سوال 30 قطعا گزینه 2 میشه 40 به نظرم 3 میشه .سوال 42 به نظرم 3 میشه 17 . هم مطمئنا 1 میشه ! اگه مفعول رو حمله در نظر بگیریم باید بگیم آنها حمله را کرده بودند ! معنی نمیده که !سوال 12 هم 1 میشه ( مرجع ضمیر به زمانه برمیگرده ) .:161:
"حمله کرده بودند"فعل مرکب نیست چون گسترش پذیره مثلا :حمله ی وحشیانه ای کرده بودند.ولی به نظرم سوال غلطه چون "کردن"فعل سه جزئی با مفعوله ونباید متمم رو زیر مجموئه ی گزاره نشون داد اینو ببینید:
به غیر از سوال 17 با بقیه جواباتون مخالفم مخصوصا سوال 12:
مرجع ضمیر کلید است و در همه ی گزینه ها به جز 3 ضمیر "م" مضاف الیه است....
سوال 30 هم به عقیده من گزینه 3 از همه مناسبتره.
راجع به سوال 17 هم گسترش پذیری امکان داره. "حمله ای - حمله ها" اما مشکل گزینه 2 متمم آن است که قله ی توچال درنظر گرفته شده... در کل این سوال رو خیلی با شک زدم...
سوال 12 رو حق دارید ! اشتباه گفتم .... (م) در دادم ضمیر متص شخصی است و مرجع آن کلید نه زمانه !
در مورد سوال 30 رو پاسخم مصر هستم ! در مورد سوال 17 هم بند ه خیلی با شک زدم ولی استدلالم این بود : حمله کرده بودند : فعل مرکب - ضمیر مستتر
دوستان نظری دارند بفرمایند ...
سوال 12 رو حق دارید ! اشتباه گفتم .... (م) در دادم ضمیر متص شخصی است و مرجع آن کلید نه زمانه !
در مورد سوال 30 رو پاسخم مصر هستم ! در مورد سوال 17 هم بند ه خیلی با شک زدم ولی استدلالم این بود : حمله کرده بودند : فعل مرکب - ضمیر مستتر
دوستان نظری دارند بفرمایند ...