تحصیل همزمان در دو رشته

only4you_mehr

New Member
لایک ها
6
سلام دوستان :D
مم میخوام هم توی رشته ی پزشکی و هم مترجمی زبان تحصیل کنم
امکانش هست ؟
شرایطش چیه ؟
با تشکر :D :!:

m-narvan

New Member
لایک ها
6
دانشجو مشمول دستورالعمل تحصیل هم زمان در دو رشته عبارتند از:
الف: برگزيدگان آزمون سراسري با معرفي سازمان سنجش
ب: برگزيدگان المپياد علمي دانش‌آموزي كشور با معرفي وزارت آموزش و پرورش (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي باعنوان پذيرش دانش‌آموزان برگزيده در دانشگاهها بدون شركت در آزمون سراسري)
ج: برگزيدگان جشنواره خوارزمي با معرفي سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران
تبصره 1: برگزيدگان آزمون سراسري موضوع بند الف، كساني هستند كه مجموع نمرات اكتسابي آنها در آزمومن سراسري حداقل دو و نيم انحراف معيار از ميانگين نمرات در گروه آزمايشي مربوط بالاتر باشد.
تبصره2: دانشجويان كه فاقد شرايط مذكور در بندهاي الف تا ج باشند، اما به دليل داشتن ويژگيهاي استثنايي به تشخيص گروه آموزشي مربوط و تأييد شوراي آموزش دانشگاه، دانشجوي ممتاز شناخته شوند، از سوي دانشگاه به شورا معرفي مي‌شوند تا پس از بررسي و تأييد شورا بتوانند از مزاياي اين آيين‌نامه بهره‌مند شوند.

ماده3. رشته دوم انتخابي دانشجو براي تحصيل همزمان بايد:

الف: در مقطع كارشناسي باشد.
ب: جزو رشته‌هاي مورد تأييد شوراي هدايت استعدادهاي درخشان باشد.
تبصره1: رشته دوم انتخابي دانشجو بايد از رشته‌هاي مورد نياز توسعه فرهنگي (مانند رشته الهيات و زبان و ادبيات فارسي) و يا مورد نياز توسعه علمي كشور (مانند رشته‌هاي علوم پايه و فلسفه) و يا از نظر علمي مكمل رشته اول دانشجو (مانند رشته شيمي و زيت‌شناسي براي دانشجويان رشته پزشكي و فيزيكي و رياضي براي دانشجويان رشته‌هاي مهندسي و رشته زبان خارجي براي اغلب رشته‌ها) و يا شكوفا كننده ذوق هنري دانشجو (مانند رشته‌هاي گروه آزمايشي هنر) باشد.

عجب آدم اکتیوی هستین
ملت همون پزشکی رو هم حال و حوصله ندارن بخونن.البته زبان خوبه برای پزشکی هم به درد میخوره.

only4you_mehr

New Member
لایک ها
6
m-narvan گفت
ب: برگزيدگان المپياد علمي دانش‌آموزي كشور با معرفي وزارت آموزش و پرورش (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي باعنوان پذيرش دانش‌آموزان برگزيده در دانشگاهها بدون شركت در آزمون سراسري)
تبصره 1: برگزيدگان آزمون سراسري موضوع بند الف، كساني هستند كه مجموع نمرات اكتسابي آنها در آزمومن سراسري حداقل دو و نيم انحراف معيار از ميانگين نمرات در گروه آزمايشي مربوط بالاتر باشد.
تبصره2: دانشجويان كه فاقد شرايط مذكور در بندهاي الف تا ج باشند، اما به دليل داشتن ويژگيهاي استثنايي به تشخيص گروه آموزشي مربوط و تأييد شوراي آموزش دانشگاه، دانشجوي ممتاز شناخته شوند، از سوي دانشگاه به شورا معرفي مي‌شوند تا پس از بررسي و تأييد شورا بتوانند از مزاياي اين آيين‌نامه بهره‌مند شوند.

