AUG

New Member
لایک ها
8
سلام بچه ها.برای بیو شیمی اینجا رو مناسب دیدم. من می خوام اول عید بیو شیمی رو شروع کنم ولی قبلش باید مباحث شیمی رو خوب بلد باشم.واسه همین چند تا از فرمول هایی رو که مبداشونو نمی دونستم نوشتم. اگه در موردشون اطلاعات یا کتابی سراغ دارین ممنون می شم بهم بگین.
1-قانون کلمب:E=k.q1.q2/Dr
2-قانون بیر:A=ε.c.l
3-S=m(1-vp)/f
4-در مورد معادله ی میکاییلیس –منتن کجا می تونم اطلاعات بیشتری پیدا کنم؟
4-نمودار معکوس دو گانه چیست؟
5-الکترون π غیر مستقر چیست؟
6-منظوراز مسطح بودن پیوند چیست؟
7-منظور از چرخش حول پیوند چیست؟وپیوند دوگانه از این نظر چگونه است؟
8-زوایای دو وجهی چه زوایایی هستند؟
9-{G=∆GO+RTLn[c][D]/[A][B∆

فعلا بای :twisted: :wink: :!:

mt_cioid

New Member
لایک ها
3
سلام دوست عزیز. نمی دانم شما سال چندمی باشی ولی به نظر می آید دوم باشی. خود من سومم.
برای تمامی سوالات تشریحی و یک سوال فرمولی (لامبرت-بیر) می تونی از کتاب بیوشیمی لنینجر یا استرایر استفاده کنی.
قانون کولن در کتاب فیزیک سوم دبیرستان!
سومین فرمول رو اطلاعی ازش ندارم.
سوالات 4 و 4 (!) ودر همون بیوشیمی هایی که بالا گفتم هستند.
بقیه سوالات رو می تونید تو اون کتاب ها هم پیدا کنید.
منظور از چرخش حول پیوند چرخیدن یک اتم نسبت به ان است. مثلاً شما اتان (C2H6) را در نظر بگیرید. اتم های کربن می توانند حول پیوند یگانه کربن-کربن بچرخند. و وضعیت اتم های هیدروژن متصل به آنها می تواند نسبت به اتم های هیدروژن متصل به دیگری متغیر باشد. برای اطلاعات بیشتر به لنینجر رجوع کن. پیوند دوگانه از نظر چرخش سفت و سخت است و نمی چرخد. به همین علت پیوند پپتیدی روی یک صفحه قرار دارد. (لنینجر انتشارات آییژ دو جلد 45000 تومان بهترین انتخاب است!)
موفق باشید. :wink:

AUG

New Member
لایک ها
8
سلام دوست خوبم. از کمکتون فوق العاده ممنونم.ولی تا اونجایی که تو کتاب فیزیک سه هست قانون کولن به این صورتF=kq1q2/r2: :?: :idea: .در ضمن من کتاب استرایر رو دارم و تو اون هم کم و بیش در مورد اینا صحبت کرده ولی برای من کافی نبود. یعنی دوست داشتم در موردشون بیشتر بدونم.لنینجر هم همینطوری توضیح داده یا بیشتر؟راستی قیمت کتاب اورجینالش رو گفتین یا ترجمه؟ :roll: :roll:
اینو هم باید اضافه کنم که من سال سومم. :!: :p

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
میشه یه کتاب اسونتر برای بیوشیمی معرفی کنید تا بعداز خوندن اون استرایر رو شروع کنیم منظورم اینه که پیش زمینه ای برای خوندن استرایر داشته باشم . :roll:

