M moazami New Member 1393/11/27 #1 ارسال ها 90 لایک ها 62 امتیاز 0 1393/11/27 #1 می خواستم بپرسم توی ترکیب NSF3 توی رسم ساختار لویس چرا s اتم مرکزی شدی چرا N نشده؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده مرسی
می خواستم بپرسم توی ترکیب NSF3 توی رسم ساختار لویس چرا s اتم مرکزی شدی چرا N نشده؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده مرسی
Wight New Member 1393/11/27 #2 ارسال ها 1,188 لایک ها 888 امتیاز 0 1393/11/27 #2 پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه moazami گفت می خواستم بپرسم توی ترکیب NSF3 توی رسم ساختار لویس چرا s اتم مرکزی شدی چرا N نشده؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده مرسی کلیک کنید تا باز شود... چون الکترو نگاتیوی اش کمتره
پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه moazami گفت می خواستم بپرسم توی ترکیب NSF3 توی رسم ساختار لویس چرا s اتم مرکزی شدی چرا N نشده؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده مرسی کلیک کنید تا باز شود... چون الکترو نگاتیوی اش کمتره
زمینی Active Member 1393/11/27 #3 ارسال ها 234 لایک ها 159 امتیاز 43 1393/11/27 #3 پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه من هم به نظرم الکترونگاتیوی کمترش باعث این امر شده و شاید یه دلیلشم این باشه که انرژی بیشتری لازم داره که ترکیب مورد نظر شما شکل بگیره
پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه من هم به نظرم الکترونگاتیوی کمترش باعث این امر شده و شاید یه دلیلشم این باشه که انرژی بیشتری لازم داره که ترکیب مورد نظر شما شکل بگیره
S shivanak New Member 1393/11/27 #4 ارسال ها 18 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/11/27 #4 پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه بعد چرا در NOCl نیتروژن اتم مرکزیه؟ مگه کلر الکترونگاتیویش کمتر نیست؟
پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه بعد چرا در NOCl نیتروژن اتم مرکزیه؟ مگه کلر الکترونگاتیویش کمتر نیست؟
khalina مدیر آیریسک 1393/11/27 #5 ارسال ها 2,082 لایک ها 6,497 امتیاز 113 1393/11/27 #5 پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه سلام دوست من، در انتخاب اتم مرکزی 3 عامل را در نظر بگیرید: 1- تعداد الکترون منفرد بیشتر 2- الکترونگاتیوی کمتر 3- تعداد اتم کمتر در فرمول مولکولی موفق باشی
پاسخ : بررسی یک سوال از المپیاد شیمی سال قبل.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه سلام دوست من، در انتخاب اتم مرکزی 3 عامل را در نظر بگیرید: 1- تعداد الکترون منفرد بیشتر 2- الکترونگاتیوی کمتر 3- تعداد اتم کمتر در فرمول مولکولی موفق باشی