لایک ها
181
پاسخ : برگزیدگان استانی

به این میگن عمار دو اکانته. عمار قلابی!
عمار چرا اینقده به کلاسای مدرسه بها میدی؟ بها نده! مث من!
بیا 4روز اونجا کمی صفا کنیم (!)

----
مجیدی :
مجید، دلبندم ، این محمدعلیه. نه مقارات.

----
قرائت :
خواهشا دست از این نام کاربریت بردار. هرجوری بخوای قرائت رو تایپ کنی به انگلیسی ، یه جوریه! نام کاربریتو فارسی کن. یه درخواست بده به مدیران سایت. تا بشه محمدعلی قرائت. یا یه نام درست و حسابی دیگه. تا کم کم عادات غلط بخشکه!
نه دوتا اکانت ندارم،نامم رو دگرگون کردم،همین!!!
راستی من به کلاسای مدرسه بها نمیدم،از ناظممون میترسم!!! من که تو مدرسمون از همه منضبط ترم رو پاچه ی شلوارم رد دندون ایشون زیاد دیده میشه،چه برسه بخوام بی انضباطی هم بکنم! البته سعیم رو میکنم بپیچونم ولی قول نمیدم!

loyal75

New Member
لایک ها
211

4 روز چیزی نیس! بیخیال مدرسه شین! بعا حسرت میخورینا!
منو بگو 6 جلسه گسسته و تحلیلی از دس میدم!:219:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

4 روز چیزی نیس! بیخیال مدرسه شین! بعا حسرت میخورینا!
منو بگو 6 جلسه گسسته و تحلیلی از دس میدم!:219:

M.A.GHarAat

New Member
لایک ها
37

بچه ها دلتونو به تابستون بعد كنكور خوش نكنينا ، تا همين امروزش پدرمون در اومده ، تازه ميشه يه نفسي كشيد ، كه يه ماه هم نمونده تا شروع سال تحصيلي :-|

اين ٤ روز خيلي حيفه هااا...... زبونم مو در آورد از بس گفتم d:

M.A.GHarAat

New Member
لایک ها
37

جزوه ها رو قرار بود از شنبه بفرستن برامون ، اينا هر وخ بفرستن يه روز بعدش قاعدتا بايد برسه اصفهان ، چرا نيومده هنوز؟!!
ما كه منتظريم :165:

saranini

Active Member
لایک ها
154

منم امیدوارم بتونم بیام.

تجربه جدیدیه ولی متاسفانه جبرانش خیلی زحمت داره .البته منظورم خودم بود که دیگه داوطلب شدم!!

التماس دعا

آخرین ویرایش توسط مدیر

14thsunrise

New Member
لایک ها
5

منم دوباره بگم تاثیری داره؟
برین که حیفه. چیزایی یاد می گیرید و خاطراتی خواهید داست که تمام عمر باهاتون همراه خواهد بود.

kfxray13

New Member
لایک ها
201

این فولدر دوره 5م. هرکی هرچی قابل انتشار داشت بعنوان ضمیمه میل بده. تا اضافه بشه به فولدر
https://drive.google.com/open?id=0ByjgPISMAraeMDFkWE1lZFNNQTQ&authuser=0

و این هم جزوه 35تایی ها.
الکتروریسی کار اصلیشونه. بقیه فصلها مشابه ماست. ماهم دو فصل اضافه تر داریم.
https://drive.google.com/open?id=0ByjgPISMAraeVnltLVU3RUxNcUtXWDJlRVg3ekVKMUhEWU5j&authuser=0

و این هم فولدر دوره پارسال :
https://drive.google.com/open?id=0ByjgPISMAraeelNUTTVxTXNZUm8&authuser=0

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

14thsunriseبعضیا دلشون میخواد که برن ولی بدلیل تاریخ برگزاری دوره که خیلی تاریخ داغونیه و
عملکرد بد بعضی از آغایون ، دانش آموز رفتنش 3حالت داره.
1.
یا میره که رفتنش یه خورده مضر هست چون کلاس و کلی کار داره.
2.
یا اصلا نمیره که نرفتنش ناراحتش میکنه بخاطره 2دلیلی که تو 2خط اول گفتم.
3.
یا بزور میره که هم فکره کاراشه هم فکر دوره ی 3 روزش یا 10روزشه.

