sinas1372

New Member
لایک ها
1
p-ghajari گفت
ولی دور از شوخی انیشتین هم اسکل بوده ها..

یعنی فقط 2 درصد مردم جهان می فهمند که گربه نمی تونه بغل ماهی و پرنده باشه.. و سگ بغل گربه..

ولی کلا این سوال یه مشکلی داره.. چون دلیل نمیشه که همسایه ای که ماهی داره یا پرنده نمی تونه همسایه ی گربه دار داشته باشه..

..

اگه سوال رو با این استلال حل کردی اشباه کردی

با توچه به مسئله فقط یک حالت وجود داره که بتونه همه شرط ها رو ارضا کنه
حل کردن این معما مثل حل کردن سودوکو می مونه باید جدول بکشی و با استلال منطقی خونه های خالی رو پر کنی

shalale

New Member
لایک ها
17
آقای قجری راس میگن
تکراریه و خیلی قدیمی
منم پنجم ابتدایی حلش کردم ولی نه تو 15 دقیقه

فکر کنم 45 دقیقه تا 1 ساعت

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
sinas1372 گفت
p-ghajari گفت
ولی دور از شوخی انیشتین هم اسکل بوده ها..

یعنی فقط 2 درصد مردم جهان می فهمند که گربه نمی تونه بغل ماهی و پرنده باشه.. و سگ بغل گربه..

ولی کلا این سوال یه مشکلی داره.. چون دلیل نمیشه که همسایه ای که ماهی داره یا پرنده نمی تونه همسایه ی گربه دار داشته باشه..

..

اگه سوال رو با این استلال حل کردی اشباه کردی

با توچه به مسئله فقط یک حالت وجود داره که بتونه همه شرط ها رو ارضا کنه
حل کردن این معما مثل حل کردن سودوکو می مونه باید جدول بکشی و با استلال منطقی خونه های خالی رو پر کنی

دقیقا...

جواب آلمانی است..

اگه این فرض رو نکنی که گربه نباید کنار ماهی، پرنده ، سگ باشه مسئله جلو نمی ره و حل نمی شه..

davenchi

New Member
لایک ها
76
من این سوالو بدون در نظر گرفتن این قضیه حل کردم.به نظر منم این سوالو خیلی بیشتر از دو درصد میتونن حل کنن. منم این سوالو اولین بار سال اول راهنمایی حل کردم اما یادم می یاد بیشتر از 3ربع طول کشید. چند وقت پیش که دوباره یکی از دوستام این سوالو بهم داد خیلی راحت تر از قبلا و توی 12مین حل کردم و راستشو بخواید عقل من کمتر از فامیل دو ساله ی اقای قجری میرسه چون تا وقتی که ایشون گفت که کلید حل این سوال قرار نگرفتن این حیوونای خاص پیشه همه اصلا به این موضوع فکرم نکرده بودم واز راه جدول حل کردم.شاید هدف انیشتین حل این سوال توی 10 دقیقه است که فقط دو درصد میتونن حل کنن.من که نتونستم توی ده مین حل کنم و شد 12مین.پس من جز دو درصدیا نیستم.

sinas1372

New Member
لایک ها
1
[[/quote]

دقیقا...

جواب آلمانی است..

اگه این فرض رو نکنی که گربه نباید کنار ماهی، پرنده ، سگ باشه مسئله جلو نمی ره و حل نمی شه..[/quote]

نه من دقیقا یادم هیچ کجا لازم به استفاده از این فرض نبود
اصلا این فرض غیر منطقی است و شانسی درست در امده
انشتین این قدر هم اسکل نبوده

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
نه..

بحث می کنیم با هم...

اگه از این فرض استفاده نشه مسئله جلو نمی ره..

بقیه نظری ندارن؟؟؟

پس چرا گفته سگ و گربه و ماهی و پرنده..

این همه حیوون..

یه روز قرار بذار بیلیارد زرتشت بریم بحث کنیم..

با این فرض برای مکان گربه محدودیت پیش میاد و مسئله جلو میره..

به نظر من...

من الان دوباره رو سوال فکر نکردم.. ولی یادمه این فرض لازم بود(سال 3وم دبستان) ...

الان هم به نظرم منطقی میاد..

یادمه با این فرض گربه فقط می تونه تو یکی از خونه های اول یا آخر باشه..

که سه تا خونه وجود داشته باشه برای سگ و پرنده و ماهی..

هر جای دیگه باشه 2 تا خونه وجود داره..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
من الان دوباره حل کردم..6:40 ...

البته دفعه ی دومه ... سال سوم دبستان بیشتر شد... پس اون ملاک نه این..

با این فرض حل کردم که گربه نمی تونه پیش اونا باشه... ببینید درسته؟؟

http://www.4shared.com/file/rtV9uQ5E/_online.html

آخه بابا منطقیه.. چرا سگ و گربه و پرنده و ماهی و اسب گه بتونه گربه رو از سه تای دیگه جدا کنه..این شانسیه سینا؟؟

ببین جوابت با من یکیه؟؟؟

جواب من تمام شروط رو ارضا میکنه..

پس طبق اصل یکتایی تو فیزیک جواب من جواب درسته..

چون انیشتین هم فیزیک دان پس منظورش همین بوده..

davenchi

New Member
لایک ها
76
من بودن در نظر گرفتن شرط اقای قجری به این نتیجه رسیدم.خانه اول زرد-نوشیدنی اب-نرو÷ی-گربه-دانهیل/خانه دوم ابی-چای-دانمارکی-اسب-بلدنز/خونه سوم قرمز-شیر-انگلیسی -پرنده-پالمال/خانه چهارم سبز-قهوه-المانی-ماهی-پرنس/خانه پنجم سفید-ابجو سوئیسی-سگ-بلومستر(اما استفاده از راه حل شما سرعت بالا میبره)شایدم کاملا اتفاقی باشه!!!!!!!!

