pegahmm

New Member
لایک ها
375
پاسخ : برنامه شما برای تابستان 93

مدرسه ما كه والا نه برنامش معلومه نه كاراش معلومه نه اصن حضور ما سال ديگه در اين مدرسه معلومه!!(معدل=فاتحه!!)
ولى ديگه تمام تابستون فقط بايد المپياد بخونم و كلاساي المپياد+كلاس زبان!:((
هعيييي
احتمال داره كلاس درسي هم بذارن كه فقط رياضي و فيزيكشو ميرم....

لایک ها
120

ما در واقع فقط 3 هفته از کل تابستون تعطیلیم.
:224:

No_name

New Member
لایک ها
141

حالا تابستون هیچی ما کنکورمون هم میافته تو ماه رمضون دیگه کیک و ساندیس نمیدن من اصلی ترین انگیزم نابود شده اصن یه وضعی
شوخي نكن !!! :13:

من فقط به اميد كيك و سانديسش مي خواسم كنكور بدم ! :| :4:

لایک ها
120

اره بابا افتاده تو ماه رمضون
گفتتن عقب نمیندازن

لایک ها
120

راسي دقيق بگو تاريخ كنكور (حالا اينو خواسي تقريب بزن :4:) وساعت شروع كيه ؟ :confused:
تقریبشم سخته اما گفتن تجربی 8 صبح شروع میشه.

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!)
من به هیچ وجه کلاس نمیرم ٰ
برنامه اصلی من قلمچیه ٰ
فیزیک چهارم رو 2 ماه پیش شروع کردم اگه همینطوری پیش برم تا 20 مرداد تموم میشه ٰ
تو درسای پایه هم مشکل خاصی ندارم ولی تابستون باید محکم کاری بشن ٰ
ریاضی چهارم رو قبلا خوندم و تابستون محکم کاری میشه ٰ
باید رو شیمی و زیست چهارم هم کار کنم ٰ
این برنامه کلیه که باید بشینم با دوستام ریزشو تنظیم کنیم:)

لایک ها
120

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!)
من به هیچ وجه کلاس نمیرم ٰ
برنامه اصلی من قلمچیه ٰ
فیزیک چهارم رو 2 ماه پیش شروع کردم اگه همینطوری پیش برم تا 20 مرداد تموم میشه ٰ
تو درسای پایه هم مشکل خاصی ندارم ولی تابستون باید محکم کاری بشن ٰ
ریاضی چهارم رو قبلا خوندم و تابستون محکم کاری میشه ٰ
باید رو شیمی و زیست چهارم هم کار کنم ٰ
این برنامه کلیه که باید بشینم با دوستام ریزشو تنظیم کنیم:)
دمت گرم پس ما خیلی عقبیم
عقب نه صفریم

No_name

New Member
لایک ها
141

دمت گرم پس ما خیلی عقبیم
عقب نه صفریم
ان الله معنا :4:

اماجدي :

بابا ما (تو رو نمي دونم اما خودم !) تا الان درگير المپ بوديم و گفتيم بقيه فعلا درنبود ما حال كنن !
ولي اگ خدا صلاح ديد و نخواست ما المپ مر دو دربيايم فك نكن ما اينجا ديواريم !
بخوايم له كنيم له مي كنيم همونطور كه تا خود اول دبيرستان كسي حريف ما نبود بعد از اينم نيس !
فعلا تا اعلام نتايج دي اكتيويم بعد از اون ديگ...

REIHOON_IBO

New Member
لایک ها
458

من این تاپیک و حرفا و برنامه های شما ها رو دیدم اصلا اعتماد به نقسم تجزیه شد :d

حقیقتش اینه که من جز زیست هیچ تست دیگه ای نزدم جز المپیاد هیچ ازمون دیگه ای ندادم ، هیچی از سال دوم بلد نیست حتی متن کتاب ها رو ، هیچی هیچی !

