persianbamo

New Member
لایک ها
122
پاسخ : تا اعلام منابع بيكاريم؟!!!

چون نمیرسم ادبیات و زبان فارسی و گلستان و هزار چیزه دیگه رو بخونم میخوام فقط رو قرابت زوم کنم چون هم از هرکتابی چندتا شعر داره هم تو المپیاد قرابت زیاد میاد.
خواندن کتاب سبطی به عنوان منبعی کاملاً جانبی برای شما مفید خواهد بود؛ به طوری که تمرکز روی دروس کتاب ادبیات فارسی دبیرستان باشد و بعد از مطالعه‌ی دروس، به تست‌های "سبطی" بپردازید.
شخصاً با کتاب انرژی اتمی موافق نیستم؛ به دلیل حجم زیاد ممکنه باعث سردرگمی بشه؛ در حالی که کتاب سبطی کاملاً موجز! نوشته شده و به دلیل نظم نگارشی، موجب سردرگمی نخواهد شد.

Saba76

New Member
لایک ها
113

کتاب اقای هامون سبطی فوق العادست...

فقط میتونم بگم حتما حتما رویش وقت بگذارید ولی نه اینکه از منابع درسی غافل بشوید....

saba75

New Member
لایک ها
1,143

خواندن کتاب سبطی به عنوان منبعی کاملاً جانبی برای شما مفید خواهد بود؛ به طوری که تمرکز روی دروس کتاب ادبیات فارسی دبیرستان باشد و بعد از مطالعه‌ی دروس، به تست‌های "سبطی" بپردازید.
شخصاً با کتاب انرژی اتمی موافق نیستم؛ به دلیل حجم زیاد ممکنه باعث سردرگمی بشه؛ در حالی که کتاب سبطی کاملاً موجز! نوشته شده و به دلیل نظم نگارشی، موجب سردرگمی نخواهد شد.
منم سبطی رو تابستون خریدم ماشالله حجمش زیاده! ولی اگه بشه همشو خوند معجزست!

persianbamo

New Member
لایک ها
122

منم سبطی رو تابستون خریدم ماشالله حجمش زیاده! ولی اگه بشه همشو خوند معجزست!
حجمش نسبت به کتاب انرژی اتمی که خیلی بهتره.
راستی، من اشتباه گرفته بودم کتابارو. هرچند سبطی هم خوبه و لازمه! ولی به نظرم کتاب قرابت معناییِ نشر خوشخوان مفیدتره. چون درس به درس میاد جلو راحت میشه باهاش کار کرد حجمشم خیلی منطقیه. برای حنیف افحمیه، که خودش هم المپیادی بوده -اگر اشتباه نکنم!-. به نظرم از کتب واجب برای المپیادی‌هاست!

لایک ها
32

منابع المپیاد ادبی صرفاً کتب ادبی مثل بوستان و گلستان و... نیستند.اعم سوالات المپیاد رو از کتب درسی میدن.به نظرم یه المپیادی باید قبل از اعلام منابع خارج از کتب به کتاب های درسیش برسه و اونها رو مرور کنه.برای دریافت منابع هم به سایت:www.ysc.ac.irمراجعه کنین.اینجا میذارن چه منابعی باید خونده بشه.

بالا