Ali007

New Member
لایک ها
70
ببخشيد منظورتون از كتاب آسونتر چيه؟
يعني به اطلاعات پايه اي نياز دارين؟
اگه ميخواين اطلاعاتي در مورد بيوشيمي(البته به صورت كلي) بدست بيارين و به نوعي تازه كارتون رو با المپياد زيست شروع كردين به نظرم فصل 29 شيمي عمومي مورتيمر(جلد 2)كمكتون مي كنه.
اين فصل يه سري اطلاعات پايه اي از بيوشيمي رو در اختيارتون ميذاره(البته به صورت كلي)
شما ميتونين با تفكر روي كلمه به كلمه متون اين فصل و اكتفا نكردن به مطالب اين فصل! و رفتن به دنبال مطالب بيشتر اطلاعات خوبي رو بدست بيارين.
اما اگه سطح تون بالاست اصلا" بهش نزديك نشين!
با تشكر :twisted:

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
ممنون :roll: سطحش که زیاد پایین نیست؟

Ali007

New Member
لایک ها
70
گفتم كه اطلاعات كلي توش داره در حد 15 صفحه. اين كتاب بالاخره مورتيمره ديگه! :p
شيمي عموميه،ولي شما ميتونين اطلاعاتي كلي از بيو شيمي به دست بيارين.
من يه توصيه ديگه دارم براتون شما اصلا" اين كتاب رو نخرين.
ببينين كدوم دوستتون داره برا المپياد شيمي ميخونه.جلد دوم مورتيمر رو ازش بگيرين
و بخونين 15 صفحه بيشتر نيست.اگه كسي رو پيدا نكردين برين سراغ كتابخونه.
تو كتابخونه حتما" پيدا ميشه.
در ضمن من يه دوستي دارم كه داره برا المپياد زيست ميخونه:
كمپبل+گايتون+رست+زيست تا پيش دانشگاهي +شيمي تا سوم رو تموم كرده
ازش ميپرسم چه كتابي برا بيوشيمي مناسبه (البته پيش زمينه اي برا استراير باشه) و حداكثر تابعدازظهر فردا با خبرتون ميكنم(تو همين تاپيك)
با تشكر :twisted:

Ali007

New Member
لایک ها
70
الوعده وفا!:
همون طور كه ميدونين استراير دو جلده كه هر جلدش حدود 700 صفحه هست و200 صفحهش مربوط به فتوسنتزه و 300 صفحش مربوط به آمينو اسيد و..................
به گفته ي دوستم:هيچ كتاب(پيش زمينه ) خوبي براي استراير پيدا نميشه و به نوعي استراير خودش پيش زمينه ست. و دو راه وجود داره يا بيخيال بيو شيمي بشين يا به جنگ با استراير برين!
يه جوري باهاش كنار بياين.بالاخره دارين المپياد ميدين ديگه!امتحان نهايي كه نيس!! :oops:

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
ممنون پس به سوی جنگ با استراير فقط می تونم بپرسم اسم این دوست شما چیه؟بازم ممنون :?:

Ali007

New Member
لایک ها
70
جنگ با استراير! خيلي خوبه
آقاي محمد سميعي.ايشون تازه امسال ميرن دوم(مثل بنده)
اگه سوال ديگه اي هست در خدمتم. :twisted:

Ali007

New Member
لایک ها
70
جنگ با استراير! خيلي خوبه
آقاي محمد سميعي.ايشون تازه امسال ميرن دوم(مثل بنده)
اگه سوال ديگه اي هست در خدمتم. :twisted:

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
دوستتون اقای سمیعی واقعا گایتون رو تموم کردن ؟محتویات کتاب خیلی زیاده :?:

Ali007

New Member
لایک ها
70
دوستم آقاي سميعي! از سوم راهنمايي دارن برا المپياد زيست ميخونن و در ضمن به گفته ي خودش جلد 1و2 گايتون رو هنو كامله كامل نخونده ولي كامل استراير رو خونده و گياهيش هم كه قويه.(منظورم اينه كه دوستم گياهيش قويه!)
در كل كتاب زياد داره و البته اينم بگم زيادم خونده.
اگه سوالي دارين بگين تا ازش بپرسم.

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
انشالله سوالات زیادی در حین خوندن زیست پیش میاد که به نوبت همشون رو ازشون و ازتون خواهم پرسید.ممنون

بالا