بررسي سوالات پنجمین المپياد نانو با توجه به پاسخنامه - 1393

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225
پاسخ : بررسي سوالات پنجمین المپياد نانو با توجه به پاسخنامه - 1393

*palmface*
بچه ها الکی خودتونو درگیر نکنید دیگه میدنش یه وقتی ....
البته خدا کنه حرف ایشون درست باشه و هفته بعد بدن نتایجو!
(طبق یکی از قوانین نانوشته هر کسی موفقیتی بدست بیاره خمس مالی که از اون موفقیت بدست میاد تحت عنوان "شیرینی" باید به دوستاش پرداخته شه ....)
با این حسال کسی که طلا بگیره 1 میلیون گیرش میاد ... بقیش با خودتون! :)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

*palmface*
بچه ها الکی خودتونو درگیر نکنید دیگه میدنش یه وقتی ....
البته خدا کنه حرف ایشون درست باشه و هفته بعد بدن نتایجو!
(طبق یکی از قوانین نانوشته هر کسی موفقیتی بدست بیاره خمس مالی که از اون موفقیت بدست میاد تحت عنوان "شیرینی" باید به دوستاش پرداخته شه ....)
با این حساب کسی که طلا بگیره 1 میلیون گیرش میاد ... بقیش با خودتون! :)

لایک ها
38

سلام بچه ها.هفته ی آینده نتایج اعلام میشه.مطمءن باشید ! و یچیزه مهم تر : خانم هایی که انشاءالله جزء 30نفر شدند باید به من شیرینی بدند : yes! من شیرینی خامه ای میخوام.نفری یه رولت برام بفرستید ، حله ;) موفق باشید همتووووووووون
با ستاد تماس گرفتید دیگه؟ اره ؟
چون من با ستاد تماس گرفته بودم گفتند 3 تا 7 روز و دقیقا میوفته به همون هفته دیگه یا اینکه ایمیل زدید به ستاد

لایک ها
2,054
پاسخ : بررسي سوالات المپياد نانو با توجه به پاسخنامه

من اين درصد هارو از خود اخبار باشكاه بدست اوردم روزي كه اعلاميه برا بايان جشنواره زده بود و تبليغات ميكرد برا المبياد كرفتم رو اينكه ٦٦ بود شك ندارم ولي رو نفر ٣٠ شك داشته كه بين ٥١-٥٣ بود نميدونم
البته با حرف شما هم ميبينيم كه بين نفر اول و نفر آخر (٣٠) ١٦ كه همون جيزي كه قبلا كفتم شد فرقي در اصل مطلب نكرد
آره کیوان درست میگه...نفرات اول کاظمیتون و خانم نجارنیا مشترکا بودن 72%...کف قبولی هم فکر کنم 54 بود....منم 68 زده بودم مرحله اول پنجم شدم...

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

من خیلی قبل گفتم که هفته اول یا دوم خرداد اعلام خواهد شد !یادتون نمیاد؟!بعد خودتون بحث تابع زمانی ...جه میدونم تیر اعلام میکنند ...آخر خرداد ...کردید!خیر با ستاد تماس نگرفتم.دوستم پرسید ه از یه نفر"پرسیده بود" و همون شخص بنا بر اطلاعاتی که داشت گفتند هفته ی خرداد.امروز مجددا پرسیدیم و بازم گفتند هفته ی آینده"هفته اول خرداد"

3AZB5

New Member
لایک ها
8

اگر کف بیا رو50 الی 55 چیکار میکنید؟:98:

loyal75

New Member
لایک ها
211

برا کسایی که قبول شدن آرزوی موفقیت میکنیم! :161:

r7avan

New Member
لایک ها
57
پاسخ : بررسي سوالات المپياد نانو با توجه به پاسخنامه

آره کیوان درست میگه...نفرات اول کاظمیتون و خانم نجارنیا مشترکا بودن 72%...کف قبولی هم فکر کنم 54 بود....منم 68 زده بودم مرحله اول پنجم شدم...
57 کف قبولی بود! من پارسال 54 زدم ولی قبول نشدم...

لایک ها
4

دلتون بسوزه ما اینجا تو استان فارس به 10 نفر اول استان کلی تقدیر نامه و پول میدن و عکسشونو میزنن تو شیراز . قابل توجه کسایی که بین 0 تا 48 درصد زدن و قبول نمیشن ( ولی جز نفرات برتر استان میشن مثل من ):98:

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

اگر کف بیاد رو 55 برای قبولی ها یک کف مرتب میزنیم!
هیییییی ....

love star

Moderator
لایک ها
942

سلام...
منم امروز زنگ زدم باشگاه...گفتن كه نتايج تا چند روز ديگه مياد!
درمورد اون مسئله هم گفتن كه براي كسايي كه سالاي قبل مدال داشتن يه نفقشه هايي داريم...
گفتن اونام ميان براي مرحله ي دو ولي به يه شيوه ي ديگه باهاشون برخورد ميكنيم!(مثلا اينكه تو كه مدال گرفتي ديگه چرا شركت كردي؟:4:)
و گفت اگه اين كارو كنيم طبيعتا تعداد برگزيده هاي جديد بيشتر ميشه!
ايشالله كه عملي شه!!

