تاييد مدرسه براي المپياد چگونه است ؟؟؟

M_S_J

New Member
لایک ها
4
سلام به همه ي دوستان عزيز
بچه ها يك سوالي براي من به وجود امده بود و خيلي عجله دارم خواهش مي كنم اگر كسي ميداند من را راهنمايي كند

الان براي ثبت نام كه اقدام مي كني مي نويسه كه بايد مديريت مدرسه ثبت نام كند در شرايطي كه وقتي امكان ثبت نام به صورت اينترنتي ايجاد مي شود يعني نياز به تاييد مدرسه نيست
حالا من نمي دونم خودم بايد كاري بكنم كه به رويت مدير برسه يا ايكه در مراحل بعدي به صورت خودكار به دست مدير ميرسه و نيازي به دخالت من نيست .

به نظر شما بخش تاييد مدير چطوري انجام مي شه

3DAli

New Member
لایک ها
110
پاسخ : تاييد مدرسه براي المپياد چگونه است ؟؟؟

سلام به همه ي دوستان عزيز
بچه ها يك سوالي براي من به وجود امده بود و خيلي عجله دارم خواهش مي كنم اگر كسي ميداند من را راهنمايي كند

الان براي ثبت نام كه اقدام مي كني مي نويسه كه بايد مديريت مدرسه ثبت نام كند در شرايطي كه وقتي امكان ثبت نام به صورت اينترنتي ايجاد مي شود يعني نياز به تاييد مدرسه نيست
حالا من نمي دونم خودم بايد كاري بكنم كه به رويت مدير برسه يا ايكه در مراحل بعدي به صورت خودكار به دست مدير ميرسه و نيازي به دخالت من نيست .

به نظر شما بخش تاييد مدير چطوري انجام مي شه
خود مدیر مدرسه یا همون مسئول ثبت نام و دفتر دار مدرسه شما از محل مدیران سایت سناد وارد میشوند تا کسانی راکه ثبت نام شان کامل شده است وهزینه را پرداخت کرده اند تایید کنند
واگر تمام مراحل را به طور درست طی کرده باشید و هزینه را پرداخت کرده باشید نام شما در صفحه ای که مدرسه در سایت سناد دارد قرار میگیرد و مدیر تایید میکند.همین

آخرین ویرایش توسط مدیر

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74

خود مدیر مدرسه یا همون مسئول ثبت نام و دفتر دار مدرسه شما از محل مدیران سایت سناد وارد میشوند تا کسانی راکه ثبت نام شان کامل شده است وهزینه را پرداخت کرده اند تایید کنند
واگر تمام مراحل را به طور درست طی کرده باشید و هزینه را پرداخت کرده باشید نام شما در صفحه ای که مدرسه در سایت سناد دارد قرار میگیرد و مدیر تایید میکند.همین
اگه پول هم ندی مدیر میبینه تو ثبت نام کردی !!!
ولی نمی تونه تایید کنه!!!

M_S_J

New Member
لایک ها
4

دمتون گرم خيلي كمكم كردين
من امروز ثبت نام كردم حالا ببينم چي ميشه
تا دو روز ديگه مدير را ميبينم به خودش ميگم بياد تاييد كنه

لایک ها
0

سلام به همه،ببخشید من اینجا تازه واردم...یک سوالی داشتم!
الآن از مدرسه ی ما برای ثبت نام در المپیاد اقدام شده و به ما هیچ اطلاعاتی درباره ی نحوه ی ثبت نام و دیگر چیز ها نگفتند،فقط گفتند که مبلغ 8000 تومان بیارید و اسمتون رو مینویسیم،اما من خودم این اطلاعات رو از اینترنت بدست آوردم،میخوام بدونم واقعا نمرات سال قبل برای ثبت نام نیازند،با اینکه مدرسه هیچ اطلاعی نداده؟
لطفا سریع کمک کنین!!

لایک ها
2,386

سلام به همه،ببخشید من اینجا تازه واردم...یک سوالی داشتم!
الآن از مدرسه ی ما برای ثبت نام در المپیاد اقدام شده و به ما هیچ اطلاعاتی درباره ی نحوه ی ثبت نام و دیگر چیز ها نگفتند،فقط گفتند که مبلغ 8000 تومان بیارید و اسمتون رو مینویسیم،اما من خودم این اطلاعات رو از اینترنت بدست آوردم،میخوام بدونم واقعا نمرات سال قبل برای ثبت نام نیازند،با اینکه مدرسه هیچ اطلاعی نداده؟
لطفا سریع کمک کنین!!

بخشنامه ي المپياد توي همين سايت هست.

اينم لينكش :http://www.irysc.com/291-بخشنامه-مرحله-اول-المپیاد-91/

بله شرط معدل مهمه البته براي يه چندتا درس خاص.

اگر قراره مدرسه براتون ثبت نام كنه ، فقط رشته ي المپيادتون رو بهشون بگين.

خودشون هم ثبت نام ميكنن و هم تاييد.

MR.ARYA

New Member
لایک ها
65

فك كنم اينطوريه كه اگه مرحله ٢ قبول شيد بخاين برين دوره وقتى شرايط لازم رو نداشته باشين
براي دوره ثبت نام نمى شين. يعني نمره به مرحله ١ هيچ ربطى نداره (البته فك كنما)

لایک ها
2,386

فك كنم اينطوريه كه اگه مرحله ٢ قبول شيد بخاين برين دوره وقتى شرايط لازم رو نداشته باشين

از شروط ثبت نام براي مرحله ي اول ، داشتن يه حد از نمره ي چندتا درس خاصه.

من منظورم معدل كل كارنامه نبود.

ولي نمره ي چندتا درس مهمن.

توي بخشنامه ش هست.

Behnia

New Member
لایک ها
38

نه فک نکنم چون کسی که دوره قبول میشه یعنی اون درسو تقریبا کامل بلده
و در ضمن شرط معدل برای مدیره که مثلا شما ثبت نام میکنی ولی نمره اون درس کمتر از اندازه ذکر شده است پس مدیر موظفه شمارو تایید نکنه (که میکنه):15:

3DAli

New Member
لایک ها
110

نه فک نکنم چون کسی که دوره قبول میشه یعنی اون درسو تقریبا کامل بلده
و در ضمن شرط معدل برای مدیره که مثلا شما ثبت نام میکنی ولی نمره اون درس کمتر از اندازه ذکر شده است پس مدیر موظفه شمارو تایید نکنه (که میکنه):15:
نه،اگه کسی شرایط لازم برای شرکت در المپیاد رو نداشته باشه و مرحله دو قبول بشه وبه دوره راه پیدا کنه طبق بخشنامه ی باشگاه برای دوره تابستانی از اون ثبت نام بعمل نمیاد.

اینم منبعhttp://ysc.ac.ir/include_news_001.php

لایک ها
2,386

نه،اگه کسی شرایط لازم برای شرکت در المپیاد رو نداشته باشه و مرحله دو قبول بشه وبه دوره راه پیدا کنه طبق بخشنامه ی باشگاه برای دوره تابستانی از اون ثبت نام بعمل نمیاد.

اینم منبعhttp://ysc.ac.ir/include_news_001.php

حتي اگه رتبه ي يك شده باشه؟

كلا اگر معدلش صدق نكنه توي شرايط ، حتي مرحله ي اول هم تاييد نميكنه مدير.

بالا