.:بررسی مشکلات درسی و سوالات امتحان رياضي هماهنگ اول دبيرستان:.

pegahmm

New Member
لایک ها
375
سلام دوستان
يه سوالى ازتون دارم
با توجه به اينكه امتحان رياضي هماهنگ كشوريه و يكشنبه ى هفته ى آيندست؛شما دقيقا چى براى امتحانتون ميخونيد؟؟؟؟؟
راستش من خودم يكم گيج شدم چون معلممون از اول سال فقط مبتكران كار كرده كه اونم اضافه و اينا زياد داره
كتاب درسيمون هم كه سفيده(چون كلن كتاب كار نكردن)
ينى مثلا من تو اين چند روز بشينم كتاب درسيو كامل حل كنم با اون قطرش؟؟؟؟
دوستانى كه در شرايط داغون من گير كردن(ينى معلمشون كتاب اصن كار نكرده)؛چي ميخونيد؟؟؟چكار ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|

آخرین ویرایش توسط مدیر

skynight

New Member
لایک ها
40
پاسخ : امتحان رياضي هماهنگ اول دبيرستان

اگه جزوه دارین که برا هر مبحثی اول توضیح بخونین و تعریف حفظ کنین اگرهم که ندارین توضیحای خود کتاب و بخونین، بعد وقتتونو بذارین برا فصل هایی که تو بارم بندی نمره ی بیشتری دارن و بشینن همه ی سوالاشون رو حل کنین،بعد این ها همین کار رو با فصل های دیگه هم بکنین و مسائلشون رو حل کنید،آخر سر هم نمونه سوال حل کنید و از کتاب های کمک درسی اون فصلی رو که بیشتر توش مشکل دارید یا اونایی که نمره ی زیادی دارند رو حل کنید.
برای جواب های درست تمرین هارو بدونید یا دانلود کنید یا از گام به گام استفاده کنین.

aavvzz

New Member
لایک ها
128

منم مثل شمام .
من اول نمونه سوالات رو میخرم و یه ازمون رو حل میکنم.اگه ببینم که نیازی به خوندن کتاب ندارم و همه چی رو بلدم میشینم بقیه ازمون ها هم حل میکنم.
اما اگه نیاز به خوندن داشته باشم فقط تو تعریفی ها نیاز دارم چون تو حل مسئله که با ما در سطح بالا کار کردن مشکل ندارم.

alihhh

New Member
لایک ها
26

من یه کتاب ریاضی گاج برسمان گیر آوردم اونو میخوام بخونم با جزوه
فک کنم جواب میده

pegahmm

New Member
لایک ها
375

اگه جزوه دارین که برا هر مبحثی اول توضیح بخونین و تعریف حفظ کنین اگرهم که ندارین توضیحای خود کتاب و بخونین، بعد وقتتونو بذارین برا فصل هایی که تو بارم بندی نمره ی بیشتری دارن و بشینن همه ی سوالاشون رو حل کنین،بعد این ها همین کار رو با فصل های دیگه هم بکنین و مسائلشون رو حل کنید،آخر سر هم نمونه سوال حل کنید و از کتاب های کمک درسی اون فصلی رو که بیشتر توش مشکل دارید یا اونایی که نمره ی زیادی دارند رو حل کنید.
برای جواب های درست تمرین هارو بدونید یا دانلود کنید یا از گام به گام استفاده کنین.
آخه واقا وزارتخونه در حق رياضي كم لطفي كرده
الان دارم سعي ميكنم كتاب درسيو بخونم ولى واقا نميتونم چون خوابم ميبره!
كتابي نوشتن واسه رياضي كه توش راجع به علامتاى كوچكتر بزرگتر توضيح داده!:|
از طرفي ميترسم مغرور شم نخونم بعد كم بيارم ضايه شم:|
حالا بارم فصلا چطوريه مگه؟؟؟ميشه بگين كودوما بيشتره بارمشون؟؟؟؟
بعد مجموعه ها هم هست؟؟؟چون به ما گفتن ظاهرا حذفه

skynight

New Member
لایک ها
40

وقتمون زیاده ارزششو نداره که کم کاری کنیم و نمره از دست بدیم حتی بیست و پنج صدم، به کم تر از بیست قانع نباشید:دی
ولی انصافا من استرسم خیلی زیاده، شنیدم که طراح سوالا دانشجوهای شریف هسن که این سوالا جزوی از پایان نامه شونه و سر این سوالا امتیاز می گیرن، خدا خودش ختم به خیر کنه!

