mobtaker

New Member
لایک ها
36
میشه کسی جواب 58 آزمون رو بطور تشریحی بنویسه

peyman_delan

New Member
لایک ها
14
در مورد سوال ۵۸، راه راحتش اینه که متمم حالت خواسته شده رو حساب کنی، یعنی حالتی که اصلا کلر ۳۵ در مولکول نباشه، پس همه کلرها ۳۷ هستن. میتونی احتمال این رخداد رو حساب کنی که میشه ۴^(۰.۸).

خب حالا احتمال رخداد متمم یعنی وقتی که حداقل یک اتم کلر ۳۵ داشته باشیم میشه ۱ منهای مقدار محاسبه شده در بالا که میتونی به درصد هم تبدیلش کنی.

kasra-amini

New Member
لایک ها
3
سلام.... در مورد سوال 51 در مولكول PF5 فقط در دماي اتاق طول پيوند هاي محوري و استو ايي برابرن؟در مو لكول PCl5هم "شبه چرخش بري " تعريف مي شه؟

sady

New Member
لایک ها
20
kasra-amini گفت
سلام.... در مورد سوال 51 در مولكول PF5 فقط در دماي اتاق طول پيوند هاي محوري و استو ايي برابرن؟در مو لكول PCl5هم "شبه چرخش بري " تعريف مي شه؟

اگر فسفرپنتاکلرید در فاز گاز باشد و دما به اندازه کافی بالا باشد، اونوقت برای این گونه هم "شبه چرخش بری" خواهیم داشت.

توجه کنید که فسفرپنتاکلرید در دمای اتاق به صورت جامد و متشکل از یونهای +PCl4 و -PCl6 می باشد. پس برای فسفرپنتاکلرید در دمای اتاق دو طول پیوند داریم ...

kasra-amini

New Member
لایک ها
3
در مورد مولكول دودكاهدران هم چرا تو كتاب مسايل برگزيده شيمي گفته شده دودكاهدران( كمپلكس) متقارن و زيبايي است؟

همچنين زواياي پيوندي در اين مولكول چند درجه است؟

sady

New Member
لایک ها
20
kasra-amini گفت
در مورد مولكول دودكاهدران هم چرا تو كتاب مسايل برگزيده شيمي گفته شده دودكاهدران( كمپلكس) متقارن و زيبايي است؟

همچنين زواياي پيوندي در اين مولكول چند درجه است؟

زوایای پیوندی در مولکول دودکاهدران دقیقا برابر 108 درجه است . پس کشش زاویه ای نداریم و مولکول پایدار است.

فک کنم منظور از کمپلکس همون پیچیده بوده نه چیز دیگه ای !!

برای اطلاعات بیشتر درباره دودکاهدران و مشاهده چگونگی سنتز آن روی این لینک کلیک کنید.

sady

New Member
لایک ها
20
sara_voroojak100 گفت
خوب من این احتمال رخ داد و اینا رو بلد نیسم.... برا سوال 58 راه دیگه اش چیه؟

خوب دقت کنید. در نمونه ی کلر ما 20 درصد کلر-35 و 80 درصد کلر-37 داریم. پس احتمال اینکه یک اتم کلر انتخاب کنیم و آن کلر-37 باشد برابر 0.8 است.
حالا اگر بخواهیم همزمان چهار اتم کلر انتخاب کنیم و هرچهار تا کلر-37 باشد، طبق قوانین احتمال می شود 0.8 به توان 4.

اگر احتمال کل که برابر 1 است را از احتمال حاصل کم کنیم می شود احتمال اینکه هرچهار تا کلر در مولکول کلر-37 نباشد. یعنی احتمال اینکه حداقل یک اتم کلر-35 در مولکول وجود داشته باشد ....

تا اونجایی که من می دونم راه دیگه ای برای حل این سوال نیست !

Ali007

New Member
لایک ها
70
سلام.سوال 58 اینطور حل میشه:

در محاسبات احتمال گاهی محاسبه احتمال متمم راحت تر از محاسبه احتمال وقوع حادثه هست
و لذا

آسونترین راه اینه ولی بازم میشه راه نوشت برای این سوال(فک کنم بر اساس اصل شمول و عدم شمول)

Ali007

New Member
لایک ها
70
وای ببخشید آقای آقاجانی اونموقع که من داشتم می نوشتم پستی نبود اینجا بخاطر این من نوشتم.بعد دیدم شمام نوشتید
شرمنده

میم مثه محسن

farzin

New Member
لایک ها
24
سوال 59 مطمین هستید این مولکول بیست وجهی است ؟

sady

New Member
لایک ها
20
farzin گفت
سوال 59 مطمین هستید این مولکول بیست وجهی است ؟
این مولکول به شکل دوازده وجهی ست ... صورت سوال اشتباه است !!

لایک ها
15
سلام
این که چندوجیه رو بهش فکر نکردم اما از روش الکترونی این سوال به راحتی حل میشه نیازی به هندسه نیست!

farzin

New Member
لایک ها
24
kiana74 گفت
سلام
این که چندوجیه رو بهش فکر نکردم اما از روش الکترونی این سوال به راحتی حل میشه نیازی به هندسه نیست!
میشه کمی توضیح بدی؟

farhad2009

New Member
لایک ها
125
سلام

farzin گفت
kiana74 گفت
سلام
میشه کمی توضیح بدی؟
با اجازه از دوستمون
من میگم :
در مولکول دودکاهدران تعداد الکترون هایه لایه ظرفیت:
20*(4)+20*(1)=100 e -
حالا تعداد الکترون هایه لازم برایه رسیدن به قاعده هشتایی :
20*(8)+20*(2) =200 e-
حالا تعداد پیوند ها :
2/(200-100) = 50
نمیدونم متوجه شدید یا نه.

لایک ها
15
Re: سلام

farhad2009 گفت
farzin گفت
kiana74 گفت
سلام
میشه کمی توضیح بدی؟
با اجازه از دوستمون
من میگم :
در مولکول دودکاهدران تعداد الکترون هایه لایه ظرفیت:
20*(4)+20*(1)=100 e -
حالا تعداد الکترون هایه لازم برایه رسیدن به قاعده هشتایی :
20*(8)+20*(2) =200 e-
حالا تعداد پیوند ها :
2/(200-100) = 50
نمیدونم متوجه شدید یا نه.
به بیان ساده تر کلا 100 الکترون ظرفیت وجود داره و هر پیوندی 2 الکترون لازم داره پس درکل این مولکول 50 پیوند داره!

farzin

New Member
لایک ها
24
بسیار متشکرم از همه دوستان

بالا