تبصره1: رشته دوم انتخابي دانشجو بايد از رشته‌هاي مورد نياز توسعه فرهنگي (مانند رشته الهيات و زبان و ادبيات فارسي) و يا مورد نياز توسعه علمي كشور (مانند رشته‌هاي علوم پايه و فلسفه) و يا از نظر علمي مكمل رشته اول دانشجو (مانند رشته شيمي و زيت‌شناسي براي دانشجويان رشته پزشكي و فيزيكي و رياضي براي دانشجويان رشته‌هاي مهندسي و رشته زبان خارجي براي اغلب رشته‌ها) و يا شكوفا كننده ذوق هنري دانشجو (مانند رشته‌هاي گروه آزمايشي هنر) باشد.

عجب آدم اکتیوی هستین
ملت همون پزشکی رو هم حال و حوصله ندارن بخونن.البته زبان خوبه برای پزشکی هم به درد میخوره.
خیلی ممون از راهنماییتون
خودم می خواستم بعد کنکور زبانم رو خوب کنم دیدم نشد چون همش یا تو اینترنت بودم یا بازی می کردم :lol:
گفتم اینجوری زبان رو دنبال کنم بهتره
8)
بازم تشکر :twisted:

FMIcho

New Member
لایک ها
1
من شنیدم اگه یه رشته آزاد با یه رشته سراسری باهم بخونیم به آزاد اه مدرک نمیدن؟!؟!
کسی راجع به صحت اش خبر داره؟

m-narvan

New Member
لایک ها
6
قانون دو رشته ای سال 77 تصویب شده.من خودم خیلی ها رو میشناسم که دو رشته ای خوندن حتی تا پارسال ولی الان توی ویژه نامه سامان رشته پیک سنجش صفحه 12 توضیح دوره های روزانه نوشته که
هیچ دانشجویی مجاز نیست هم زمان در دو رشته اعم از دولتی و غیر دولتی مشغول به تحصیل باشد.
توضیح دیگه ای هم من ندیدن .نمی دونم یعنی چی!
ضمن اینکه اگه می خواین زبانتون رو خوب کنین به جای اینکه تو دانشگاه بخونین که خیلی دردسر داره و زیاد هم کاربردی نیست،تو یه موسسه بخونین هم وقت کمتری می گیره هم راحت تر و بهتره.

only4you_mehr

New Member
لایک ها
6
m-narvan گفت
قانون دو رشته ای سال 77 تصویب شده.من خودم خیلی ها رو میشناسم که دو رشته ای خوندن حتی تا پارسال ولی الان توی ویژه نامه سامان رشته پیک سنجش صفحه 12 توضیح دوره های روزانه نوشته که
هیچ دانشجویی مجاز نیست هم زمان در دو رشته اعم از دولتی و غیر دولتی مشغول به تحصیل باشد.
توضیح دیگه ای هم من ندیدن .نمی دونم یعنی چی!
ضمن اینکه اگه می خواین زبانتون رو خوب کنین به جای اینکه تو دانشگاه بخونین که خیلی دردسر داره و زیاد هم کاربردی نیست،تو یه موسسه بخونین هم وقت کمتری می گیره هم راحت تر و بهتره.
یعنی واقعا نمیشه ؟؟ :eek:
موسسه و اینا که میرفتم :دی
ولی خب دیگه مدرک آدم داشته باشه کلاسش بالاتره :D :D :D

pozitrone

New Member
لایک ها
21
دو رشته ای فقط با همون شرایط بالا واسه یه عده ی خاص مجازه و برای بقیه ممنوعه.پیک سنجش هم قانون کلی رو نوشته و این تبصره رو لحاظ نکرده وگرنه الان هم میشه دورشته ای خوند البته با شرایط بالا.

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
m-narvan گفت

عجب آدم اکتیوی هستین
ببخشید من این دو و نیم نمره انحراف معیار رو نمیفهمم میشه توضیح بدین؟

بالا