پاسخ : =>بررسی سوالات امتحان نهایی خرداد زبان انگلیسی سوم دبیرستان سال92 <=
یعنی واقعا دعام گرفت؟؟؟؟؟؟؟خدایا تو که اینقدر زود این جور دعا هارو برآورده میکنی منم از فردا همش دعا های خبیثانه میکنم.
بچه ها شیمی رو شروع کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان.من با دو نفر از دبيران زبان كه يكيشون طراح سوالات مؤسسه نويد شيراز است صحبت كردم و گفتند سوال ٤٥ گزينه c مي شود.خوشحال مي شم بدونم چرا گزينه c را رد مي كنيد؟
سلام به دوستان.من با دو نفر از دبيران زبان كه يكيشون طراح سوالات مؤسسه نويد شيراز است صحبت كردم و گفتند سوال ٤٥ گزينه c مي شود.خوشحال مي شم بدونم چرا گزينه c را رد مي كنيد؟
من از قدیم الایام با درس شیرین زبان انگلیسی مشکل داشتم.یادم نمیاد امتحانی رو 20 کامل شده باشم!!!
اینم یک نمره اشتباه دارم.نیم نمرشو که هنوزم نفهمیدم قضیه چی بوده!!! 19.5 خدا بده برکت:93:
خوب ديگه به دليل اينكه اونا مي خوان زندگي شون تغيير بدن تلويزيون نمي تونه اين تغيير رو ايجاد كنه.گزينه ٤ درست نيست چون گفته برنامه هاي مفيد در صورتي كه متن گفته برنامه هاي مشخصي.حالا ممكن اون برنامه مشخص يك سريال تلويزيوني بأشد.
خوب ديگه به دليل اينكه اونا مي خوان زندگي شون تغيير بدن تلويزيون نمي تونه اين تغيير رو ايجاد كنه.گزينه ٤ درست نيست چون گفته برنامه هاي مفيد در صورتي كه متن گفته برنامه هاي مشخصي.حالا ممكن اون برنامه مشخص يك سريال تلويزيوني بأشد.
خوب گفته برنامه هاي مشخص ديگه .... بيكار نيستن كه بشينن اراجيفو نگاه كنن :d بعدم گفته خانواده ها فك ميكنن ك...
ولي كلا به سوالاي نهايي نبايد پيچيده نگاه كرد:|
اقا این پاسخنامه اولی زده بود in restaurant.این دومی زده At restaurant.سوال 32 رو میگم.ایا in غلطه؟در ضمن سوال55 به جای they wrote بنویسی they used غلطه.؟اگه غلط باشه که میشم18.75.:177:
اقا این پاسخنامه اولی زده بود in restaurant.این دومی زده At restaurant.سوال 32 رو میگم.ایا in غلطه؟در ضمن سوال55 به جای they wrote بنویسی they used غلطه.؟اگه غلط باشه که میشم18.75.:177:
تاثیر مستقیم یعنی تاثیر منفی هم داره!
گرفتین چی شد
یعنی اگه شما کنکور رو 100 بزنید و اینجا نمره تون بشه 17 (17×5 =85 %)
اونوقت میان اینجوری درصد تون رو حساب میکنن:
( (100 × 75 ) + (85 × 25 ) ) = x درصد پایانی = x/4
گرفتین چی شد
گرفتین چی شد
اخر سالی تغییر رشته بدی خودت ضرر میکنی .دوسال زیستو باید بگیری بخونی.اصلا میشه این درسایی رو که مثلا کم گرفتیم تجدید نه مثلا 15 گرفتیم بریم شهریور امتحان بدیم دوباره.؟کلا چجوریاست؟
اخر سالی تغییر رشته بدی خودت ضرر میکنی .دوسال زیستو باید بگیری بخونی.اصلا میشه این درسایی رو که مثلا کم گرفتیم تجدید نه مثلا 15 گرفتیم بریم شهریور امتحان بدیم دوباره.؟کلا چجوریاست؟