لایک ها
38

خدا كنه بشع مثلا ٤٠-٤٥ نفور قبول كنن حتما كف مياد ٣٥ :161:

جون الان از اين ٢٠ نفري كه فعلا بالا ٤٠ شناخته شدن ٧ تا ١٠ تاشون سال بيش جزء ٣٠ نفر بودن

بس واجب شد منم يك زنكي دوباره بزنم

love star

Moderator
لایک ها
942

خدا كنه بشع مثلا ٤٠-٤٥ نفور قبول كنن حتما كف مياد ٣٥ :161:

جون الان از اين ٢٠ نفري كه فعلا بالا ٤٠ شناخته شدن ٧ تا ١٠ تاشون سال بيش جزء ٣٠ نفر بودن

بس واجب شد منم يك زنكي دوباره بزنم
ای بابا چرا۴۰تا؟؟؟؟
آقا یهو۵۰تا بگیرن کف بیاد روی ۳۲/۷۷!!!!
دیگه چرا میخواید زنگ بزنید؟؟؟
وای خدا کنه یه فرجی بشه منم قبول شم:20:

parisa_hatami

New Member
لایک ها
17

ای بابا چرا۴۰تا؟؟؟؟
آقا یهو۵۰تا بگیرن کف بیاد روی ۳۲/۷۷!!!!
دیگه چرا میخواید زنگ بزنید؟؟؟
وای خدا کنه یه فرجی بشه منم قبول شم:20:
شما كه 32.2222222 زده بديد؟؟ اگه 55 نفر بگيرن خيلي خوبه..!!!!!:171::171:

3AZB5

New Member
لایک ها
8

من پارسال حدود 33 زدم

رتبم بین 300تا 350 شد

لایک ها
4

اقا ی دفعه بگو 60 نفر منم ک 30 زدم قبول شم دیگه ...

nanogirl

New Member
لایک ها
107

بچه ها من یه چیزی میگم فکرنکنید میخوام سنگ خودمو به سینه بزنم اما الان شما باید بابت تک تک المپیادی هایی که میرن کنار ناراحت باشین نه خوشحال!
حالا میگم چرا!
من وقتی که خودم هنوز المپیاد قبول نشده بودم فکرمیکردم خیلی نامردیه که مارو باالمپیادی های سال قبل می سنجن .یامثلاچرا باید اول دبیرستانی هارو با چهارم دبیرستانی ها بسنجیم و....
اما وقتی قبول شدم وقتی کنار کسایی مثل فاطمه نجارنیا قرار گرفتم تازه فهمیدم که وجود المپیادی های سال قبل در دوره از اوجب واجبات است!:23:
چرا؟جون شما اونجا یاد میگیرین چجوری ازمایش کنین یا خیلی چیزای دیگه اما به شما یاد نمیدن چجوری برنامه ریزی کنین چجوری وقتتونو تنظیم کنین اگر المپیادی های سال قبل نباشن واقعا خیلی چیزارو باید خودتون برای اولین بار تجربه کنین وتوی 10 روز نتیجه ی اینکه هرچیزی رو خودتون تجربه کنین این میشه که یهو به خودتون میاین ومیبینین که اخر دوره ست و همه ی کاراتون مونده!
اما المپیادی های قبلی میگن که چجوری ازهمون روز اول گزارشکارتونو بنویسین.شبیه سازی رو کار کنین.خودتونو برای امتحان اماده کنین و خیلی چیزای دیگه ....
پس اولین فایده ای که دارن اینه که میتونین از تجربیاتشون برای مدیریت زمان استفاده کنین
دومیش اینه که بااینکه سرپرستهای ما همه توی دانشگاه تربیت مدرس درس خوندن و خیلی عالی میتوننن برای شما مطالب مختلفو توضیح بدن اما یه جاهایی بازم شاید نتوننن مطلبو درسطح دانش اموزی براتون بگن ممکنه دلیلش کم بودن اطلاعات درسیتون باشه مثلا یه دانش اموز چهارم دبیرستانی بفهمه اما اونی که اول یا دومه نفهمه
اینجاهم المپیادی های سال قبل که معمولا بزرگتر هم هستن به بقیه کمک میکنن و براشون مطالبو توضیح میدن مثل اقای فیروزی یا قربان زاده که هردوشون امسال نیستن اما خیلی جاها توی کلاسا و یاحتی توی ازمایشگاه برای هم گروهی هاشون مطالب مختلفو توضیح میدادنو بهشون کمک میکردن
یامثلا اقای قربانزاده توی شبیه سازی که اکثر بچه ها مشکل داشتن به بقیه کمک میکردن
وسومین موردشم اینه که یه جاهایی هست که اصلا سرپرستها حق ندارن به شما کمک کنن!یعنی اون جاهایی که مربوط به ارزیابی نهایی میشه مثل نوشتن گزارشکار یا تحلیل تست ها فقط یه توضیح کلی برای همه داده میشه و فقط بچه هان که میتونن به هم کمک کننن
واخریش که مهم ترینشه اینه که مدالی که در رقابت با حریف های قوی به دست بیاد ارزشش بیشتره!اگر شما تونستید توی دوره ای که اقای شلاگ و خانم نجارنیا هستن طلا بگیرید میتونید ادعا کنید کار شاقی کردین!
یعنی وجود المپیادی ها باعث بالارفتن سطح دوره میشه
اینارو گفتم که اینقدر به ما بیچاره ها نتوپین!سال دیگه انشالله خودتون المپیادی میشین بعد مثل من عذاب وجدان میگیرین:181:
من فکرکنم میان اول 30 نفر اول درنظر میگیرن بعد نگا میکنن چندنفرشون المپیادی ن بعد به همون تعداد اضافه تر میگیرن اما فکرنکنم المپیادی ها رو جداکنن چون توی المپیادهای دیگه هم المپیادیهای سال قبل با بچه های همونسال باهم هستن
ومن فکرکنم کف همون40-41 باشه
انشالله همتون موفق باشین

