پاسخ : بررسی نمرهی شما در مرحله دوم المپیاد شیمی 1392
جناب استاد مهدیار {طلای یک مملکت} شما که کلید مرحله 1 تون غلط بود اگه کلید مرحله دوتونم با باشگاه جور در نمی اومد بازم در مورد 23 ایبن حرفو میزدید؟
بعید میدونم
بازم جای شکرش باقیه که شما سمپادی نیستید اخه قدیما طلا یک ها انسان های واقع بینی بودن (چون سمپادی بودن)
من افتخار ميكنم كه مال مدرسه خودمون هستم و مال هيچ جاي ديگه نيستم، چون مطمئنم كه اگه مدرسه خودمون نبودم، به اين جايي كه هستم، نمي رسيدم. اما نكته دوم اينكه شما اگه فكر ميكني سمپادي هستي، سخت در اشتباهي؛ چون يك سمپادي اصيل هيچ وقت چنين حرف هايي نميزنه، ديگه دوره اين حرف ها فكر كنم خيلي وقته گذشته (البته همون دوره اي هم كه بوده اشتباه بوده)
من به هيچ وجه، هيچ تعصبي روي مرحله ٢ خودمون ندارم؛ چون به نظرم، مرحله ١ و ٢ چيزي نيست كه بخوام بهش بنازم و خودمم اقرار كردم كه دوره ٢١ از دوره ما خيلي سوالاش بهتر بود؛ چون براي شما لازمه، باز هم اين حرف رو تكرار ميكنم. من نميگم دروه ما مشكل بوده ميگم اين دوره آسون بوده و اين حرف كه دوره ما مشكلتر بوده رو تنها من نميزنم، بلكه ٣-٤تا طلاي ديگه و بچه هاي سوم مدرسه خودمون (كه پارسال سر جلسه بودن و قبول هم شدن) ميزنن؛ همچنين نمراتي كه از اطراف و مدارس مختلف ميشنوم به اندازه كافي قانعم ميكنه كه از پارسال آسونتر بوده يا نه.
اما مشكل اصلي من اينه كه براي شماها رفتم با رئيس كميته درمورد اشكالاتي كه ميگفتين صحبت كردم و حتي خود ايشون هم زنگ زدن تا ببينن كه تو آزمون چه مشكلاتي وجود داشته و من با توجه به اينكه ميدونستم كه بعضي از اشكالات وارد نيست اما همه اشكالاتتون رو خدمتشون گفتم و اينو از مدرسمون ياد گرفتم و خوشحالم كه سمپادي (نما) نيستم چون مدرسه مون بهم ياد داده كه براي خودم و هم مدرسه اي هام فقط ارزش قائل نباشم، براي بقيه هم ارزش قائل بشم چون اونها هم مثل من آدم هستن و بهم ياد ندادن كه من و هر كس ديگه كه سمپاديه آدميم و بقيه ...
واقعا براي شمايي كه اين حرف رو زدي و كسايي كه به اين حرف شما اعتقاد دارن و اون كسايي كه ازين حرفتون تشكر كردن متأسفم (به خصوص يكي كه اصلا انتظارشو نداشتن)
( خواهشا به دوستان سمپادي اصيل بر نخوره، چون ميدونم اونا خيلي آدماي خوبي هستن؛ انصافا هم بچه هايي كه با من دوستن ميدونن كه من به هيچ وجه تعصبي نيستم و رفيق سمپادي هم زياد دارم كه نمونش همين khash عزيز هستش)