پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد ریاضی سال 1391
شما قبول دارین که سال پیش از امسال راحت تر بود؟جدا از این خیلی از بچه ها شانسی تست ها رو میزدن و قبول میشدن و در کل تست راحت تره.مثلا من جواب یه سوالو در میارم 30ولی میبینم تو گزینه ها نیست.یه بار دیگه سوالو حل میکنم و به جواب درست میرسم.در صورتی که تو سوال پاسخ کوتاه سریع جواب غلطم رو مینویسم.و روش های دیگه ای هست که بشه تست هارو راحت زد.سال پیش کف 6.75بود.امسال با توجه به چیزایی که گفتم خیلی امکانش زیاده که کف 2نمره یا شاید
بیشتر بیاد پایین.
خیلی از بچه ها از کفای سال پیش خبر ندارن یا فکر میکنن همه مثل خودشون بالا زدن.نظر من همون90درصده و از روی منطق میگم.حرفای بچه ها رو زیاد نباید جدی گرفت.سال پیش هم از این حرفا بود.خیلیا میگفتن کف بالای11هست اما6.75بود!!!
بالاخره یکی اومد حرف ما رو تایید کرد!
آرمان فقط به یه مورد اشاره کردن!
اونجا که پاسخ نامه ها رو قبل از سوالا پخش کردن ،چون 26تا کوتاه پاسخ بود ،بچه ی های دوم و سوم وکلا همه بهت زده شده بودن!
از هم میپرسیدن که همشون تشریحیه؟همه مونده بودن سرگردون و استرس کاذب تو همه ایجاد شد!بعد 5-6 دقیقه که سوالا رو گذاشتن بغل صندلی همه اوفتاده بودن رو سوال که ببینن که چی به چیه!
امتحان که شروع شد همه ورقشون رو باز کردن و دیدن جریان از این قراره...
حالا استرس تو برخی از افراد کاهش یافت ولی تو بعضی ها هنوز مونده بود!چون اثر هورمون تو بدن یه مدت میمونه باعث شده بود یه خورده سوالای اول برای افرادی که استرس دارن سخت بشه!
برای من هم یه خورده استرس حالم رو گرفت!
جوری که تو یه کسر دور به دور نزدیک به نزدیک رو اشتباهی دور به نزدیک نزدیک به دور کردم!:21::173::89:
همین4تا نمرم رو کم کرده در حالی که همه چی راه حلم درست بود!میرسیم به حرف آرمان77!
سه تا سوال مثل این اتفاق افتاده یعنی12 نمره!
یعنی منی که33زدم میتونستم45بزنم
این برای همه اتفاق افتاده!(اکثرا)
معمولا تو هر امتحانی اتفاق میوفته!
حالا یکی که راه حلش برای5تا تشریحی درست بوده ولی جواب آخرش اشتباه شده،اونوقت20نمره کاهش نمره داره!
به یه حساب سر انگشتی میتونیم بگیم که حداقل با این شرایط سختی که ایجاد شده بود!نمره حداقل2-5نمره کاهش پیدا میکنه!(حداقل)
پس اونایی که بالای22هستن امکانش98درصده
برای اونایی که 18-22هستن حدودا70درصد هست!
البته این ها نتایج بدست اومده ی یه فرد(خودم:173
هست که از چند تا مدرسه پرس و جو کردم!