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

من که خوشبختانه برنامم جور شد و میام ... ولی فکر نکنم بتونم جزوه رو بخونم ... فقط میام که در دوره حضور داشته باشم! :)
راستی من اگر صبح شنبه برسم دیره؟ یا قبول می کنن؟
مگر اینکه مثل دکتر حسابی که شبی یک ربع فرانسه میخوند و در عرض دو سال فرانسه ی فصیح (!) صحبت میکرد (البته اگر واقعا حقیقت داشته باشه! شایعه در موردش زیاده!) منم شبی یک ربع نانو بخونم ببینم در دو هفته چی میشم .... :)
راستی جالبه جزوه برگزیدگان استانی به ما نرسیده و کیوان که برگزیده کشوریه دارش ... با عالم غیب در ارتباطی؟

من که خوشبختانه برنامم جور شد و میام ... ولی فکر نکنم بتونم جزوه رو بخونم ... فقط میام که در دوره حضور داشته باشم! :)
راستی من اگر صبح شنبه برسم دیره؟ یا قبول می کنن؟
مگر اینکه مثل دکتر حسابی که شبی یک ربع فرانسه میخوند و در عرض دو سال فرانسه ی فصیح (!) صحبت میکرد (البته اگر واقعا حقیقت داشته باشه! شایعه در موردش زیاده!) منم شبی یک ربع نانو بخونم ببینم در دو هفته چی میشم .... :)
راستی جالبه جزوه برگزیدگان استانی به ما نرسیده و کیوان که برگزیده کشوریه دارش ... با عالم غیب در ارتباطی؟

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

ولی من خیلی هارو دیدم که در شهریور یک سفری میرن که باز از مهر با قدرت شروع کنند!
حالا این دوره هم میشه سفر دیگه ... فکر نکنم خیلی لطمه ای وارد شه! خیلی نگران نباشید!

لایک ها
38

ولی من خیلی هارو دیدم که در شهریور یک سفری میرن که باز از مهر با قدرت شروع کنند!
حالا این دوره هم میشه سفر دیگه ... فکر نکنم خیلی لطمه ای وارد شه! خیلی نگران نباشید!
وضعتون از من که بد تر نیست معلم عربی من گفته کل عربیو تو ۱۰ جلسه تموم میکنیم بعد تستزنیو شروع میکنیم ۱۰ جلسه دقیقا میوفته ۱۰ روز دوره ، حالا اینو چیکارش کنم

love star

Moderator
لایک ها
942

از دوره ي 4روزه ايا كم كردن!به ما يه روزه ايا اضافه كردن!
كارگاه ما شده دو روزه!دلتون بسوزه!(صرفا جهت قافيه سازي بود:4:)

loyal75

New Member
لایک ها
211

وضعتون از من که بد تر نیست معلم عربی من گفته کل عربیو تو ۱۰ جلسه تموم میکنیم بعد تستزنیو شروع میکنیم ۱۰ جلسه دقیقا میوفته ۱۰ روز دوره ، حالا اینو چیکارش کنم
اوه اوه! خب یه خودی نشون میدادیییی!! یه بسته شیرینی میگرفتی ! یا با مدیرتون میحرفیدی!

اگه نمیتونین به چیزایی که برا رسیدن به دوره ازدس میدین فکر نکنین و در همچین موارد بحرانی هستین بنظرم نیاین بهتره..!
من خودم از حدود 15 جلسه کلاسم میزنم ولی میدونم که میتونم جبران کنم از معلماهم قول گرفتم کمکم کنن.. بالاخره کنکور مهم تره..

اوه اوه! خب یه خودی نشون میدادیییی!! یه بسته شیرینی میگرفتی ! یا با مدیرتون میحرفیدی!

