بیش از 200 هزار نفر برای مرگ در مریخ ثبت نام کردند!

لایک ها
2,054
[h=2]
[/h]

5 ماه پس از آنکه یک کمپانی خصوصی فضایی در هلند اعلام کرد که برای سفر یک-طرفه به مریخ ثبت نام می‌کند، 202,586 نفر از 140 کشور مختلف جهان برای این سفر ابزار علاقه نشان دادند.
بیش از 200 هزار نفر برای سفر یک-طرفه به سیاره سرخ ابزار علاقه نشان داده‌اند. این افراد با تهیه فیلم از خود نشان داده‌اند که چرا باید برای این ماموریت انتخاب شوند.

چهار نفر از بین این افراد در 31 آگوست انتخاب شدند و حالا کمیته انتخابی این ماموریت، در حال بررسی دیگر متقاضیان برای سفر به مریخ است.ظاهرا روش کار به این شکل بوده که افراد مختلف از مناطق گوناگون دنیا، علاوه بر پر کردن یک فرم مخصوص، ویدویی از خود تهیه نموده و در آن صحبت‌های خود را برای قانع نمودن کمیته انتخابی بیان می‌کنند تا آنها را متقاعد به انتخاب‌شان نمایند. یک برنامه تلویزیونی قرار است، مرحله آخر انتخاب افراد را بصورت زنده پخش کند.SpaceX قرار است در نهایت بین 24 تا 40 نفر را انتخاب نموده و آنها را برای مدت 7 سال بر روی زمین، آموزش داده و سپس این مشتاقان سفر به سیاره سرخ را در سال 2023 به مریخ ارسال کند.این افراد قرار است در مریخ زندگی کنند! آن هم تا پایان عمر!

More Than 200,000 People Sign Up To Die On Mars | Popular Science

saba75

New Member
لایک ها
1,143
پاسخ : بیش از 200 هزار نفر برای مرگ در مریخ ثبت نام کردند!

وای چقدر بد! :42:

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

اگه دقت کنین خیلی عالیه
قرار نیست بمیرن
اونجا گیاهان خاص رو پرورش میدن کار های دیگه میکنن و زمینه ای برای بقیه افراد فراهم میکنن
منم اگه اونجا اینترنت باشه میرم:d

sina

New Member
لایک ها
385

من می خواستم ثبته نام کنم اما نتونستم فیلمی تهیه کنم که توش دلایله قانع کننده باشه:21:

amin

New Member
لایک ها
515

واقعا زندگی براشون سخت میشه اینا یا افسردن یا دیوونه
اصلا چه ارزشی داره که تا اخر عمر اونجا بمونن و تا عمر دارن فقط اسمون سرخ و زمین های خاکی ببینن و توی یه لباس زندگی کنن
تا اخر عمرشونم غذای جیره بندی شده رو بخورن؟

لایک ها
12

چه باحال من عاشق تنوع تو زندگیم:93::93:

بالا