خب مجموعه ها که کلا یه بخش فانیه و فقط کاغذ مصرف کرده!!!!
فصل یک : 1 نمره
فصل سه: 1 نمره
فصل چهار: 2 نمره
فصل پنج: 5 نمره
فصل شش: 3 نمره
فصل هفت: 3 نمره
فصل هشت:3 نمره
فصل نه: 2 نمره
به هر حال میگن منبع کتابه و ما مجبوریم کتاب و مو به مو بخونیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

pegahmm

New Member
لایک ها
375

وقتمون زیاده ارزششو نداره که کم کاری کنیم و نمره از دست بدیم حتی بیست و پنج صدم، به کم تر از بیست قانع نباشید:دی
ولی انصافا من استرسم خیلی زیاده، شنیدم که طراح سوالا دانشجوهای شریف هسن که این سوالا جزوی از پایان نامه شونه و سر این سوالا امتیاز می گیرن، خدا خودش ختم به خیر کنه!
صد در صد ولى جدا كار سختيه:(
يعنى چى؟؟؟؟؟مگه ما موش آزمايشگاهي ايم؟؟؟؟؟؟:mad:@@@@@@

skynight

New Member
لایک ها
40

صحبت آزمایش و این حرفا نیست...
زیاد نگران نباشید سوالای استانداردی می دن و به خاطر درجه ی استانداردی امتیاز می گیرن
به هر حال زوم کنین رو کتاب من که از سه هفته پیش شروع کردم به خوندن، البته از ترس!!!
نمونه سوال هم باید زیاد حل کنیم!
به هر حال همگی انشاالله موفق باشیم!!!!

alihhh

New Member
لایک ها
26

ببینید ما که تو مدرسمون باهامون مبتکران کار شده و تکمیلی نباید زیاد نگران بود فقط باید نمونه سوال حل کنیم تا سبک سوالا بیاد دستمون.
اگر هم مثل من از کتاب درسی متنفرید،کتاب گاج کامله.خیل زود شروع کردین انگار...
خبری نیست از 5 شنبه صبح هم شروع کنیم خوبه

Ali Mim

New Member
لایک ها
1

امکانش نیست امتحان سمپادیا جدا باشه؟
اخه میگن چند سال پیش هم قرار بود کشوری باشه وزارتی ولی یهو عوض شد سمپاد جدا امتحان گرفت
سال دوم راهنمایی هم که امتحان هماهنگ سمپاد دقیقا همین بلا سرمون اومد. گفتن سوالا از کتاب وزارتی ولی نبود. از کتاب سپاد بود همش
ما هم امسال معلممون گفت جزوه (یا مبکتران) رو کامل بخونین :|

aavvzz

New Member
لایک ها
128

به نظر من تعریفی خیلی کم باشه تو این ازمون یا اصلا نباشه.
من 90% وقتم رو روی حل نمونه سوالات میزارم

