سلام به همه دوستان و کاربران عزیز
سوال من در این مورد هست که آب در حالت STP باید مایع در نظر گرفته شود یا گاز؟
اما چرا این سوال برام پیش اومد
توی کتاب مبتکران آقای بازرگانی نوشته که باید در چنین حالتی آب رو مایع در نظر گرفت
اما چند روز پیش اداره امتحانی رو از ما گرفت که یکی از سوالاش مربوط میشد به انفجار نیتروگلیسیرین و شرایط رو STP فرض کرده بود و حجم گاز تولید شده رو می خواست اگر تعداد مول گاز ها رو 19 درنظر می گرفتی جواب در هیچ کدام از گزینه ها نبود اما اگر تعداد مول گاز ها رو 29 می گرفتی جواب به دست می اومد
خوب بعد از کلی بحث هر کس یه نظری داد که آخرش هم هیچکس حرف دیگری رو قبول نکرد
از یک طرف حرف آقای بازرگانی درست هست و در دمای صفر درجه آب گاز نیست
اما اگه انفجار نیتروگلیسیرین رو در هم چنین شرایطی در نظر بگیرم هم آب مایع به طور ملموس تولید نمیشه مگر اینکه ذرات آب معلق در هوا رو در نظر بگیریم
اما به نظر من حتی در دمای صفر درجه هم آب میتونه به حالت گاز وجود داشته باشه
نمی دونم درست میگم یا نه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
سوال من در این مورد هست که آب در حالت STP باید مایع در نظر گرفته شود یا گاز؟
اما چرا این سوال برام پیش اومد
توی کتاب مبتکران آقای بازرگانی نوشته که باید در چنین حالتی آب رو مایع در نظر گرفت
اما چند روز پیش اداره امتحانی رو از ما گرفت که یکی از سوالاش مربوط میشد به انفجار نیتروگلیسیرین و شرایط رو STP فرض کرده بود و حجم گاز تولید شده رو می خواست اگر تعداد مول گاز ها رو 19 درنظر می گرفتی جواب در هیچ کدام از گزینه ها نبود اما اگر تعداد مول گاز ها رو 29 می گرفتی جواب به دست می اومد
خوب بعد از کلی بحث هر کس یه نظری داد که آخرش هم هیچکس حرف دیگری رو قبول نکرد
از یک طرف حرف آقای بازرگانی درست هست و در دمای صفر درجه آب گاز نیست
اما اگه انفجار نیتروگلیسیرین رو در هم چنین شرایطی در نظر بگیرم هم آب مایع به طور ملموس تولید نمیشه مگر اینکه ذرات آب معلق در هوا رو در نظر بگیریم
اما به نظر من حتی در دمای صفر درجه هم آب میتونه به حالت گاز وجود داشته باشه
نمی دونم درست میگم یا نه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون