پاسخ : برنامتون برا بعد از المپیاد چیه؟
به نظرم بهتره اول پدر و مادرت رو متقاعد کنی چون در آینده ای نه چندان دور به پشتیبانیشون نیاز داری خدارو شکر که معدل نه برا من نه برا خانوادم مهم نیس:71:
اما برای پدر و مادر من معدل خیلی مهمه،حتی براشون نمره درس دفاعی پارسالم از قبولی توی المپیاد مهم تره،من الان چند ماهه که علاوه بر رقابت با دانش آموزای المپیادی دارم با همه افراد اطرافم می جنگم،من الان چند ماهه که دارم بر خلاف زندگی پیش می رم عین کسی که داره بر خلاف جریان رودخونه شنا می کنه!
به هرحال الان خیالم از مرحله 1 یه ذره راحت تر شده،البته هنوزم یه خورده می ترسم،بعد از المپیاد که خداکنه با مدال تموم شه،همه ی کارایی رو که الان نتوستم انجام بدم،انجام میدم و از زندگیم لذت می برم.هر چی که پیش بیاد فقط به خود فرد بستگی داره،فقط.اگه جای من باشید این کاملا بهتون اثبات میشه که موفقیت هایی که بدست میارید خیلی به حمایت پدر و مادر و امکانات و معلم المپیاد و شهر و حوزه امتحان بستگی نداره،خدا کنه که من هم به موفقیت هایی برسم،فقط می تونید بگید که اگه شرایط بهتر از این بود با تلاش یکسان نتیجه ی بهتری بدست می آوردم اما این به معنای این که نمیشه تلاشمون رو بیشتر کنیم نیست.
آدم می تونه بیاد مرحله 1 رو توی یه حوزه وحشتناک سرد قبول شه،وقتی که هفته ی پیشش مادربزرگش فوت شده و یه روز خونه نبوده و روز قبل از امتحان خونشون مراسم بوده.(من خیلی امید دارم که بتونم بعد از نتایج مرحله 1 این جمله رو بگم!)
طرض فکر افراد رو نمیشه عوض کرد.اگه دیدید که پدر و مادرتون متقاعد نمیشن خیلی تلاش نکنید که عوضشون کنید،تلاشتون رو برای پیشرفت خودتون بزارید.