- لایک ها
- 7
پاسخ : برنامه ریزی برای کنکور...........آزمون های آزمایشی
من خودم اول و دوم اندیشه سازان بودم ........و برای سومم نمی دونم و تردید دارم کجا ازمون بدم به احتمال زیاد همون اندیشه سازان چون به نظر من اصل خود فرد من به این دلیل می گم که سطح سوالات قلمچی پایین چون ادیدم افرادی رو که تو ازمونای قلمچی تراز بالایی رو داشتن اما کنکور سراسری رتبه خوبی نیاوردن و به جاش ازاد رتبه خوبی اوردن و این به خاطر این بود که خودش رو عادت داده بودن به سوالای قلمچی و بیشتر سعی می کردن تو قلمچی تراز بالایی رو داشته باشن خوبه البتخه اصلش همینه ولی نباید فرد طوری بشه که فقط سوادش در حد اون سوالا بشه بلکه بیشتر و بالا تر و این باعث می شه تا هم تو قلمچی تراز بالایی رو داشته باشه یا در هر ازمون دیگه و هم تو کنکور سراسری یه رتبه توپ برتر داره ......و سوادش خیلی بالا تر از این حرفا هست منظورم همون رتبه های برتر که توی قلمچی بودن به خاطر همین هم هست که من می گم اگر فرد فقط در سطح سوالای قلمچی باشه تراز بالایی داره و همچنین تو کنکور ازاد چون تشابه زیادی داره با ازاد من این طور فکر می کنم به خاطر همینه که من می گم اگر به این شکل نگاه بشه سطح سوالاش پایین ازمونا تنها وسیلن و یک امادگی باید ما سطحمون خیلی بیشتر از این ازمونا باشه ...پس فرقی نمی کنه کجا ازمون بدی مهم اینه که تو خوب بخونی و خیلی قوی تر باشی............نظر من این که جایی باید ازمون داد که همچین سطح سوالاش ابدار باشهتا خودتم قوی تر بشی........
نمی دونم گاما.قلمچی. اندیشه سازان(مبتکران).گاج.گزینه دو و یا............بین اینا یکی رو انتخاب کن ولی سعی کن خیلی سطحت بیشتر از اینا باشه که تنها ازمون برات یه امادگی بشه...
همین دیگه حرفی فکر نکنم باقی مونده باشه......
نه ببینید این درست نیست که بگیم سطح سوالات آزمونای کانون پایینه.
بنظرم سطح سوالات تو دروس عمومی واقعا استاندارده و تو دروس اختصاصی هم آسون داره و هم سخت.
حتی بچه هایی هم که ترازشون 8000 بود و اکثر درسا رو 100 می زدن به هیچ وجه نمی گفتن سطح سوالات کانون پایینه بلکه می گفتن اتفاقا سطح سوالات بالایی هم داره.
اینی که خیلیا میگن قلمچی سطح پایینه اگه به کارنامه خود این افراد دقت کنید خودشون هم تراز یا درصد بالایی رو کسب نمی کنن پس بهتره خیلی به این حرف ها توجه نکنید.
اما در کل بنظرم نحوه سوال دراوردن و خلاقیت آزمون های گزینه2 بسیار بهتر و نزدیک تر به کنکوره تا قلمچی.قلمچی بیشتر سوالاش جنبه معماگونه دارن اما گزینه 2 درسو خوب برا بچه هاش جا میندازه و ذهنشونو خلاق می کنه.
بنظرم آزمون دادن مفیده اگه باعث بشه ما نقاط قوت و ضعفمونو بهتر بشناسیم و وضعیت خودمونو ارتقا بدیم.اینه که مهمه.نه رقابت بین دانش آموزان.
بنظرم سطح سوالات تو دروس عمومی واقعا استاندارده و تو دروس اختصاصی هم آسون داره و هم سخت.
حتی بچه هایی هم که ترازشون 8000 بود و اکثر درسا رو 100 می زدن به هیچ وجه نمی گفتن سطح سوالات کانون پایینه بلکه می گفتن اتفاقا سطح سوالات بالایی هم داره.
اینی که خیلیا میگن قلمچی سطح پایینه اگه به کارنامه خود این افراد دقت کنید خودشون هم تراز یا درصد بالایی رو کسب نمی کنن پس بهتره خیلی به این حرف ها توجه نکنید.
اما در کل بنظرم نحوه سوال دراوردن و خلاقیت آزمون های گزینه2 بسیار بهتر و نزدیک تر به کنکوره تا قلمچی.قلمچی بیشتر سوالاش جنبه معماگونه دارن اما گزینه 2 درسو خوب برا بچه هاش جا میندازه و ذهنشونو خلاق می کنه.
بنظرم آزمون دادن مفیده اگه باعث بشه ما نقاط قوت و ضعفمونو بهتر بشناسیم و وضعیت خودمونو ارتقا بدیم.اینه که مهمه.نه رقابت بین دانش آموزان.
نمی دونم گاما.قلمچی. اندیشه سازان(مبتکران).گاج.گزینه دو و یا............بین اینا یکی رو انتخاب کن ولی سعی کن خیلی سطحت بیشتر از اینا باشه که تنها ازمون برات یه امادگی بشه...
همین دیگه حرفی فکر نکنم باقی مونده باشه......