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
به نظر من کاملا منطقیه.. و با این راه میشه تو 10 دقیقه حل کرد..

من خونه هارو از سمت راست شروع کردم.. برای همین جای خونه ی 4 و پنج من با شما فرق داره..

ولی به نظر من این که گربه نباید پیش 3 تای دیگه باشه کاملا منطقیه.. و هدف انیشتین هم همین بوده.. وگرنه این 4 حیوون خاص رو مثال نمی زد..با یه اسب که از این موش و گربه بازی ها به دوره..

من که روی نظرم محکم ایستادم..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
1 چیز دیگه..

اینکه سگ و گربه و ... نباید پیشه هم باشن، منطقیه.. و انیشتین می تونسته منظورش این هم باشه که این راه هم وجود داره و به جواب می رسه..برا همین سگ و گربه و اینا گذاشته..

نظر دیگه اینه که این اتفاق کاملا شانسی بوده.. ولی به نظر من این شانس بزرگ.. بهتر بگم این باگ بزرگ توی این مسئله ی شاخ..اون هم از یه همچین آدم شاخی واقعا بعیده...

من گفتم اگه منظورش این بوده که گربه و ... نمی تونند کنار هم باشند انیشتین اسکله.. چون مسئلش خیلی فانتزیه..(ولی شوخی کردم)

اگر هم این اتفاق شانسی باشه و همچین باگ بزرگی تو مسئله باشه دیگه واقعا اسکله..

ولی تشکر فراوان از داوینچی..

خیلی بحث جالبی بود.. مرسی از تاپیکت..

davenchi

New Member
لایک ها
76
(خیلی بحث جالبی بود و مرسی از تاپیکت)از افعال معکوس بود دیگه!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
mahoo2020 گفت
اقا پوريا كي گفته مدال نشانه آدميت نيست
خيلي هم نشانه آدميته حداقل ما اميد داريم
مدال بگيريم تا آدم بشم الان بطوركلي منو نااميد
كردين كه آدم نميشم
ولي واقعا خوشا به حالتون
انشاالله قسمت ماها هم بشه

ایشالا قسمت شما هم میشه..

ولی دوست عزیز:

انسانیت - هم نوع دوستی - تواضع - شخصیت - باحال بودن - دوست داشتنی بودن - و...

فاکتور هایی اند که مدال طلای المپیاد توش گمه...این هاست که تا آخر عمر با آدمه و آدم بهش افتخار می کنه... وگرنه مدال که با رفتن به دانشگاه از یاد میره..

باز هم میگم:

تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین [HIGHLIGHT=#ffff00]مدال [/HIGHLIGHT]زیباست نشان آدمیت

f-makvandy

New Member
لایک ها
21

دم انسانهاییی که طلا یکن و حرفشونو باید با آب طلا نوشت گرم......

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
f-makvandy گفت

دم انسانهاییی که طلا یکن و حرفشونو باید با آب طلا نوشت گرم......

این با مایه؟؟

دم خودت گرم.. دم ما که از ............................. سرد سرده..

Elham_p

New Member
لایک ها
8
منم سال اول راهنمايي اين رو حل كردم ، بيشتر از نيم ساعت طول كشيد و از اين فرض استفاده نكردم(جدول كشيد و جاهايي كه جوابي نداشتم گزينه هاي ممكن رو امتحان مي كردم ...)
اون جايي كه من سوال رو خوندم نوشته بود زمانش 1 ساعته...
در آخر هم به صورت طنز نوشته بود حالا نگيد زمان انيشتين اين ماركاي سيگار نبوده چون اصل سوال به صورت ديگه اي بوده و يكي آورده به جايx و y و... اينا رو قرار داده كه راحت تر حل شه...پس مي شه نتيجه گرفت كه نبايد از اون فرض استفاده كرد چون اصل سوال اين نبوده...
(البته من اين رو جايي خوندم و از صحتش مطمين نيستم)

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
Elham_p گفت
منم سال اول راهنمايي اين رو حل كردم ، بيشتر از نيم ساعت طول كشيد و از اين فرض استفاده نكردم(جدول كشيد و جاهايي كه جوابي نداشتم گزينه هاي ممكن رو امتحان مي كردم ...)
اون جايي كه من سوال رو خوندم نوشته بود زمانش 1 ساعته...
در آخر هم به صورت طنز نوشته بود حالا نگيد زمان انيشتين اين ماركاي سيگار نبوده چون اصل سوال به صورت ديگه اي بوده و يكي آورده به جايx و y و... اينا رو قرار داده كه راحت تر حل شه...پس مي شه نتيجه گرفت كه نبايد از اون فرض استفاده كرد چون اصل سوال اين نبوده...
(البته من اين رو جايي خوندم و از صحتش مطمين نيستم)

نمی دونم.. ولی با این سوال..اگه فرضی که گفتم بکنیم در کمتر از 5 دقیقه حل میشه..

2 حالت داره:

1- یا منظور از سوال همین فرض بوده (چون درست هم درمیاد..) و این فرض (تقریبا هوشمندانه) خیلی به کار سرعت می بخشه..

2- یا منظور این نبوده و چون با این فرض خیلی راحت جواب معما در میاد معما یک باگ بزرگ داره..

البته من جاهای دیگه هم همین رو دیدم.. و شاید حرف شما که میگید معمای انیشتین چیز دیگه ای بوده درست باشه..

saeedkh

New Member
لایک ها
3
قشنگه فشنگه
کلا گقتم یک چیزی گفته باشم

بالا