عاقا این طراحا کخ داشتن که بجای نقطه انجماد نقطه ذوب نوشتن.من یه ساعت مونده بودم معنیش چیه.مگه محلول هم میتونه ذوب شه؟
و اونایی که میگن همون نقطه انجماده باید بگم با توجه به کتاب که هیچ جا نگفته لزومی نداره من بدونم نقطه انجماد همون نقطه ذوبه منم گفتم شاید میخواستن نقطه جوش بنویسن حواسشون نبوده بعد با اینکه میدونستم با اون فرض جمله غ میشه مجبور شدم یه چیز غ بنویسم درصورتی که اگه مثه ادم مینوشتن نقطه انجماد راحت مینوشتم
:|:| همه ی امتحانای امسال يكی 2 تا سوال مسخره يا نمره كم كن داره!!! ماهم ماشين حساب مهندسي نذاشتن ببريم
من به سوال 14 كه رسيدم ديگه برا محاسبه احساس عجز ميكردم و ساعت 9/35 بود :| :|
يجا هم ضرب كردم تهش مميزو يادم رفته بزنم :|
اين چه وضعيه آخه با ماشين حساباي مهندسي ما ميشه چكار كرد :| ؟ اه !!!
:|:| همه ی امتحانای امسال يكی 2 تا سوال مسخره يا نمره كم كن داره!!! ماهم ماشين حساب مهندسي نذاشتن ببريم
من به سوال 14 كه رسيدم ديگه برا محاسبه احساس عجز ميكردم و ساعت 9/35 بود :| :|
يجا هم ضرب كردم تهش مميزو يادم رفته بزنم :|
اين چه وضعيه آخه با ماشين حساباي مهندسي ما ميشه چكار كرد :| ؟ اه !!!
به نکته "ظریفی" اشاره کردید!!!
ماشین حساب مهندسی به مثابه چاقویی دو سر است که یک سر آن انجام محاسبات ساده و سر دیگر آن انجام محاسبات پیچیده و استفاده از پرانتز است که سرعت را به طرز باورنکردنی افزایش داده و علاوه بر آن در برخی از مدل های آن امکان ذخیره اعداد وجود داشته و درصورت استفاده گروهی امکان تقل.... بیش از پیش افزایش می یابد... بنا بر توضیحات فوق معایب ماشین حساب مهندسی بیش از ماشین حساب ساده است و استفاده از آن اکیداً ممنوع است!!!:33:
البته ماشین حساب من چهارعمل اصلی+جذر رو انجام می داد!!!! ولی تو حوزه ما به کسایی که مهندسی داشتن گیرندادن....
به نکته "ظریفی" اشاره کردید!!!
ماشین حساب مهندسی به مثابه چاقویی دو سر است که یک سر آن انجام محاسبات ساده و سر دیگر آن انجام محاسبات پیچیده و استفاده از پرانتز است که سرعت را به طرز باورنکردنی افزایش داده و علاوه بر آن در برخی از مدل های آن امکان ذخیره اعداد وجود داشته و درصورت استفاده گروهی امکان تقل.... بیش از پیش افزایش یافته... بنا بر توضیحات فوق معایب ماشین حساب مهندسی بیش از ماشین حساب ساده است و استفاده از آن اکیداً ممنوع است....
سوالاش خوب بود
اقا یه سوال من سوال 4 رو ناجور تو درتو نوشتم
و همین طور سوال 14 الف جا کم اوردم تو قسم ب نوشتم البته اشره کردم که ادامه ی جواب در قسمت ب
قلم خوردم زیاد دارم به نظرتون نمره کم نمی کنن ؟؟؟میترسم اخه جوابا رو نبینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:42: