sina1376

New Member
لایک ها
508
سلام دوستان

خوش اومدید!

من از دوستان پیشکسوت و دوستانی که درراه المپیاد مویی سفید کردن(کلا همه) یه درخواست داشتم!

من المپیاد رو شروع به خوندن کردم ولی یه جاهایی به مشکل بر میخورم:

1.زمانی که کتاب هایی مثل نظریه ی پروفسور میرزاخانی رو میخونم.(بعضی جاها نمی فهمم چی گفته واقعا سرد میشم)

2.زمانی که درس مدرسه زیاد هست و نمی تونم المپیاد بخونم.(فکر میکنم خیلی عقب افتادم)

3.بعضی وقت ها: زمانی که شروع به خوندن میکنم زیاد انگیزه ای ندارم.(زمانی که کتاب هایی مثل مورد 1 میخونم و...)

حالا از شما دوستان که شرایط من رو فهمیدید میخوام که:

1.من رو راهنمایی کنید

2.کتاب هایی مثل این نوع کتاب ها معرفی نکنید

3.حالا کتاب های خوب رو معرفی کنید.:23:

از شما دوستان که تجربیات مفیدتون رو دراختیارم قرار میدهید کمال تشکر را دارم.

sina1376

New Member
لایک ها
508
پاسخ : بررسی کتاب ها برای شروع المپیاد +معرفی

کسی المپیاد کار نمی کنه؟؟؟؟

لایک ها
82

این بحث هزاران بار تکرار شده ها یه نگاهی به بحث های قبل بندازید (برای رضای خدا) بد نیستا!!:230:

matin75

New Member
لایک ها
151

سلام
نظریه اعداد خانم میرزاخانی اصلا برای سال اولی ها توصیه نمیشه همون طور که قبلا آقای شریفی فرمودند
این رو در نظر داشته باش که هنوز سال اولی و استرست خیلی کم تر از سال دومی ها و سال سومی هاست
یادت باشه شرایط بقیه هم مثل خودته(البته حدودا!!)
میتونی از کتاب هایی مثل کتاب آقای صفا - انتشارات خوشخوان استفاده کنی

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

با این که بحث تکراریه ولی ،
تو نظریه با کتاب استاد صفا شروع کنید و موازی با اون مساله ها و مثال های کتاب نظریه اعداد استاد جمالی انتشارات فاطمی رو حل کنید
موازی با اینا ، از کتاب مسائل برگزیده نظریه اعداد سوال حل کنید و بعد از اینا ، میتونین کتاب پروفسور میرزاخانی رو بخونید

توی جبر با کتاب الفبای جبر دانش پژوهان میتونین شروع کنین یا جبر استاد محسن جمالی انتشارات فاطمی. بعدش جبر استاد صفا از انتشارات خوشخوان تو مباحث معادلات تابعی و چند جمله ای. نا مساوی هارو هم از کتاب استراتژی های جبر دانشپژوهان استاد جعفری بخونین

تو هندسه به نظرم بهتره اول هندسه صفر نشر الگو رو بخونین بعد دو جلدی هندسه مبتکران رو بخونین. همچنین هندسه 1 خوشخوان ( نویسنده نادرحاجی زاده و یکی دو نفر دیگه ) و هندسه 2 خوشخوان ( البته نه به اندازه یکش ) هم میتونه خوب باشه. بعدش خیلی راحت میتونین هندسه استاد احمدپورو بخونین

توی ترکیبیات با دو جلدی خوشخوان از عباس ثروتی شروع کنید ، موازی با اون ( یا کمی بعدش ) میتونین کتاب آنالیز ترکیبی دکتر علیپور انتشارات نشرالگو رو بخونین. بعدش هم میتونین کتاب ترکیبیات دکتر علیپور از انتشارات فاطمی ( همونی که شبیه کتاب پروفسور میرزاخانیه ) رو بخونین

پی نوشت : کتاب های پروفسور میرزاخانی ، ترکیبیات دکتر علیپور انتشارات فاطمی ، هندسه استاد احمدپور و جبر استاد صفا خوشخوان و استراتژی جبر استاد جعفری دانش پژوهان کتبی هستن که سطحشون بالاست و ممکنه اذیت بشین
پس اول کتاب هایی که گفتم به ترتیب بخونید ، بعد که اون کتابهارو یاد گرفتید ، به این ها مراجعه کنید

بالا