mathsmart

New Member
لایک ها
130
سلام بچه ها بنظرتون چرا راهنمایی(دقیقا نمیدونم کدوم سال راهنمایی) بعضی چیز ها تو زبان رو غلط درس میدن
برای مثال جمله ی
do you have a pen
رو میگن
have you a pen

imooo

New Member
لایک ها
59
پاسخ : تدریس بد زبان

خوب اینی که شما میگی مربوط یه سال اول میشه و چون اون موقع زمان حال ساده نخونده بودیم به غلط میگفتیم Have you a pen اما درستش همون Do you have a pen
البته من از یک نفر شنیدم اولی مربوط به بریتیش و دومی برای امریکن ولی فکر نکنم درست باشه

لایک ها
43

مگه have you a pen غلطه؟فکر نمیکنم غلط باشه کاربردش کم تره اما مردم عامه معمولا از do you have a pen استفاده میکنند.
شما جایی دیدید یا شنیدید که بگن این جمله غلطه؟

ali19

New Member
لایک ها
260

تاحالا به ما که همچین جمله ای نگفتن
بعدا هم فک کنم have , has رو تو سال دوم و سوم خونیدم ها

mahallehm

New Member
لایک ها
487

سال اول بر پایه لهجه بریتیش بود. ولی بعدا امریکائی میشه. دلیلش اون هست. :33:

Ashkan A.I

New Member
لایک ها
21

نه اصلا بحث امریکن بریتیش نیست این به خاطر این بوده که هنوز حال ساده خونده نشده و البته باید این مشکل رفع بشه چون حتی توی کتابای سال های بعد کاربردی نداره!

اگه هم بخوایم بحث امریکن بریتیش باشه اینا صحیحن:

American: Do you have a pen?
British: Have you got a pen?

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همگی. have you a pen غلط نیست بلک حالت غیر رسمی یا اینفرماله.
ضمنا have got هم هست که در بعضی موارد میتونه بجای have بیاد(بیماری،نسبت خانوادگی،ملکیت).have got هم تو بریتانیایی هست هم تو آمریکن ولی تو بریتانیایی رایجتره و بیشتر تو گفتار کاربرد داره تا تو نوشتار.
نکته بعدی هم اینکه گذشته have got و have هردوتایی شون had.ضمنا من برای مشکلات چالش برانگیز گرامر کتاب Grammer in use رو بهتون توصیه میکنم.موفق باشید.:173:

Ashkan A.I

New Member
لایک ها
21

اگه از لحاظ اینفرمال بخوایم بررسی کنیم موضوع فرق می کنه! تازه در اون صورت ساختار جمله اصلی از بین می ره چون به صورت اینرمال ما داریم have a pen?

تازه کتاب های مدرسه که نمی خوان به صورت informal درس داده بشن!!!

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

ما معلممون همون سال اول این مشکلو با حوصله واسمون حل کرد دستشم درد نکنه .
فرق بریتیش و امریکن رو هم کامل توضیح داد
کلا بیس زبانمون با ایشون خوب ریخته شد . اگه با کتاب درسی بود که الان ..... :4:

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

اگه از لحاظ اینفرمال بخوایم بررسی کنیم موضوع فرق می کنه! تازه در اون صورت ساختار جمله اصلی از بین می ره چون به صورت اینرمال ما داریم have a pen?

تازه کتاب های مدرسه که نمی خوان به صورت informal درس داده بشن!!!
یه سر به این سایت بزن
آموزش زبان انگلیسی دوره راهنمایی - در باره فعل have.

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

خیلی جالب بود !
اما have you اینفرماله که به قول همین دوستمون قرار نیست در کتاب درسی درس داده بشه
در همین مقاله شما هم اشاره شده که کاربرد اون دو شکل گرامری و صحیح بیشتر هست تازه

masi_forlan

New Member
لایک ها
39

گرامر اولی قدیمیه ولی غلط نیس.فقط الان زیاد کاربرد نداره .ضمنا ربطی هم به بریتیش و امریکن اش نداره...!!!

Ashkan A.I

New Member
لایک ها
21

تازه دوست عزیز تو این سایتی که معرفی کردید نوشته که have you کم کاربرد لا اقل در سطح غیررسمی

یعنی حداقل در سطح غیررسمی کم کاربرده! اون که توی کانادا هم بود گفت که به گوش من غیر مصطلحه. من حتی از یکی که ۳۰ ساله تو آمریکاست پرسیدم گفت که have you توی بعضی از گویش های محلی کاربرد داره و توی زبان معیار نگیم هیچ ولی بسیار کم کاربرده!

setarewon

New Member
لایک ها
6

جوابت مشخصه برآدر من !
چون اون موقع (سال اول راهنمایی) ما هنوز زمان حال ساده و استفاده از do و does رو بلد نبودیم!
برای همین این جمله رو بدون وحود do به ما میگفتن تا یکم راه بیفتیم!
فقط هم این نیست!
دقیقا یادم نیست ولی یه چیز دیگه هم بود که تو راهنمایی به ما اشتباه میگفتن ولی تو دبیرستان اصلاحش میکردن و کلی مطالب هم بهش + میکردن!

bemoniri

New Member
لایک ها
200

کاربرد خودشو از دست داده ولی درسته

لایک ها
344

نه اصلا بحث امریکن بریتیش نیست این به خاطر این بوده که هنوز حال ساده خونده نشده و البته باید این مشکل رفع بشه چون حتی توی کتابای سال های بعد کاربردی نداره!

اگه هم بخوایم بحث امریکن بریتیش باشه اینا صحیحن:

American: Do you have a pen?
British: Have you got a pen?
مرسی اقا اشکان بله میتونید برید تو کتاب english result هم ببینید دقیقش همینه کتاب ما بر اساس لهجه بریتیش نوشته شده که از نظر بریتیش نویسا کتاب وزارتی مدارس ما به درد عمه نویسندش میخوره(ببخشید ولی لازم بود اینو بگم)بعدش میدونید روش اموزش زبان کتابای ما یه روش منسوخ شده سال 1998 هست؟یعنی ماز سال 77 تا حالا داریم چرندیات درس میدیم......بعد از اون 3 روش دیگه هم تا حالا منسوخ شدند و الان روش اموزش زبان انگلیسی روش vocabulary محوره که همراه با مکالمست وخود به خود کمک به یاد گیری گرامر هم میکنه.

بالا