S surfer New Member 1393/8/15 #1 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/15 #1 سلام دوستان کسی میتونه تعداد نوترون های این عنصر رو پیدا کنه
S surfer New Member 1393/8/16 #3 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/16 #3 پاسخ : تعداد نوترون kouchak گفت کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون خودم همین جوابو بدست اوردم و میخواستم ببینم رابطه ی دیگه ای بین عدد اتمی و جرمی ونوترون وجود نداره که بشه مقدار b رو بدست بیاریم در که نوترون مقدارش پیدا شه
پاسخ : تعداد نوترون kouchak گفت کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون خودم همین جوابو بدست اوردم و میخواستم ببینم رابطه ی دیگه ای بین عدد اتمی و جرمی ونوترون وجود نداره که بشه مقدار b رو بدست بیاریم در که نوترون مقدارش پیدا شه
BIO-LOVE New Member 1393/8/16 #4 ارسال ها 27 لایک ها 13 امتیاز 0 1393/8/16 #4 پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت سلام دوستان کسی میتونه تعداد نوترون های این عنصر رو پیدا کنه کلیک کنید تا باز شود... احتمالا جای عدد اتمی و عدد جرمی رو اشتباه ننوشتین؟؟یعنی عدد اتمی از عدد جرمی بزرگتره؟؟!!
پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت سلام دوستان کسی میتونه تعداد نوترون های این عنصر رو پیدا کنه کلیک کنید تا باز شود... احتمالا جای عدد اتمی و عدد جرمی رو اشتباه ننوشتین؟؟یعنی عدد اتمی از عدد جرمی بزرگتره؟؟!!
S surfer New Member 1393/8/17 #5 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/17 #5 پاسخ : تعداد نوترون bio-love گفت احتمالا جای عدد اتمی و عدد جرمی رو اشتباه ننوشتین؟؟یعنی عدد اتمی از عدد جرمی بزرگتره؟؟!! کلیک کنید تا باز شود... چرا فکر کنم اشتباه نوشتم حالا حالا رابطه ای بین عدد اتمی و جرمی وجود نداره تا b بدست بیاد آخرین ویرایش توسط مدیر 1393/8/18
پاسخ : تعداد نوترون bio-love گفت احتمالا جای عدد اتمی و عدد جرمی رو اشتباه ننوشتین؟؟یعنی عدد اتمی از عدد جرمی بزرگتره؟؟!! کلیک کنید تا باز شود... چرا فکر کنم اشتباه نوشتم حالا حالا رابطه ای بین عدد اتمی و جرمی وجود نداره تا b بدست بیاد
BIO-LOVE New Member 1393/8/17 #6 ارسال ها 27 لایک ها 13 امتیاز 0 1393/8/17 #6 پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت چرا فکر کنم اشتباه نوشتم حالا حالا رابطه ای بین عدد اتمی و جرمی وجود نداره تا x بدست بیاد کلیک کنید تا باز شود... تا اونجایی که من میدونم نمیشه ولی بهتره از دوستان سال بالاتر هم بپرسین...
پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت چرا فکر کنم اشتباه نوشتم حالا حالا رابطه ای بین عدد اتمی و جرمی وجود نداره تا x بدست بیاد کلیک کنید تا باز شود... تا اونجایی که من میدونم نمیشه ولی بهتره از دوستان سال بالاتر هم بپرسین...
S surfer New Member 1393/8/17 #7 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/17 #7 پاسخ : تعداد نوترون ممنون دوستان کسی رابطه ای دیگه عدد جرمی و اتمی وجود نداره تا بشه مقدار b رو بدست اورد آخرین ویرایش توسط مدیر 1393/8/18
پاسخ : تعداد نوترون ممنون دوستان کسی رابطه ای دیگه عدد جرمی و اتمی وجود نداره تا بشه مقدار b رو بدست اورد
ب بهشاد New Member 1393/8/17 #8 ارسال ها 13 لایک ها 11 امتیاز 0 1393/8/17 #8 پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت ممنون دوستان کسی رابطه ای دیگه عدد جرمی و اتمی وجود نداره تا بشه مقدار x رو بدست اورد کلیک کنید تا باز شود... تنها راهی که به ذهنم میرسه و برا شرایط خاصه اینه که تعدادنوترون هارو یک و نیم برابر پروتون ها در نظر بگیری .... حالا مطمئنی سوالش درسته اصن؟
پاسخ : تعداد نوترون surfer گفت ممنون دوستان کسی رابطه ای دیگه عدد جرمی و اتمی وجود نداره تا بشه مقدار x رو بدست اورد کلیک کنید تا باز شود... تنها راهی که به ذهنم میرسه و برا شرایط خاصه اینه که تعدادنوترون هارو یک و نیم برابر پروتون ها در نظر بگیری .... حالا مطمئنی سوالش درسته اصن؟
S surfer New Member 1393/8/18 #9 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/18 #9 پاسخ : تعداد نوترون بهشاد گفت تنها راهی که به ذهنم میرسه و برا شرایط خاصه اینه که تعدادنوترون هارو یک و نیم برابر پروتون ها در نظر بگیری .... حالا مطمئنی سوالش درسته اصن؟ کلیک کنید تا باز شود... سوالش درسته و جوابم داشت که همون تعداد نوترون هاست ولی نمیدونم چجوری بدست اورده بود من الان دارم سرچ میکنم تا تعداد نوترون های این عنصر رو بدست بیارم ببینم چی میشه و اون که تعداد پروتن رو 1.5 برابر نوترون بگیرم در صورتی که ماده رادیو اکتیو باشه آخرین ویرایش توسط مدیر 1393/8/18
پاسخ : تعداد نوترون بهشاد گفت تنها راهی که به ذهنم میرسه و برا شرایط خاصه اینه که تعدادنوترون هارو یک و نیم برابر پروتون ها در نظر بگیری .... حالا مطمئنی سوالش درسته اصن؟ کلیک کنید تا باز شود... سوالش درسته و جوابم داشت که همون تعداد نوترون هاست ولی نمیدونم چجوری بدست اورده بود من الان دارم سرچ میکنم تا تعداد نوترون های این عنصر رو بدست بیارم ببینم چی میشه و اون که تعداد پروتن رو 1.5 برابر نوترون بگیرم در صورتی که ماده رادیو اکتیو باشه
S surfer New Member 1393/8/21 #10 ارسال ها 39 لایک ها 1 امتیاز 0 1393/8/21 #10 پاسخ : تعداد نوترون کسی نیست من رو کمک کنه دوستان سطح بالا خواهشا راهنمایی کنن