اگه نمیتونین به چیزایی که برا رسیدن به دوره ازدس میدین فکر نکنین و در همچین موارد بحرانی هستین بنظرم نیاین بهتره..!
من خودم از حدود 15 جلسه کلاسم میزنم ولی میدونم که میتونم جبران کنم از معلماهم قول گرفتم کمکم کنن.. بالاخره کنکور مهم تره..

* viva *

New Member
لایک ها
65

نمره دیفرانسیل من از الآن معلوم شده . 0 !!!! دبیر دیبفرانسیلمون گفتن اگه برم دوره مستمرم = 0:17::4::22::22:
حالا از دیفرانسیل بگذرم نمیدونم با تحلیلی و گسستم چی کار کنم !!! اونا هم به تبعیت ( و تقلید ) از دبیر دیفرانسیلمون همین تصمیمو گرفتن ! کلا همشون دور هم جمع شدن دست به دست هم دادن من هنوز دوره نرفته دق مرگ بشم !:22::22::4:
من که دوره کنسل بکن نیستم ... میام حتما . ولی اسممو عوض میکنم اگه سر پل صراط تک تکشونو کچل نکنم :15::4:
اقای مجیدی شما هم سخت نگیرین ... 10 روزه همش ! ینی نمیتونین 10 روزو جبران کنین بعدا :17:؟!!! حتما میتونین دیگه ... .

لایک ها
181

نمره دیفرانسیل من از الآن معلوم شده . 0 !!!! دبیر دیبفرانسیلمون گفتن اگه برم دوره مستمرم = 0:17::4::22::22:
حالا از دیفرانسیل بگذرم نمیدونم با تحلیلی و گسستم چی کار کنم !!! اونا هم به تبعیت ( و تقلید ) از دبیر دیفرانسیلمون همین تصمیمو گرفتن ! کلا همشون دور هم جمع شدن دست به دست هم دادن من هنوز دوره نرفته دق مرگ بشم !:22::22::4:
من که دوره کنسل بکن نیستم ... میام حتما . ولی اسممو عوض میکنم اگه سر پل صراط تک تکشونو کچل نکنم :15::4:
اقای مجیدی شما هم سخت نگیرین ... 10 روزه همش ! ینی نمیتونین 10 روزو جبران کنین بعدا :17:؟!!! حتما میتونین دیگه ... .
آفرین به این دل و جرات! من که از این دلا ندارم واقعیتش!

loyal75

New Member
لایک ها
211

چه معلمایی داریییییییننن!!!! خدا به دادتون برسه!
معلمای ما اینقد ماهن! تازه یکیشون وقتی بهش گفتم گفت بعد دوره کلاس رفع اشکال میذاره برام :89:

لایک ها
38

از یه بسته گذشته یه قنادیو باید کلا تخلیه کنم تو مدرسه ما هرکی ساز خودشو میزنه . حرفش شد بگم دبیر فیزیک ما به خاطر یک جلسه تکالیفو حل نکردن گازم گرفت هنوزم اثارش رو دستمه:224::15:

M.A.GHarAat

New Member
لایک ها
37

مجانى كلاس ميزاره؟! :-o

.....

بچه هاااا ، نمي خواد بياين ها ، اصن خبري نيس ك ده روز يا ٤ رووز بيخود دور هميم و اصن چيزي ياد نمي گيريم كه ، شهربازي نميريم كه (خدا وكيلي شهربازي اگه تو دوره ٤ روزه نباشه ، منم نميام :96: ) ، بعد ديگه براتون بگم،،، اصن شبيه سازي نداره كه ، اصلاااااا اصلاااااا هم مدال و اينا خبري نيس كه ، برا چي ميخواين برين؟؟ هان؟؟

لایک ها
181

از یه بسته گذشته یه قنادیو باید کلا تخلیه کنم تو مدرسه ما هرکی ساز خودشو میزنه . حرفش شد بگم دبیر فیزیک ما به خاطر یک جلسه تکالیفو حل نکردن گازم گرفت هنوزم اثارش رو دستمه:224::15:
جدی میگین؟ پس من چقدر ناشکرم،معلمای به این مهربونی دارم بعد میگم پاچه گیرن!

بالا