مدرسه ما تابستون هیچ کلاسی نمزاره خیلی بخواد شاخ کار کنه کلاس های اصلیمونو از شهریور شروع کنه ، من کلاس شیمی رو خصوصی کنکور میرم فقط صرفا برای انکه زود به اتمام

برسه ، ریاضی رو کلاس پیش رو میرم (کنکوری نمیرم تا وقتی که پیش رو نخوندم) ولی فیزیک کنکور میرم چون پیش رو خوندم ، عربی کلاس و خوندن احتیاج ندارم !

گزینه دو ثبت نام کردم احتمالا میرم قلم چی ثبت نام کنم ببنیم برنامه کدومشون بهتره طبق اون برم جلو !

فقط من الان گیجم نمیدونم از کجا شروع کنم از چی شروع کنم کی شروع کنم چجور شروع کنم + خیلی هم خسته ام !

دعا کنید :(

آخرین ویرایش توسط مدیر

mohammad76

New Member
لایک ها
37

بچه ها بنظرتون ریاضی(تجربی)پیش رو بخونم تو تابستون؟ ریاضیمم ضعیفه

Wight

New Member
لایک ها
888

هیج کلاسی آموزشی و غیر آموزشی نخواهم رفت!

هیچ آزمونی نخواهم داد!

هیچ کلاسی مدرسه مان نخواهد گذاشت!

تا آخر ماه رمضان هیچ مطالعه ای نخواهم داشت!

کلا بیکار و علاف!!

اگه حوصله داشته باشم و دستم به کار بره! بعد ماه رمضان المپیاد می خونم!!

تماااام!!!

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

من هم شخصا تا الان در طول تحصیلم کلاس بیرون نرفتم من بعد هم لااقل امسال برنامه ای برای کلاس رفتن ندارم!!!!تابستون انشاالله در کنار المپیاد سوم اختصاصی رو خواهم خوند زیستش که حله بقیه شم self studying!!!!خیلی هنر کنم کلاس عربی مدرسه رو برم!!!!!

لایک ها
1,804

بچه ها بنظرتون ریاضی(تجربی)پیش رو بخونم تو تابستون؟ ریاضیمم ضعیفه
فصل اول پيش كه احتماله و به دو تا فصل از پايه مربوط ميشه رو بخون
فصل دوم از ٦ تا مبحث تشكيل شده كه جز صحيح و درجه دو و قدر مطلق تو سومم بودن بخون ، لگاريتم و نمايي و دنباله هم كه تو دوم بودن بخون
فصل سوم كه مشته سومم بود بخون تا تو مشتق گيري روان شي چون واسه كاربرد مشتق لازمه ، كاربرد مشتق اگه تونستي يه دور بخون ذهنت آماده باشه نامرد خيلي نفسگيره
فصل ٥ و ٦ چيزي نداره كه بخوايي از الان انرژي صرف كني واسش ، بذار بمونه واسه سال تحصيلي

iranikia

New Member
لایک ها
235

دوستان فقط یه توصیه این که درسا رو زود نخونین ، من از 15 مهر امسال شروع کردم و سال 2 و 3 هم کلا مدرسه نبودم ، درسا 15 اردیبهشت تموم شد . خیلی از دوستام که درسا رو خیلی زود تموم کردن الان که اصل کاره ترازشون هفتصد هشتصد تا افت کرده ....

