پاسخ : بررسی مرحله دوم بیست و یکمین المپیاد شیمی
سلام اگه جواب اخر سوال ذوب یخ رو برحسب kj/g.kبنویسیم اصلا نمره نمیگیریم؟؟ :207:
راستی کسی میدونه احتمال قبول شدن برای چه درصد هایی وجود داره؟؟
سلام
منم دقیقاً بعلت کمبود وقت، همینجوری تا همینجا جوابو بدست آوردم و متأسفانه نتونستم تبدیل کنم و بذارم تو کادر!!
من برای خودم که حساب میکنم، 3.5 تا 4 از 7 حساب میکنم...
امسال از اون سالاییه که احتمال قبول شدن تا لحظه اعلام نتایج و حتی بعد از اون اصلاً معلوم نیست... علتش هم برداشت 2-3 طرفه سئوال درصد نمکهاست... یعنی نمراتی که الآن برای خودتون حساب میکنین، میتونه 14 نمره از 200تا کم و یا زیاد بشه!! (28 نمره اختلاف!) بنابراین، بشینین نهایی رو بخونین و المپیادو بسپارین به دست خدا!
با این حال، اگه دست پایین بگیرید و اون سئوالو برای خودتون مثلاً 1 یا 2 از 7 حساب کنید (با اینکه مطمئنید درسته) و نمرتون از 175 بالاتر بشه، می تونین به احتمال 90-95% (همون 100% منظورمه!) جزو اون 40 نفر باشین! اینجاست که یه سری ریسک نمیکنن و نهایی میخونن، ولی یه سری دیگه (اگه من بودم، جزو این سری دومیه بودم!!) کلاً واسه دوره میخونن!
و برعکسشم هست! اگه دست بالا بگیرین و اون سئوالو هم برای خودتون 7 حساب کنید و زیر 165 از 200 بشین، بهتره کلاً بچسبین به نهایی و کنکور...
ولی اگه مثل من بدبخت، بین زمین (165 بدترین حالت!) و هوا ( 175 بهترین حالت!!) معلقین، به نظرم توی فرصت امتحانایی مثل شیمی و حسابان و فیزیک و جبر، نیم نگاهی به دروس دوره تابستانه داشته باشین، بد نیست!
موفق باشیم!!