برنجهای مسموم!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
یه ایمیل واسم رسید در مورد قضیه برنجهای مسموم(از طرف خواهرم) که کل مطالبش رو کپی میکنم اینجا: (لطفا به این تاپیک پست بفرستین تا در فهرست آخرین ارسالها بمونه و همه ببیننش)

از سوی اداره استاندارد تهران
اسامی برنج های مسموم خارجی اعلام شد

خبرگزاری ها - رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی تهران رسماً اعلام کرد: 13 نوع برنج خارجي وارداتي غيراستاندارد و غيرقابل مصرف است .

مهدي پورهاشم گفت: براساس استانداردهاي بين المللي (كدكس) و استانداردهاي داخلي بايد ميزان اين سموم به علت آنكه بخصوص سرب، آرسنيك و كادميوم از فلزات سنگين هستند صفر باشد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]وي افزود: آزمايشات كارشناسان نشان داد، ميزان سم مايكوتوكسين در حد صفر است و مشكل خاصي ندارند.[/COLOR] ولي سرب در برنج ها موجود است و در برخي انواع آن اين ميزان بسيار بالاست.

رئيس اداره كل استاندارد استان تهران گفت: آرسنيك موجود در اين برنج ها از حد مجاز استاندارد نيز بسيار بالاست و خطرناك است.

[COLOR=#NaNNaNNaN] وي گفت: كليه برنج هاي وارداتي با نامهاي[/COLOR]

آريا
خاطره
181
مينويك
پاندا
محسن
مه كلاسيك
آفرين
مژده
كريستال
جادوگر
كمال ملكي
طوبا طلايي

با استانداردهاي بين المللي و داخلي مغايرت دارند.
پورهاشم خاطرنشان ساخت: نظر به اينكه سفارت كشور هندوستان در تهران در اين رابطه مكاتباتي با اداره استاندارد داشته است،نتايج اين آزمايشات در صورت لزوم به وزارت امور خارجه اعلام خواهد شد.

گفتنی است مجلس وزیران بازرگانی و کشاورزی را به همین دلیل احضار کرده است.

با توجه به این که در خانه های بسیاری از دوستان و فامیل های همه ما دستکم یکی از این 13 نوع برنج وجود دارد و انها و بچه هایشان در معرض این برنج های آرسنیک دار هستند ، این ایمیل را به هر که دوستش دارید فوروارد کنید تا بیش از این برنج سمی نخورند.این یک وظیفه انسانی است.

bihamta

New Member
لایک ها
345
دیروز روزنامه ی همشهری نوشته بود همه ی برنجهای وارداتی سالم اند!!!!!!!!!!!!!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
من فکر کنم آلوده باشن البته نه به این حد که شلوغش کرده ان
آخه همه چیز از اون گزارش اعتراض شالیکاران شمال به تبلیغ برنج های وارداتی شروع شد که میگفتن نمیدونیم چطور اینقدر برنجشون بلند میشه!!
من خودم فکر میکنم این برنجا رو با مهندسی ژنتیک اینطوری کرده ان.

