همه مشکلات از اینجاس ک پیش داوری میکنن!
نه معلم نداشتن افتخاره..نه معلم داشتن عیبه!..هرکی متد خاص خودشو داره ب شخصه کاری ک خودم تو یک ساعت میکنم معلم تو 5 ساعتم نمیکنه برام!
ولی خب منواون اقایی ک اسمشو بردید دوستیم نه چیز دیگه...هر اطلاعاتیم ک بهم داده-که بیشتر حالت مشاوره ای داشته- فقط از روی رفاقت بوده..قابل مقایسه نیست با خرج های میلیونیه بعضی مدرسه ها تو شهرهای المپیاد پرور!
اخه مشکلم از اینجاست فقط اون ها من رو میشناسن ومن اطلاع ندارم ک این دوستانی ک توهمه ی سایت ها رد منو گرفتن اصلا از کجا اومدن!
همه این حرفا..اسم من رو پخش کردن!اسم مدیر و معاون پژوهشیمون رو اوردن تو فضای عمومی و تهدید کردن...رو میذارم رو حساب استرسی ک بعضیا دارن و اینکه خب میترسن یکی حقشون رو بخوره!!!! خب المپ ادبی برا بعضیا نهایت ارزوشونه...
ولی فقط ی جمله: خوشحال میشم ا این ک ببینم همتون این روزا موفقین....
خواهش میکنم وارد بحث های خاله زنک بازی نشید..من درصدم خیلی پایین تره اون چیزیه . خودم و همه فکرشو میکردن...
اگه ببینم قراره واسه کسی از جمله خانوم عبد یزدان مشکل درست بشه اولین کسی ک دی اکتیو میکنه منم...
فقط خواهش برام اعصاب بذارید ؛تو دوه ب. هم نخوریم بد میشه
عزت زیاد...
پ.ن:عذر خواهی از خانوم عبد یزدان..
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
اعتراض نسبت ب چند سوال امروز در عالی ترین سطح ممکن(صحبت با رییس باشگاه) پیگیری شد..ایشون با نهایت لطف فرمودن با اینکه برگه ها تصحیح شده ولی اگه اعتراض هاتون وارد باشه با کلید جدید دوباره تصحیح خواهد شد!
صرفا وظیفه خودم میدونستم(با این که احتمال قبولی خودم هست)این پیگیری رو انجام بدم همراه با جمعی از دوستان...تا حق کسی خورده نشه...
این تمام کاری بود ک از دست ما برمیومد...
باقیش دیگه الطاف خفیه الهی است...
والسلام..