Lord.m

New Member
لایک ها
67

در کل دوست عزیز برنامه ی من برای تابستان به یک شرط بستگی داره: المپیاد شیمی
اگه قبول شم تا وقت هست سرفصلا رو از روی شیمی عمومی سی فای و مک کوری یه مرور می کنم
اما اگه قبول نشم با توجه به اینکه سومم، روزای شنبه تا پنجشنبه صبح ساعت شیش پا میشم یه صبحونه ی مفصل می زنم یه کمی کششی کار می کنم یه دوش می گیریم پیاده راه میوفتم طوری که ساعت هشت کتابخونه باشم تا یک میخونم یک میام خونه ناهار می خورم یه استراحت کوچیک بعد بابام ساعت سه میرسونتم کتابخونه از بقالی جلوی کتابخونه دوتا بیسکوئیت برای همون روز و روز بعد می گیرم تا ساعت نه می خونم بابام ساعت نه میارتم خونه یه شام رژیمی مختصر می خورم مسواک می زنم می خوابم روزای تعطیلم همین برنامست فقط یک الی دو ساعت بسته به شرایط از مدت مطالعه کم می کنم در ضمن روزای تعطیل فقط یادداشتامو مرور می کنم درس جدید نمی خونم
اما برنامه ی مطالعاتیم اینه که در کل کتابای قبل پیشو کامل ببندم دیگه درسای پیشم میذارم واسه طول سال
موفق باشید

لایک ها
1,804

دوستان فقط یه توصیه این که درسا رو زود نخونین ، من از 15 مهر امسال شروع کردم و سال 2 و 3 هم کلا مدرسه نبودم ، درسا 15 اردیبهشت تموم شد . خیلی از دوستام که درسا رو خیلی زود تموم کردن الان که اصل کاره ترازشون هفتصد هشتصد تا افت کرده ....

زود تموم كردن از هزاران نظر بهتر از دير تموم كرنه ، مهمترينش استرسيه كه وقتي دير تموم ميكني مياد سراغت
اين كه دوستاي شما نميتونن خودشونو با مرور كردن مديريت كنن و ٧٠٠ ترازشون مياد پايين مشكل اوناس ، زودت تموم كردن به هيچ وجه بد نيس به شرطي كه سرسري نخوني كه زود تموم كني

لایک ها
21

آخه مگه آدم چقد ظرفیت داره که این دروس بعضا مزخرف رو چندین بار بخونه؟
آورین!کاملا باهات موافقم!ینی ی چیزی گفتی ک انصافا باید بنویسن قاب طلا بگیرنش بزنن به دیوار!
وحالا برنامه ام!
من ک تا امسال فقط میرفتم مدرسه میشستم میز آخر نه گوش میدادم نه تو خونه میخوندم!هر سالم به خودم میگفتم از سال بعد میخونم(که البته نمیخوندم)!ولی انصافا اگه دیگه از امسال نخونم بدبختم!(چون میخوام ی رتبه خوب تو کنکور بگیرم...)و بیشتر تو تابستون میخوام پایه دومم رو قوی کنم(هم عمومی هم اختصاصی)و دیگه اینکه دروس تخصصی سوممو بخونم،درسای پیشم از تابستون سال بعد ک میرم پیش شروع میکنم...بچه ها انقد رویای فک نکنین!چیه پاتونو گذاشتین تخته گاز میرین جلو!اینکه" آی تابستون میخوام سوم و پیشو تموم کنم و..." این جینگولک بازیا رو جمع کنین!برین ببینین رتبه های برتر چه طوری درس خوندن!اونا رو درسا تسلط داشتن و این کارم فقط با جلوتر خوندن درسا بدست نمیاد!هر کاری رو تو وقت خودش انجام بدین!الکیم جو نگیرتتون بیخودی پف کنین!!!شما فقط درست خوندنو یادبگیرین اونوقت میتونید ی رتبه خوب بگیرید(مگر این که دور از جونتون خنگ باشید ک مجبورید اون موقع انقد بخونید تا بمیرید!)

sina16

New Member
لایک ها
313

من که احتمالا المپیاد رو قبول نمیشم!!(حتما البته!)

بعد یکم ناراحت میشم!و پس از آن طبق برنامه قلمچی پیش میرم...اما یه مشکل اینه که ظاهرا تو برنامشون عمومیای سال دوم اصلانیست.اختصاصیم دوتا!

نمیدونم خودم بخونم(سال دوم رو!)یا اصلا نخونم(عمومیاشو!)!

what should i do???!!

بالا