bihamta

New Member
لایک ها
345
رنج‌هاي وارداتي مجاز، سالم اعلام شد
صنايع غذايی- گروه اقتصادي:
پس از نزديك به يك ماه جنجال بر سر آلودگي برنج‌هاي وارداتي سرانجام اعلام شد برنج‌هاي هندي سالم‌اند.
براساس اطلاعيه روابط عمومي وزارت بهداشت، ديروز ستاد ملي سلامت اعلام كرد: همه برنج‌هاي وارداتي مجاز، سالم است.
براساس اين اطلاعيه، 13 نوع برنج وارداتي كه قبلا به‌عنوان برنج‌هايآلوده معرفي شده بود در آزمايشگاه‌هاي معتبر و با نظارت كارشناسان وزارتبهداشت و مؤسسه استاندارد و ساير مراكز تحقيقاتي مورد بررسي مجدد قرارگرفت.
براسـاس گــزارش سـتاد ملي بررسي سـلامت برنج، نتايج به دسـت آمــدهمشخص كرد كه همه برنج‌هاي وارداتي داراي مجوز، فاقد هرگونه آلودگي بوده واز نظر رعايت معيارهاي بهداشتي و استانداردهاي لازم مورد تأييد هستند.
به اين ترتيب به‌نظر مي‌رسد داستاني كه شباهت زيادي به داستان چند سالپيش در مورد چاي وارداتي داشت با اين اطلاعيه خاتمه يافته است، اما بايدمنتظر بود و واكنش‌هاي برخي مقامات اداره استاندارد و ديگر مراجع دولتي رادر اين مورد در روزهاي آينده مشاهده كرد. در همين حال ديروز خبرگزاريايسنا گزارش داد كه واردات برنج‌هاي هندي و پاكستاني متوقف نشده است.
محمدرضا نادري، معاون امور گمركي گمرك ايران در پاسخ به اين سؤال كهآيا واردات برنج‌هاي هندي قطع شده است، با اشاره به اين موضوع كهثبت‌سفارش را قبل از ورود، وزارت بازرگاني انجام مي‌دهد، گفت: اگر وزارتبازرگاني براساس شرايطي كه سازمان‌هاي صادركننده مجوز تعيين مي‌كنند اجازهورود بدهد، بعد از ورود، مجدد توسط اين سازمان‌ها (سازمان استاندارد،سازمان حفظ نباتات و معاونت غذايي وزارت بهداشت) از نظر كيفيت مورد آزمايشقرار مي‌گيرد و اگر مجوز ترخيص دادند، گمرك هم ترخيص مي‌كند.
وي در اين مورد تصريح كرد: تاكنون هيچ مورد توقفي نداشتيم و براساس مجوزي كه صادر شده مثل سابق كالا را ترخيص مي‌كنيم.
واكنش استاندارد تهران
پس از اطلاعيه ستاد ملي سلامت برنج، مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتياستان تهران در واكنش به اظهار نظر اين كميته گفت: حرف جديدي در اين شرايطندارم. محمد مهدي پورهاشم به فارس گفت: حرف جديدي در حال حاضر ندارم،ترجيح مي‌دهم در اين شرايط حرفي نزنم، اما حرف‌هاي قبلي خود را هم تكذيبنمي‌كنم. پورهاشم در برابر اصرار خبرنگار به پاسخگويي در اين باره گفت:قرار شده فقط كميته بررسي آلودگي برنج حرف بزند.
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=98519

najafi2020

New Member
لایک ها
195
منم فکر کنم برنج ها شامل مقدار زیادی Pb هستند. همه ی ما خوب می دونیم که پاکستان داره یک سری فعالیت های هسته ای انجام میده. اگه اشتباه نکنم برای تهیه یک کیلوگرم 235_U به یک تن سنگ معدن اورانیم نیاز داریم. یکی از مهمترین اجزای سنگ معدن اورانیم, ایزوتوپ های مختلف Pb است . به نظر من همین موضوع باعث مسمومیت برنج های پاکستان میشه.

Rostami

New Member
لایک ها
15
najafi2020 گفت
منم فکر کنم برنج ها شامل مقدار زیادی Pb هستند. همه ی ما خوب می دونیم که پاکستان داره یک سری فعالیت های هسته ای انجام میده. اگه اشتباه نکنم برای تهیه یک کیلوگرم 235_U به یک تن سنگ معدن اورانیم نیاز داریم. یکی از مهمترین اجزای سنگ معدن اورانیم, ایزوتوپ های مختلف Pb است . به نظر من همین موضوع باعث مسمومیت برنج های پاکستان میشه.
معذرت می خوام ولی نمیشه اینقدر راحت همه چی رو به هم ربط داد به نظرم شما خیلی عجولانه و سریع نتیجه گیری کردین!اصولا فعالیت های هسته ای اونم در جایی مثل پاکستانت که شیر تو شیره خیلی مخفیانه و تحت مراقبت انجام میشه!!

بالا