عزیز چه ربطی داره به سمپاد؟؟!!!!!!!منم سمپادیم مگه 100 زدم؟اصلا بخاطر 100 نزدن ناراحت نیستم فقط بخاطر اینکه تو شیمی 1 کل اون صفحه رو خوندم جز جدول اجزا هوا کره و اون سوال هیدروژن دار شدن که بد صوتی دادم ناراحتم.ایشالا همه تو دوره کنار هم باشیم
فک کنم منظورم رو بد رسوندم
مثلا من مرحله اول میشم 80 درصد (یعنی قبول میشم) بعد مرحله دو هم مثلا نمرم میشه 20
بعد میان این کار رو می کنن : 80*1+20*2=120
برای همه این جوری نمره رو حساب می کنن و بعد 40 نفر اول رو انتخاب می کنن تا برن دوره تابستانی.
این جوری قبول می کنن یا فقط نمره مرحله 2 ملاکه ؟
یه بار برای همیشه به شما اعلام کنم، قبولی در مرحله ی اول و دوم هیچ ربطی به هم نداره و نمره ی هیچ کدوم توی یکی دیگه هیچ تاثیری نداره!
اصلا غصه نخورید که درصدتون کم شده (البته اگه به خاطر هول شدن بوده!)
بنده بد جواب ندادم سه تا غلط دارم.
فقط تنها مشکل بنده اینه که نه اسممم رو با دست خط خودم نوشتم نه کد دفترچمو وارد کردم.میخوام الان خودکشی کنم.
ولی بیاید صادق باشیم اگه مرحله یکم قبول بشم مرحله دو رو قبول نمیشم.
پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد شیمی سال 1391
سوالات از پارسال خیلی بهتر بود.فقط وقتش یک مقدار کم بود.
مشکل دیگه که مخصوص به حوضه ما است این است که مسئول جلسه گفت 140 دقیقه وقت دارید ولی سر 100 دقیقه جمع کردند.
آخ این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون با 54/66% می شهامید داشت؟
پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد شیمی سال 1391
بچه ها ولی خوش به حال اونایی که الان حالشون خوبه!من واقعا دیگه دارم دپرس میشم.این همه المپیاد خوندم و آخرش شد این...
حالا کی حوصله ی عربی و دینی و جغرافی و....اینا رو داره؟!؟من که الان2ماهه که اصلا لاشونم وا نکردم.الان که بهشون فک میکنم به مرز جنون میرسم!!
bavar kon ke alan ke dovomi behtarin vaght baraye kharkhooni va natije giri hast pas taht hich sharayeti vaght ro az dast nade!!peyghami boooood basi pedarane!!!:173::173::173::173:
bavar kon ke alan ke dovomi behtarin vaght baraye kharkhooni va natije giri hast pas taht hich sharayeti vaght ro az dast nade!!peyghami boooood basi pedarane!!!:173::173::173::173: