی شه..درضمن اختیار داری شما:3:
در مورد طلا و نقره به نظرم اجرا شه خوبه!
ولي برنزا خب بازم بايد فرصت داشته باشن!!!
عه پس آقاي شلاگه نميان؟؟
چند درصد زده بودن ايشون؟

nanogirl

New Member
لایک ها
107

در مورد طلا و نقره به نظرم اجرا شه خوبه!ولي برنزا خب بازم بايد فرصت داشته باشن!!!عه پس آقاي شلاگه نميان؟؟چند درصد زده بودن ايشون؟
میگم همینطوری پیش برین بگین برنزها هم نیان دیگه!لطف دارین!خودتون کنار نشستین دارین واسه کسایی که دوره رفتن تصمیم میگیرین!بابا ماهم دل داریم خب!به زرث قاطع بهتون میگم حتی همین اقای فرهادپورهم که میگه نمیام اگر قبول بشه 100 درصد میاد!هرچند ماهم برای قضایای مربوط به ترور یه خرده بابعضیا کار داریم!اخه سال پیش هنوز سال اولمون بود از تهدیدای مسولین میترسیدیم اما امسال دیگه نه از تهدیداشون میترسیم و نه از اخراج از دوره.البته فقط اقای قدمگاهی اون وسط یکم ترسناک بود بقیه که خیلی خوب بودن اما ازاقای قدمگاهی هم دیگه نمیترسمهرچند اقای قدمگاهی هم هرچی میگفتن به خاطرخودمون بود!یه وقت مثل سایت فکرنکنین مسولای دوره هم لو لو ن!منم به نوبه خودم باید بگم هرجاکه باشگاه خودش مستقیم برنامه رو اجرا میکنه همه چیز عالی و بانظم برگزار میشه مثل دوره المپیاد نانو یاجشنواره برترین ها دانش اموزی نانو.بچه ها !دوره ی المپیاد نانو واقعا فوق العاده ست.یه مقدار بدقولی مسئولین سایت نباید باعث بشه فکرکنین که همه مسولین باشگاه اینطورین!نه اصلا اینطور نیست!مسئولین دوره المپیاد نانو چه از نظر اطلاعات و چه ازنظر اخلاق فوق العاده ند!مسئولین باشگاهم همینطور!انشالله تاچندهفته دیگه نتایجم میادماهم سال پیش همینقدر منتظر موندیم1حالا امسال المپیاد یه هفته دیرتر بود جوباشم دیرتر اعلام میشه احتمالا هفته دوم خردادتااون موقع بچسبین به درسا!

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

این طرح اگر برای طلا ها اجرا شه خوبه! چون درسته که در هر دوره مطالب جدیدی آموزش داده میشه ولی خوب با توجه به اینکه طلا ها بالاترین مدالی که میشد رو کسب کردند شاید بهتر باشه یکم به بقیه شانس بدن!

لایک ها
17

بچه ها كسي ميدونه قضيه ي "برگزيدگان استاني" چيه؟؟:23:

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

براشون یک زمانی حول و حوش دوره چند جلسه کلاس میزارند که میتونند در اونجا با بعضی از تجهیزات آزمایشگاهی کار کنند و یک سری مطالب بهشون آموزش داده میشه ... مکانشم توی یک سری از استان هاست و بقیه هم باید برند همون استان ها! مثل حوزه! در کل خوبه!

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

چیزی که من شنیدم :هفته ی اول خرداد یا دوم نتایج اعلام خواهد شد.

بنظره شما تاثیریم داره؟؟؟شما اینهمه اعتراض کردید برای پاسخنامه ، کف نظم باشگاه و حالا سوال من اینه که آیا نتیجه ایم داده؟!
بابا فصل امتحاناته!خودتونورو درگیر نکنیدا!مگه
نمیگید پارسالم همسن مشکل رو داشتید؟ خب پس چرا الان...؟
بنظره من فایده ای نداره!ولی
یکمی فرق داره!یعنی شما وقتتون رو میذارید میای کلی نقد میکنید درحالی که باشگاه هروقت بخواد نتایج رو اعلام میکنه و 30نفرم معلوم میشن!
بابا تاثیری ندارها!بیخود وقت خودتون رو تلف نکنید!
حالا بحث جدید اینه که طلاهارو میخدان حذف کنند؟ : هه!شما
که بیشتر از من دیدید و تجربه دارید!نمیدونید این تصمیمات =سال آینده یا هیچوقت.
ول کنید بابا! هرکاریم کنید آخر کاره خودشون رو میکنند!به امتحاناتون برسید.

لایک ها
4

آقاي هادي زاده جند درصد زد شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان ١٠ نفد بالا ٥٠ زدن ببينيم تكليف جيه ؛(
تا آخر خرداد جي جوري سر كنيم منكه زنك زدم ستاد كفتن تا ٣ تا ١٠ روز اينده
درباسخ به آقاي مقيمي نه نميشه كف ٥٠ باشه
بيش بيني من اينه كه كف حدودا ٤٠ باشه
تا الان فقط ٢٠ نفر بيدا شدن كه بالا ٤٠ زدن
حرف شما کاملا درسته ولی خیییلی ها هم هستن ک تو سایت نمیان !!!!‍

kfxray13

New Member
لایک ها
201

پس امسال هم نفرات 31 تا 35 , تابستانی رویایی و پر اضطراب خواهند داشت!!

لایک ها
38

نه من به منشي ستاد زنك زدم (الان اينقدر به ستاد زنك زدم همه منو ميشناسن معروف شدم برا خودم) كفتن اكه إز ٣٠ نفر سال بيش جزو ٣٠ نفر امسال هم باشن اكه ديبلم افتخار كرفته باشن كه باشن وكرنه اكه مدال داشته باشن و جزو ٣٠ نفر امسال باشن به غير إز اونها ٣٠ نفر انتخاب و اونارو به عنوان فرد افتخاري به دوره ميارن و اين قانون تصويب شد براي همينم هست بعضي إز مدال اوران سال بيش امسال شركت نكردن
در جواب اقاي مقيمي : اولا من اين اطلاعاتو إز سايت ايريسك بدست نياوردم و دوما وقتي بسياري إز اساتيد نانو مان ند اقاي فرهادبور و فرهادي و شلاكه و...... حول و حوش ٥٠ زدن بس حد همينه
(راستي شماها هم زنك بزنين به ستاد در مورد اين موضوع ببرسين جون ميترسم زنك بزنم (إز بس زنك زدم ) إز بشت تلفن يك مشت بياد تو صورتم

بالا