سلام . بچه ها از شماها کسی المپیاد زبان داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی هست خواهش میکنم من رو راهنمایی کنه باید چی بخونم یراش . آخه سال اولمه و واقعا نمیدونم سوال ها چه جوریه و در چه حدن. مرسی .:89:
سلام . بچه ها از شماها کسی المپیاد زبان داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی هست خواهش میکنم من رو راهنمایی کنه باید چی بخونم یراش . آخه سال اولمه و واقعا نمیدونم سوال ها چه جوریه و در چه حدن. مرسی .:89:
نگران نباشید یا قبولید یا نیستید.اگر قبول نشدید دنیا به آخر که نمیرسه.نهایتش تلاش میکنیم برای کنکور.دیگه نگران نباشید اگر شکست خوردید مطمئن باشید یک جای دیگر پیروز خواهید شد .در این دنیا قرار نیست همیشه برنده باشیم و قرار هم نیست همیشه شکست بخوریم برای رسیدن به پیروزی باید شکست خورد چون پیروزی ها پس از شکست هستند.ولی تنها چیزی که می تونم بگم این است که همیشه امیدوار باشید.اگر قبول نشویم حکمت خداوند است.حتما جایی دیگر جبران خواهیم کرد.موفق و سربلند باشید.خدایا آرزوی همه ی بچه های ایران را برآورده کن.
شما مثل اینکه واقعا خیلی نگران هستید.دوست محترم 60 درصد فوق العاده است .شما 100درصد قبول هستید .دیگه لطفا نگران نباشیدو بقیه دوستانتان راهم نگران نکنید.موفق باشید.
شما مثل اینکه واقعا خیلی نگران هستید.دوست محترم 60 درصد فوق العاده است .شما 100درصد قبول هستید .دیگه لطفا نگران نباشیدو بقیه دوستانتان راهم نگران نکنید.موفق باشید.