پاسخ : بررسی سوالات بیست و دومین المپیاد شیمی - 1390 (فقط در این تاپیک)
سلام دوست عزیز امیدوارم که در این آزمون وآزمون های بعدی موفق باشی . پاسخ سوالی که مربوط به فشلر بخار بود گزینه ی چهار صحیحه . چون ضریب وانت هوف کمتری داره .
فکر کنم فقط همینا بشه که زیر نوشتم اگر چیز دیگه ای هست لطفا خواهشا جون معلم علوم اول راهنماییتون قسم بگین
:150:
ch3(n)ch2ch3
ch2(n)ch2ch3
یعنی پیوند دوگانه و یگانه نیتروژن جابجا شدن پس فقط دو تا ایزومر
(حتما همتون با این جور فرمول نویسی اشنا هستین ومیتونین تبدیلش کنین وگرنه که .............)
اگر این درست باشه میشم 82 درصد به نظرتون فبول میشم:217:
بابا ببینc_c_c=n c_c_n=c حالا فرض کن که n بیرون با هیدروژن متصل باشه اونم دو تا میشه در ضمن خودتو اذیت نکن جواب تشریحی میاد راستی فهمیدی یانه در ضمن فکر کنم قبول شی
من با اینکه هیچی شیمی آلی نخوندم جوابش دادم. طبق همون توضیحات بالا معلوم بود که به ازای هر یک عامل الکلی و اسیدی یک عامل استری ایجاد میشه. حالا چون دو تا عامل اسیدی و الکلی بود باید دو تا عامل استری ایجاد بشه. من گزینه ها رو امتحان کردم، دیدم اگه تک پار ها به صورت بسپار در بیان فقط توی گزینه ی یک عامل های اسیدی و الکلی به استری تبدیل میشن. من برای فرمول c3H7N فقط 3 تا ایزومر تونستم بکشم. لطفاً اگه میشه 4 تا، 4 تاش رو بکشید تا ببینم کدوم رو در نیاوردم. با پاسخنامه ای که روی سایت قرار گرفته 4 غلط دارم. 85%
من با اینکه هیچی شیمی آلی نخوندم جوابش دادم. طبق همون توضیحات بالا معلوم بود که به ازای هر یک عامل الکلی و اسیدی یک عامل استری ایجاد میشه. حالا چون دو تا عامل اسیدی و الکلی بود باید دو تا عامل استری ایجاد بشه. من گزینه ها رو امتحان کردم، دیدم اگه تک پار ها به صورت بسپار در بیان فقط توی گزینه ی یک عامل های اسیدی و الکلی به استری تبدیل میشن. من برای فرمول c3H7N فقط 3 تا ایزومر تونستم بکشم. لطفاً اگه میشه 4 تا، 4 تاش رو بکشید تا ببینم کدوم رو در نیاوردم. با پاسخنامه ای که روی سایت قرار گرفته 4 غلط دارم. 85%
کد 1- پرسش 5: من هم 80 به دست اوردم و متوجه نمیشم چرا 89 پاسخ درسته (با توجه به پاسخنامه اقای خلینا). اگر میشه لظفا اقای خلینا توضیحی راجع به این سوال بدن.