تحقیق در مورد شیمی اول

lar30ty

New Member
ارسال ها
1
لایک ها
0
امتیاز
0
#1
با سلام خدمت اساتید محترم
اگه ممکنه لطف کنین به سواله من جواب بدین ممنون میشم ...
چرا در هوای بازدم نیتروژن کم هست ؟
تحقیق در مورد هوا کره میخاستم !؟
و سواله سوم هم چرا دریا و آسمون ابی هستش
ممنون اگه لطف کنین و جواب بدین
فقط فوری
ممنون از سایت خوبتون
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

nassim

New Member
ارسال ها
272
لایک ها
10
امتیاز
0
#2
سلام. من هم این سوال واسم پیش اومد. از معلممون پرسیدم گفتن که N2 کم نشده بلکه درصدش کم شده. چون حجم زیاد شده! :twisted:
 

kavosh

New Member
ارسال ها
396
لایک ها
75
امتیاز
0
#3
سلام.
راجع به این‌که چرا رنگ آسمون آبیه. به نظر من:
طول موج نور مريی آبی تقريباً برابر است با 475 نانومتر. به دليل طول موج کوتاهتر نور آبی در طيف نورهای مريی، نور آبی توسط مولکولهای موجود در اتمسفر زمين بهتر پراکنده شده و به همين دليل نيز آسمان آبی به نظر می رسد.
 

farshad_d

New Member
ارسال ها
163
لایک ها
14
امتیاز
0
#4
نور خورشید بوسیله مولکولها و ذرات گرد و غبار موجود در آسمان ، که معمولاً در مقایسه با طول موجهای نور مرئی بسیار کوچکند، پراکنده می‌شود. به این ترتیب ، نور طول موجهای کوتاه (نور آبی) بسیار شدیدتر از نور طول موجهای بلندتر بوسیله این ذرات پراکنده می‌شوند. وقتی که به آسمان صاف نگاه می‌کنیم ، بیشتر این نور پراکنده شده است که به چشم ما می‌رسد. دامنه طول موجهای کوتاه پراکنده شده (و حساسیت چشم آدمی به رنگ) منجر به احساس رنگ آبی می‌شود.

کوتاهترین طول موجهای طیف مرئی بیشتر مطابق بنفش است تا آبی ، پس چرا آسمان بجای آنکه بنفش باشد آبی است؟ نور خورشید اولیه در رنگ بنفش تا حدی ضعیفتر از آبی آست و بنفش کمتر از آبی به ما می‌رسد. دلیل مهمتر اینکه چشم انسان نسبت به بنفش کمتر از آبی حساس است. اینکه مردم آبی بودن آسمان را بوجود بخار آب در جو نسبت بدهند، شاید به این دلیل باشد که اغلب توده‌های آب آبی رنگ است.

از دلایل آبی بودن دریا این است که وقتی نور سفید چند متر از میان آب می‌گذرد، مولکولهای آب بخشی از انتهای سرخ طیف را جذب می‌کند و نوری که سرانجام به چشم بیننده منعکس می‌شود بیشتر آبی شده است. و در آسمان آب کافی برای چنین جذبی وجود ندارد. لایه اوزون نیز نور سرخ را تضعیف می‌کند، ولی نقش ناچیزی در آبی شدن آسمان دارد. از سوی دیگر ، فرض می‌کنیم که در یک روز مه آلود به آسمان نگاه می‌کنیم.