FPasha

New Member
لایک ها
128

آخه واقا وزارتخونه در حق رياضي كم لطفي كرده
الان دارم سعي ميكنم كتاب درسيو بخونم ولى واقا نميتونم چون خوابم ميبره!
كتابي نوشتن واسه رياضي كه توش راجع به علامتاى كوچكتر بزرگتر توضيح داده!:|
از طرفي ميترسم مغرور شم نخونم بعد كم بيارم ضايه شم:|
حالا بارم فصلا چطوريه مگه؟؟؟ميشه بگين كودوما بيشتره بارمشون؟؟؟؟
بعد مجموعه ها هم هست؟؟؟چون به ما گفتن ظاهرا حذفه
براي ما هم از اول سال همون كتاب تكميلي سمپاد و يه كتاب ديگه به اسم رياضيات بدون رياضت كه فكر نكنم بشناسيدش ( شايد هم بشناسيد ) كار كردن ولي سه جلسه ي آخر رو اومدن براي ما مهمترين قسمت هاي كتاب رو گفتن مثل روش حل معادلات درجه ٢ با روش خوارزمي ،اثبات هندسي يه سري اتحاد ها و … ولي بعدش بهمون يك پيشنهاد خيلي عجيبي براي موفقيت در امتحان دادن كه براي موفق شدن در امتحان كل تمرينات كتاب تكميلي كه در كلاس حل شده و صفر تا صد وزارتي به علاوه ي تمرينات مهم تر اون كتاب رياضت!:2: حل شه
ولي خود كتاب تكميلي رو مسلما يه هفته هم نمي توني تمومش كني چه برسه به…
بخاطر همين من خودم تصميم گرفتم وزارتي رو اولويت قرار بدم چون هرچي باشه منبع رسمي اونه ديگه…نمونه سوالاي گام به گام خيلي خوبه و در همون حده نهاييه…نمونه سوالاي اسفنديار هم بد نيست…
اگر وقت كردم تكميلي سمپاد رو يا يه كتاب كمك آموزشي ديگه اي رو بخونم…بعضي نكاتش به حل راحتتر سوالات خيلي كمك مي كنه
علاوه بر اين وزارتي پر از سوتي هاي مضحكه كه بعضي جاها آدم نمي دونه اصن چي بگه:
براي مثال ص ١٧ كتاب كادر بنفش دوم رو نگاه كنيد…
ص ٥٢ خط ٥ رو نگاه كنيد: تقسيم (٩ بتوان ١٢) بر (٩ بتوان ٧) و حلش رو ببينيد…
ص ٥٣ خط دوم كادر آبي رنگ رو نگاه كنيد…
تو همون صفحه خط آخر فعاليت رو نگاه كنيد كه ((a بتوان n )بتوان ٤ ) رو چجوري حل كرده…
ص ١٦١ گفته فعاليت بالا در صورتي كه صفحه تازه شروع ميشه و فعاليت ٢ صفحه قبله…

آخرین ویرایش توسط مدیر

pegahmm

New Member
لایک ها
375

براي ما هم از اول سال همون كتاب تكميلي سمپاد و يه كتاب ديگه به اسم رياضيات بدون رياضت كه فكر نكنم بشناسيدش ( شايد هم بشناسيد ) كار كردن ولي سه جلسه ي آخر رو اومدن براي ما مهمترين قسمت هاي كتاب رو گفتن مثل روش حل معادلات درجه ٢ با روش خوارزمي ،اثبات هندسي يه سري اتحاد ها و … ولي بعدش بهمون يك پيشنهاد خيلي عجيبي براي موفقيت در امتحان دادن كه براي موفق شدن در امتحان كل تمرينات كتاب تكميلي كه در كلاس حل شده و صفر تا صد وزارتي به علاوه ي تمرينات مهم تر اون كتاب رياضت!:2: حل شه
ولي خود كتاب تكميلي رو مسلما يه هفته هم نمي توني تمومش كني چه برسه به…
بخاطر همين من خودم تصميم گرفتم وزارتي رو اولويت قرار بدم چون هرچي باشه منبع رسمي اونه ديگه…نمونه سوالاي گام به گام خيلي خوبه و در همون حده نهاييه…نمونه سوالاي اسفنديار هم بد نيست…
اگر وقت كردم تكميلي سمپاد رو يا يه كتاب كمك آموزشي ديگه اي رو بخونم…بعضي نكاتش به حل راحتتر سوالات خيلي كمك مي كنه
علاوه بر اين وزارتي پر از سوتي هاي مضحكه كه بعضي جاها آدم نمي دونه اصن چي بگه:
براي مثال ص ١٧ كتاب كادر بنفش دوم رو نگاه كنيد…
ص ٥٢ خط ٥ رو نگاه كنيد: تقسيم (٩ بتوان ١٢) بر (٩ بتوان ٧) و حلش رو ببينيد…
ص ٥٣ خط دوم كادر آبي رنگ رو نگاه كنيد…
تو همون صفحه خط آخر فعاليت رو نگاه كنيد كه ((a بتوان n )بتوان ٤ ) رو چجوري حل كرده…
ص ١٦١ گفته فعاليت بالا در صورتي كه صفحه تازه شروع ميشه و فعاليت ٢ صفحه قبله…
البته اين اشتباهات تايپي طبيعتا براى هر كتابي ميتونه پيش بياد!!ولى اون صفحه ى ١٧ واقاااا عالييي بود من كلى سرش خنديدم:)))
يا اينكه فعاليت كودوم صفحست...خوب خيلي سخت نگيريد!!!كتاب هرچى باشه امكان غلط توش هست مگه كتاب تكست دانشگاهى باشه مث مثلا هاريسون يا گايتون!!
با ابن خال پيشنهاد يكم مضحكيه!؟؟!چرا همچين پيشنهادي بهتون دادن؟؟؟!!كتاب تكميلي كه....والا انقدر چرنديات بافته كه آدم زده ميشه از هر جى رياضيه:|خانواده اسپرنر و مجموعه هاى چگال:||||
بله طبيعتا بايد وزارتي اولويت باشه ولى سخته خداييش:((
شما از بارم بندي ها خبر نداريد؟؟؟؟؟
و اينكه ميدونيد مجموعه ها حذفه يا نه؟؟؟؟!

