همونی که گفته بود یه اتان داریم بعد به جای هیدروژناش t-بوتیل جایگزین میکنیم.بعدش با ترکیب بدست اومده هم همین کارو انجام میدیم.باز دو بار دیگه هم انجام میدیم این کارو...
حالا میانگین جرم مولی اتان و سه ترکیب بدست اومده رو میخواست!!!!!!
آره! amir73 درست میگن!
خوبه شما از بین غلط و غلط تر، گزینه غلط تر رو زدی درست بوده! من گزینه اول رو زدم، با خودم گفتم حتمن 5- بوتیل، بین برم و کلر طی اشتباه تایپی، نوشته نشده!:4::4:
چه استدلالی کردمااا !:4:
..............................
روش حل سوال 51 چطوریه؟!
مرحله اول C[SUB]2[/SUB]H[SUB]6[/SUB] داریم...مرحله 2:جای هر هیدروژن یک C[SUB]4[/SUB]H[SUB]9[/SUB] میزاریم...این کارو تا ته ادامه میدیم و جوابش میشه گزینه ی 2...فقط دقت کنید که اصلا به t-بوتیل بودن ربطی نداره...هر کدوم از ایزومرای بوتیلو هم اگه شما بنویسید توی جواب فرقی نداره...
آره خوب! میدونم اینطوریه، ولی میدونید چه شلوغ میشه اون برگه کاغذ!! من میکشم خودم قاتی میکنم!!
خیلی هم سعی کردم یه فرمولی چیزی واسش بنویسم که نشد!!
حالا این فرمولی تو ترکیبات داره که بشه ازش استفاده کرد؟
آره خوب! میدونم اینطوریه، ولی میدونید چه شلوغ میشه اون برگه کاغذ!! من میکشم خودم قاتی میکنم!!
نیازی به کشیدن نیست.تعداده هیدروژن هارو توی هر مرحله حساب کنو تعدادش رو در جرم مولی t-buthyl ضرب کن و با جرم قبل جمع کن.فقط حواست به کم کردنه هیدروژن هایی که جاشون رو به آلکیل میدن باشه!
و بدون که هر t-buthyl نه تا هیدروژن داره و بقیش هم که واضحه