در این صورت ، نور آبی باریکه‌ای که به چشم ما می‌رسد بطور کامل پراکنده شده است، در حالی که طول موجهای بلندتر پراکنده نشده‌اند. بنابراین، احساس می‌کنیم که رنگ خورشید متمایل به قرمز شده است. اگر آسمان جوی نداشت، آسمان سیاه به نظر می‌رسید و ستارگان در روز دیده می‌شدند. در واقع از ارتفاع Km 16 به بالا ، که در آنجا جو زمین بسیار رقیق می‌شود، همان طوری که فضانوردان دریافته‌اند، آسمان سیاه به نظر می‌رسد و ستارگان در روز دیده می‌شوند.
تأثیر شرایط جوی گاهی هوا دارای ذرات گرد و غبار یا قطره‌های آبی به بزرگی طول موج نور مرئی است. اگر چنین باشد، رنگهایی جز رنگ آبی ممکن است به شدت پراکنده شوند. مثلاً ، کیفیت رنگ آسمان با بخار آب موجود در جو زمین تغییر می‌کند. روزهایی که هوا صاف و خشک است، آسمان آبی‌تر از روزهایی است که رطوبت هوا زیاد است. آسمان نیلگون ایتالیا و یونان ، که قرنها الهام ‌بخش شاعران و نقاشان بوده است، به سبب خشکی استثنایی هوای این سرزمینهاست.

مه آبی ـ خاکستری رنگی که گاهی شهرهای بزرگ را می‌پوشاند بیشتر به سبب ذراتی است که از موتورهای درون‌ سوز (اتومبیلها ، کامیونها) و کارخانه های صنعتی منتشر شده‌اند. موتور اتومبیل ، حتی وقتی که در حالت خلاص کار می‌کند، در هر ثانیه بیشتر از 100 میلیارد ذره منتشر می‌کند. بیشتر این ذرات نامرئی هستند و اندازه آنها در حدود m 0/000001 است.

چنین ذره‌هایی کالبدی برای تجمع گازها ، مایعات و ذرات جامد دیـگــــــر می‌شوند. این ذره‌های بزرگتر سبب پراکندگی نور و تیرگی هوا می‌شوند. گرانش بر این ذره‌ها تا وقتی که بر اثر تجمع مواد بیشتر در اطراف آنها خیلی بزرگ نشده‌اند چندان تأثیری ندارد. این ذرات اگر بر اثر باران و برف مکرر شسته نشوند ممکن است ماهها در جو زمین بمانند. تأثیر چنین ابرهای غبارآلودی بر آب و هوا و بر سلامتی آدمی بسیار مهم است.منبع:www.daneshname.roshd.ir
 

MUTE

New Member
ارسال ها
431
لایک ها
264
امتیاز
0
#5
مقدار نیتروژن فرقی نکرده فقط درصدش کم شده !
 

roxana

New Member
ارسال ها
58
لایک ها
19
امتیاز
0
#6
پاسخ : تحقیق در مورد شیمی اول .. فوری

دلیلش دقیقا اینه که
اگر کتاب را دیده با شید مقداربخار اب در دم 0 و در بازدم مقداری بیشتر است یعنی مقداری ماده اضافه میشود در بازدم (چون همان مقداری که اکسیژن مصرف می شود دی اکسید کربن ازاد می شود)
حالا قبلا با هم xوyوzدرصد میگرفتیم حالاxوyوzوt باید درصد بگیریم پس درصد همه ی مقدار ها تقریبا کمتر میشود
وهیچ نیتروژنی کصرف نمیشود
چون نیتروژن در خون نا محلول است و اگر در فشار زیاد وارد خون بشه در هنگام کم کردن فشار نیتروژن به صورت حبابی هایی در جداره رگ ها ازاد می شود و در بدن باعث امبولی هوا می شود (مانند قواصان)
 

نیوتن

New Member
ارسال ها
50
لایک ها
22
امتیاز
0
#7
پاسخ : تحقیق در مورد شیمی اول .. فوری

:41:امکان نداره مقدار نیتروژن کم یا زیاد بشه این درصدشه که متغیره:33:
 

manehsan

New Member
ارسال ها
1,150
لایک ها
701
امتیاز
0
#8
پاسخ : تحقیق در مورد شیمی اول .. فوری

سوال 1:نظر اساتید درسته اما در اصل از نیتروژن هم مقداری کم میشود زیرا
علاوه بر این که مقداری نیتروژن یه صورت هوای مرده باقی می ماند این نیتروژن برای جلوگیری از اکسید شدن بدن هم هست و تازه با زیاد شدن درصد گاز های دیگر مثل بخارآب و co2 چون ازدیاد این دو تقریبا 8 درصد است پس مقداری از همه گاز ها کم می شود.
 
بالا