vilson999

New Member
لایک ها
43
پاسخ : .:بررسی مشکلات درسی و سوالات امتحان رياضي هماهنگ اول دبيرستان:.

همون مبتکران بخون به ما گفتن فقط همونو بخوانید ولی یک نمونه سوال می دهند که با سوالات آشنا بشی ضمنا اگرنشر الگو دا شتی حتما به درس نامه اش یه سری بزن

sf666

New Member
لایک ها
5

سلام دوستان..
به نظر من که مبتکران کافیه و کتاب درسی لازم نیست...
چون تو مبتکران هر درس رو کامل گفته..

ak2000014

New Member
لایک ها
43

ما از اول سال رو کتاب ( (ساد)) کار کردیم .خوبی این کتاب اینه که هم تمرینات کتاب وزارتی توشه و هم تکمیلی .
به نظر من کسانی که وزارتی رو نخوندن ، نخوننش هم بهتره چون همش چیز چرت و پرته حتی یه سوالش به حل کردن نمی ارزه. اگر بیشتر وقتتون رو برای سوالات پیچیده بزارید مطمئن باشید که نمره کامل رو میگیرید. (ان شاء الله)

آخرین ویرایش توسط مدیر

soroush.as

New Member
لایک ها
63

سلام بر همه . امتحان روز یکشنبه همون طور که آکاهی دارید کشوری هستش و سطح سولاتش در حدیه که بچه های مدارس خاص اگه هیچی هم نخونن خیلی خیلی راحت میتونن نمره کامل رو کسب کنن و به نظر من خوندن مبتکران برای امتحانات هماهنگ کشوری به هیچ وحه لازم نیست . اگه امتحان هماهنگ سمپاد میبود اون موقع واقعا خوندن مبتکران به کار میومد ولی حالا که برای تمام مدارس سطح کشور یکسانه دیگه اصن مبتکران نمیخواد . همون کتاب درسی رو به نگاه بندارید گرچه میدونم واقعا براتون ملال آور خواهد بود چون خیلی زیاد و سطحیه و ... هستش . خوندن گاج قرمز هم برای این چنین امتحان های خارج از لطف نیست ولی بازم میگم سطح امتحان کشوری در حدیه که خوندن مبتکران فقط آدم رو گیچ و هراسان میکنه .

با آرزوی موفقیت همه در تمامی زمینه

_Mobin_

New Member
لایک ها
257

سلام. من هم کاملاً با soroush.as موافقم . با خوندن مبتکران فقط وقتتون تلف میشه. البته این برای کسانیه که امتحانشون فقط همین امتحانه نه برای کسانی مثل ما که 4 سؤال یک نمره ای هم قراره معلم طرح کنه (از مبتکران+تکمیلی+جزوه) و نمره ی امتحان کشوری به 16 تبدیل بشه.:181:

golsefatan

New Member
لایک ها
264

به نظر من به عنوان دبیر ریاضی و المپیاد هم بهتره نمونه سوال حل کنید و تمرکزتان روی کتاب درسی باشد و سوالاتی که در کتاب های کمک درسی کمی بالاتر از سطح کتاب مطرح می شود را حل کنید.
موفق و پیروز باشید...

ak2000014

New Member
لایک ها
43

بچه ها یه سوال
شماها دیگه مطمئن هستید که امتحان سمپادیا بابقيه مدارس فرق نداره؟

بالا