داشتم سوال حل می کردم گفتم بد نیست شما دوستان هم روش فکر کنید.
مطمئنم از این سخت تر نمیاد دیگه.
وارون پذیری توابع زیر را ثابت کنید و تابع وارون را بیابید:
پاسخ : ==> بررسی مشکلات درسی و سوالات آزمون حسابان - خرداد 93<==
برای حل قسمت الف فکر کنم باید این کارو کرد:
(پیداکردن تابع وارون)
از دوطرف جز صحیح میگیریم <= [[y]=[x+[x]
میاد [y]=2[x]
پس x]=[y]/2]
جایگذاری y=x+[y]/2
آوردن x بر حسب y و تابع وارون پیدا میشه..
برای حل قسمت الف فکر کنم باید این کارو کرد:
(پیداکردن تابع وارون)
از دوطرف جز صحیح میگیریم <= [[y]=[x+[x]
میاد [y]=2[x]
پس x]=[y]/2]
جایگذاری y=x+[y]/2
آوردن x بر حسب y و تابع وارون پیدا میشه..
نه امکان نداره! معلممون چند وقت پیش این سوال رو به ما داد (اون وقت من المپ نمی خوندم!)تو خود سمپادش کسی جواب نداد! واسه این راه حلی هم که آوردم کلی کیف کردم که یه سوال سخت رو حل کردم!(ولی سخت نبود!)
تو نهایی این طوری بنویسم مصحح نه تنها نمره نمی ده باید دعا کنم نمره هم از کل نمراتم کم نکنه!!(تازه اگه بفهمه چی نوشتم!)
یه سوال: به نظر شما کسی که در طول سال خوشخوان و مبتکران رو تقریبا هر کدوم 70 درصدشو خونده باشه , برای نهایی لازمه چقدر کار کنه؟ اخه سطح نهایی خیلی پایینه...
پاسخ : ==> بررسی مشکلات درسی و سوالات آزمون حسابان - خرداد 93<==
دوستان برای معادلات مثلثاتی و اثبات اتحاد ها و یافتن مقادیر میشه از بعضی اتحاد ها که تو کتاب نیست یا در مسائل تازه ازمون میخواد اثبات کنیم بعنوان اتحاد کمکی استفاده کنیم؟اگه استفاده کنیم باید اثباتش هم بکنیم؟
دوستان برای معادلات مثلثاتی و اثبات اتحاد ها و یافتن مقادیر میشه از بعضی اتحاد ها که تو کتاب نیست یا در مسائل تازه ازمون میخواد اثبات کنیم بعنوان اتحاد کمکی استفاده کنیم؟اگه استفاده کنیم باید اثباتش هم بکنیم؟
ببین خوب مشخصه چون اون گنجایشه باید مقسوم علیه هر سه تا باشه تا توش جاشن و اینکه چون حداقل تعداد شیشه میگه این زمانیه که بیشترین گنجایش باشه و این همون ب.م.م مشخصه که
مرسی.. راستش من امتحانای نهایی 5 سال پیش رو حل کردم کوچکترین مشکلی نداشتم.. واقعا حوصله خوندن کتاب رو ندارم.. بنظرتون اگه فقط تمرینارو حل کنم کافیه؟ ( سختارو فقط!)