abrang

New Member
لایک ها
748
پاسخ : برنامه ی تابستان خواندن ادبیات

خب حالا برنامه ی من که ان شا الله از فردا شروع می کنم.

1) امشب اتاقمو مرتب می کنم که وقتی خواستم از فردا شروع کنم تو روحیه م تاثیر منفی نذاره.:4:

2) توکل به اونی که اگه بخواد تا ته مدال طلای المپیاد می تونم برم حتی از اونم بالاتر...:26::4:

3) حالا برنامه ی من:
از 1 شهریور تا 7 شهریور :

روزی دوفصل تاریخ ادبیات1+دوره همون دوفصل(البته از فصل 4 به بعد چون بقیه شو خوندم.)+تست همون دوفصل

از 8 تا 15:

ادبیات 2+ دوره کتاب+ تست ادبیات 2

از 16 تا 23:

زبان فارسی 2+ دوره+ تست

از 23 تا 30:
عربی 2 + دوره+تست(اگه وقت اضافه اومد زبانم می خونم)

بقیه شم انشاالله باشه تو طول سال البته قبل اینکه منابع اعلام بشه اگه خواستید برناممو براتون می ذارم.

(البته خب این برنامه فقط برای بچه هایی که امسال می رن دومو تازه رنگ کتابارو می بینن وگرنه بچه های سوم سریعتر باید تموم کنن.)

abrang

New Member
لایک ها
748

سلام. اولین روز با موفقیت به پایان رسید........:97:

شما چی کار کردید بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لااقل فقط یه سر بزنید بازدیدتون ثبت بشه دلمونو خوش کنیم..............

واقعا آدم انجمن ادبیو باز می کنه خوابش می گیره!!!

انگار نه انگار که یه ماه دیگه مهر که شروع شد باید جدی بخونیم.

یه پیشنهادی...... انتقادی....... روزی سه بار به این تاپیک سر می زنم بلکه یکی فقط یه بااااااااار بازدید کنه.....

بچه های المپیاد ادبی! مثله اینکه خیلی خسته اییییییید....

لااقل فقط بیاید بگید مام هستیم......

یه ذره شوق المپیاد ، شوق مدال طلااااااااااا شما قراره نه ماه دیگه مدال طلا بگیریا .......:3:

لایک ها
600

من پیشنهادم واسه تاریخ ادبیات اینه که حتما حتما هر دوره رو که میخونی نت برداری کنی...
چون یادت میره...
بعدم دسته بندی کن...
مثلا یادت بمونه بوشکور در مورد رودکی چی گفته و ....!
این موضوع ها تو تاریخ ادبیات مهم هستند...!

abrang

New Member
لایک ها
748

من پیشنهادم واسه تاریخ ادبیات اینه که حتما حتما هر دوره رو که میخونی نت برداری کنی...
چون یادت میره...
بعدم دسته بندی کن...
مثلا یادت بمونه بوشکور در مورد رودکی چی گفته و ....!
این موضوع ها تو تاریخ ادبیات مهم هستند...!
راستش خواستم این کارو بکنم منتهی دیدم اگه بخوام خلاصه کنم انقدر زیاد میشه که دیگه حوصله ی خوندنشو ندارم... چون یه جورایی همه جاهاش ممکنه سوال باشه دیگه... گفتم شاید بهتر باشه با خودکار رنگی دور مطالب مهمش خط بکشم.... البته خب الان کتابی م ندارم.... هر جا پرسیدم نداشتم .... کتابمو از اینترنت دانلود کردم .

لایک ها
600

راستش خواستم این کارو بکنم منتهی دیدم اگه بخوام خلاصه کنم انقدر زیاد میشه که دیگه حوصله ی خوندنشو ندارم... چون یه جورایی همه جاهاش ممکنه سوال باشه دیگه... گفتم شاید بهتر باشه با خودکار رنگی دور مطالب مهمش خط بکشم.... البته خب الان کتابی م ندارم.... هر جا پرسیدم نداشتم .... کتابمو از اینترنت دانلود کردم .
خب این کارخوبه خیلی...فقط یه راهی باشه که سریع بتونی مرور کنی...
از اینترنت که مشکلی نداری؟!اگه داری خب من میتونم واسه کتاب کمک کنم

abrang

New Member
لایک ها
748

خب این کارخوبه خیلی...فقط یه راهی باشه که سریع بتونی مرور کنی...
از اینترنت که مشکلی نداری؟!اگه داری خب من میتونم واسه کتاب کمک کنم
نه دیگه ممنون کل فصل هاشو تا آخر دانلود کردم ولی امیدوارم تو طول سال برسم که کتابو از اول بخونم و دوره کنم.....7 روزه دیگه کتابا میاد .... دارم روزشماری می کنم.... خیلی خیلی ممنون.:3:

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

دوستان به نظرم تابستون بیشتر روی قدرت و فهم ادبی کار کنین.و خیلی وارد منابع غیر درسی نشین.اشتباهی که خودم کردم و تو تابستون تاریخ بیهقی خوندم.منابع درسی هم تاریخ ادبیات رو کاملا مفهومی بخونین نه به صورت سطحی.نمودار کشیدن خیلی میتونه کمکتون کنه.روی کاغذ های a3 واسه خودتون با خودکاراری رنگی هز شاعر رو زندگی نامشو چارت کنین بزنین جایی که تو دیدتون باشه و مدام مرور کنین.و ادبیات هم بیشتر تست های قرابت کار کنین چون خیلی مهمن.حتی تست هایی که ممکنه تا امروز جزو سوالای المپیاد نبوده باشن..هر شب حداقل یک غزل حافظ خوندن و معنی کردن ساده لغاتش خیلی میتونه واسه مراحل بعدی یا حتی منابع بعدی کمکتون کنه.
همیشه موفق و پیروز باشید

saba75

New Member
لایک ها
1,143

سلام شماها چه کتابایی رو میخونین؟ من که تا الان چیزی نخوندم..:186::186:

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
59

بهترین کاری که تو تابستون میتونید انجام بدید تلاش برای افزایش قدرت درک مطلبه.تاریخ ادبیات هم مبحث فراریه و اگر توی تابستون به خوبی براش وقت بذارید می تونید ار پسش بربیاید. کار کردن تستهای قرابت و آرایه هم بسیار مفیده.

بالا