به نظر من سوالا میتونه بهتر باشه ... مثلا یک محاسباتی میتونه مربوط بشه به همین گیت های or و and و xor که مثلا توی سوال خروجی رو میخوان ... درسته خیلی پیچیده نیست ولی سوالیه که ذهنو به تکاپو وا میداره!!!
محاسباتی های امسال نسبتا بهتر بود ...
و اگر المپیاد نانو می خواد به یک المپیاد واقعی تبدیل بشه این سیاست که "برای قبول شدن نیاز به خوندن مقالات نیست" رو کنار بزاره که البته همشم در حد حرفه چون مثلا دوره چهارم واقعا اگر مقالات رو بلد بودید قبولی راحت بود!
چون تا وقتی که این حرف رو بزنند به راحتی از مقالات دانشجویی هم سوال میدند ...
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
حرفتونو قبول دارم ولی این مسئله ی نابرابری در نقاط مختلف کشور توی همه ی المپیاد ها و کلا توی اکثر مسائل ایران هست!
در مورد دوره هم خود این برمیگرده به طبیعت المپیاد نانو که قبولی توی اون به سختی المپیاد های دیگه نیست!
ولی خوب اینکه دوباره کسانی که توی دوره بودند با افراد جدید و در شرایط یکسان سنجیده بشند یکم بحث روش هست ...
یکی از راه حل هاش میتونه این باشه که یک کف جدا برای اونها در نظر بگیرند! یعنی مثلا یک درصد خاص قرار بدند و هر کسی که در دوره بوده و بتونه از اون درصد بالاتر بزنه قبول بشه!
نمیشه هم گفت اینطوری حق اونها ضایع میشه چون بالاخره یک بار دوره رو رفتند!
(لطفا نگید چون تو خودت قبول نشدی اینهارو میگی چون قبلا هم میگفتم و قبول میشدم هم می گفتم!
)