- لایک ها
- 1,216
پاسخ : به نظر شما اين حرف درسته يا نه؟ " كف شهرستان بايد كمتر از كف تهران باشه."
جملات بالا نقل قول یکی از تهرانیاست.نتیجه گیری با شما...
یعنی با نویسنده کتاب المپیاد که طراح ها را میشناسه رفیقن.یعنی ایشان که دوم دبیرستان هستند میدونن طراح ها چه سلیقه ای دارند.
بعد تهرانیا بیان بگن ما که امکانات نداریم و کلاس نمیریم...همه چیز واضح و مشخصه...
نمیدونم شما چطور برداشت کردی که ایشون با نویسنده ی کتاب رفیقه ؟ من خودم چند بار با نویسنده ی کتاب مکاتبه کردم ... از طریق ایمیل ..
و اون کسی هم که به عنوان طراح سوال گفتن بیشتر یه حدسه ... اصلا" من خودم اول این حدسو زدم ... و آمارش رو هم از همین راهبرای این جا گرفتم ... پس ما به منبع غیب وصل نیستیم !!!
و ضمنا" باید بدونی که معمولا" طلا های هر سال میدونن طراح سوالای همون سال کیه ...
اتفاقن اون فیزیکیه خودش طراحه!!!البته صحیح شاید نکنه.
و شما نگرانش نباش چون نمرشو میدن و اتفاقن مصحح ها هم آرک دوست دارن!!میتونی از آقای طهماسب زاده بپرسی(چون میدونه مصحح ها کین و میدونه نمره میدن یا نمیدن و تو کتاب خودش هم یکسری جوابارو با آرک نوشته).
:159:و شما نگرانش نباش چون نمرشو میدن و اتفاقن مصحح ها هم آرک دوست دارن!!میتونی از آقای طهماسب زاده بپرسی(چون میدونه مصحح ها کین و میدونه نمره میدن یا نمیدن و تو کتاب خودش هم یکسری جوابارو با آرک نوشته).
جملات بالا نقل قول یکی از تهرانیاست.نتیجه گیری با شما...
یعنی با نویسنده کتاب المپیاد که طراح ها را میشناسه رفیقن.یعنی ایشان که دوم دبیرستان هستند میدونن طراح ها چه سلیقه ای دارند.
بعد تهرانیا بیان بگن ما که امکانات نداریم و کلاس نمیریم...همه چیز واضح و مشخصه...
و اون کسی هم که به عنوان طراح سوال گفتن بیشتر یه حدسه ... اصلا" من خودم اول این حدسو زدم ... و آمارش رو هم از همین راهبرای این جا گرفتم ... پس ما به منبع غیب وصل نیستیم !!!
و ضمنا" باید بدونی که معمولا" طلا های هر سال میدونن طراح سوالای همون سال کیه ...