abrang

New Member
لایک ها
748
پاسخ : به یک نفر راه یافته به مرحله دوم المپیاد ادبی نیاز است!

بچه هایی که تجربه ی المپیاد ادبیو دارن(حتی اگر مرحله ی دوم م قبول نشدید) می تونید تو بحث ما شرکت کنید... ما تازه واردهای المپیادی به شما نیاز داریم.... اگه به سوالاتمون جواب بدید ممنون می شیم.

frahmani110

New Member
لایک ها
163

هر سه تاشو درست زده بودید؟
من یه ذره برنامه م عقب افتاد....:42::42:. دیگه نمی رسم تاریخ ادبیات 2 رم تموم کنم....( الان هنوز سر تاریخ ادبیات 1 م و دیگه هیچی نخوندم):4: تاریخ ادبیات 1 رو تا سر فصل ابوالمعالی یه نگاه کردم..... اگه تاریخ ادبیات 2 رو بذارم برای تو طول سال مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟:185:

نمیدونم هرسه تاش درست بود یا نه چون پاسخنامه رو نگاه نکردم...
من خودم تاریخ ادبیاتم افتزاحه و تستهای آنرا هم اصلا خوب نزدم. کل تاریخ ادبیات 1و 2 رو هم نه در طول سال بلکه شاید یک ماه قبل از مرحله اول خوندم. اگه تاریخ ادبیات سختته سعی کن رو موضوعات دیگه تسلط داشته باشی...

abrang

New Member
لایک ها
748

نمیدونم هرسه تاش درست بود یا نه چون پاسخنامه رو نگاه نکردم...
من خودم تاریخ ادبیاتم افتزاحه و تستهای آنرا هم اصلا خوب نزدم. کل تاریخ ادبیات 1و 2 رو هم نه در طول سال بلکه شاید یک ماه قبل از مرحله اول خوندم. اگه تاریخ ادبیات سختته سعی کن رو موضوعات دیگه تسلط داشته باشی...
ممنون.. خیلی خوب مشاوره می دید( جدی گفتم:115:)... عین آبی که بریزن رو آتیش ... یعنی انقدر استرس آدم می خوابه که عاشق لطافت المپیاد ادبیات میشه. بازم ممنون.( ولی خودمونیما سخت تلاش کردید!:4:)

بالا