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

نه جدا یا حذف نمی کنندشون ... اصلا میتونند همزمان دو دوره برگزار کنند؟؟ :) (بحث طعنه نیست واقعا کار سختیه!)
حذف هم بکنند که کاملا کار ناعادلانه ایه چون هیچ خبری قبلش بهشون داده نشده بوده و خیلی ها وقتشونو صرف خوندن نانو کردند در حالی که می تونستند به درس هاشون برسن!
در ضمن در مورد حرف هایی که زدید!
کاملا منطقین ولی 3 مورد اول رو میشه در یک کلمه "بهره بردن از تجربه" خلاصه کرد ... درسته خیلی خوبه که باشه ولی این تجربشون یک بعده و یک سری ابعاد منفی داره که اونا رو هم باید در نظر گرفت!
برای قسمت چهارم : کار شاقیه درست ولی اینکه در بین 30 نفر کاملا جدید بتونی خودت راه خودتو پیدا کنی و کمکی از تجربیات گذشتگان هم نگیری کاری به مراتب شاق یا حتی شاق تره!!
خلاصه اینکه حضور اونها سطحو بالاتر میبره ولی یک جورایی دوره رو "انحصاری" میکنه و همش مثبت نیست!
بهترین حالت اینه که 30 نفر + پارسالی ها رو بگیرند که اگر بشه خیلی خوبه! و دو حالت دیگه هم گرفتن یا نگرفتن المپیادی های سال پیشه که هر کدوم خوبی ها و بدی های خودشو داره ... فکر کنم اینجا بستگی به این داره که هدف "ترویج" نانو باشه یا "تقویت"؟

kfxray13

New Member
لایک ها
201

خسته نباشید! - //یه کم بحث عوض شه...//
قبل از امتحان حساب، فرصت مناسبیه تا قلمی که 8ماه تو دست نگرفتی رو بگیری و باهاش حال کنی.
{
یاد باد آنکه نهانت نظری با ما بود ؛
- حافظ - غزل 204 ؛
- قلم 9 میلیمتری ؛
- مرکب سبز رنگ پلیکان دهه 70! ؛
- دوربین nokia 2700 - دو مگاپیکسل (!) ؛
}
http://kfxray13.persiangig.com/image/Calligraphy/1393/13930302KF_YaadBaad_hue-20.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

من یک سزی محاسبات کردم در نهایت به این نتیجه رسیدم بهترین کار اینه که 40 نفر بگیرند که با این کار هم شانس خوبی به جدید ها داده میشه و هم قبلی ها میتونند بیاند و قانونی بزارند که کسی بیشتر از 2 بار نتونه شرکت کنه! :) (عملا خدا و خرما با هم!)
خوب نیست؟

loyal75

New Member
لایک ها
211

بابا چرا بیخودی فکرتونو مشغول میکنین.. مسئولین باشگاه خودشون همه جوانب رو در نظر میگیرن نگران نباشین... بشینین امتحاناتون رو خوب بخونین لااقل نانو هم نشد از درستون نمونید..

بالا