آخه اگه بیشتر وقتم رو تو اینترنت نگذرونم کجا بگذرونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترنت یه کتابخونه ی بزرگ که من حتی اکثر مطالعم رو تو اون انجام می دم
با دوستام هم که تو همین اینترنت صحبت می کنم
اوقات فراغت هم تو همین اینترنت به بازی و وبگردی میگذره
پس برای چی باید این گنجینه رو ترک کنم؟؟؟!!!
آخه اگه بیشتر وقتم رو تو اینترنت نگذرونم کجا بگذرونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترنت یه کتابخونه ی بزرگ که من حتی اکثر مطالعم رو تو اون انجام می دم
با دوستام هم که تو همین اینترنت صحبت می کنم
اوقات فراغت هم تو همین اینترنت به بازی و وبگردی میگذره
پس برای چی باید این گنجینه رو ترک کنم؟؟؟!!!
من که بدجوری معتاد شدم منم حرف شما هارو قبول دارم درسته نت توی خیلی موارد بهم کمک می کنه و مفیده ولی دیگه واقعا اعتیاد زیادیش دردسر سازه من که هر روز چند بار باید بیام نت واقعا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!
خب این دیگه بستگی داره به خودت!
یه مدت کلا سیم و مودم و هر چی مربوط به نته جمع کن!
بذا یه جایی کلیدشم بده دسه یکی!
باعث میشه کمتر بری سراغش!
یا با توجه به علایقت !
مثلا اگه به کتاب یا نمیدونم فیلم علاقه داری!
بخر اینا رو!
سرت ُ باهاشون گرم کن که وقت نت اومدن نداشته باشی!
قبول دارم که دنیای اینترنت ما رو از دنیای واقعی دور می کنه ولی دنیای واقعی خیلی بدی ها داره که با دیدنشون روز به روز بیشتر از اینترنت خوشت میاد
برای ترک بیسبوک هم من خودم تنها کاری که تونستم بکنم این بوده که برای بیسسبوک برنامه بریزم مثلا فقط روزی 2بار سر می زنم
قبول دارم که دنیای اینترنت ما رو از دنیای واقعی دور می کنه ولی دنیای واقعی خیلی بدی ها داره که با دیدنشون روز به روز بیشتر از اینترنت خوشت میاد
برای ترک بیسبوک هم من خودم تنها کاری که تونستم بکنم این بوده که برای بیسسبوک برنامه بریزم مثلا فقط روزی 2بار سر می زنم
خواب پیشنهاد دومم که بازم خودم هم به کار می برم اینه که کامنت نزاری و در اینصورت notification ایجاد نمی شه و مطمئن باش مدت زمانی که میری فیسبوک خود به خود کم می شه
خواب پیشنهاد دومم که بازم خودم هم به کار می برم اینه که کامنت نزاری و در اینصورت notification ایجاد نمی شه و مطمئن باش مدت زمانی که میری فیسبوک خود به خود کم می شه