سوال 1 كد 1 (تستي) چرا ميشه 6پي؟ آخه من هرجوري در نظر ميگيرم 8پي ميشه؟
يكي هم سوال x+y+2z=xyz من زدم دو تا اون 7تا عددي كه ميگيد كدوما هستند؟ بعدشم اينجا نگفته سه تايي مرتب و معادله براي x و y متقارنه پس 1و4و2 و1و2و4 رو بايد يكي گرفت...
چون یه دفعه با شعاع 4 یه دفعه با شعاع 5 یکی 3 یکی هم 0 هر دفعه 90 درجه میچرخه که اگه اینا رو جمع کنیم همون 6 پی میشه..........
من 5 تاشو میگم که خیالت راحت بشه جواب 7ه:
222
134
152
314
512
خب xوyوz داره معلومه سه تایی مرتبن............:3:
پاسخ : بررسی سوالات سی امین المپیاد ریاضی - 1390 (فقط در این تاپیک)
اون سوال که به چند روش میشه مجموعه 1 و...و 30 رو به دو قسمت کرد ، فکر کنم فقط با چبیشف حل میشد !!
عجیبه ! تو مرحله 1 سوالی دادن که با چبیشف حل میشه !!! :7:
من نفهمیدم چی گفتین یه بار دیگه باید با دقت بخونم ولی جواب میشه د برای سومی هم مثلن به این میشه رسید یه لوزی بالا بذارین بهد اونو 90 درجه دوران میدین و یه جوری پایین اون میذارین که دو تا زاویه 90 درجه کنارش تولید شه.............:3:
Untitled.jpg
اگر نیاورد دانلودش کنین.ببینید من میگم اگر لولا از f بیاد به نقطه f2 اون موقع ضلع EF هم باید بیاد بشه EF2 در حالی که بر اساس طولش نمیشه!!!!!!!!و یا در میاد یا میشکنه!
اون سوال که به چند روش میشه مجموعه 1 و...و 30 رو به دو قسمت کرد ، فکر کنم فقط با چبیشف حل میشد !!
چبیشف نمی خواد که..................
خیلی ساده بود من موندم اونو برا چی دادن...........
29 مثلن تو یه گروه بیشتر نیست هیچ عدد دیگه ای هم نیست که عامل 29 داشته باشه...........:4::4::4:
untitled.jpg
اگر نیاورد دانلودش کنین.ببینید من میگم اگر لولا از f بیاد به نقطه f2 اون موقع ضلع ef هم باید بیاد بشه ef2 در حالی که بر اساس طولش نمیشه!!!!!!!!و یا در میاد یا میشکنه!